Gavesæt

Gavesæt er flere ting i én. Det er både bodylotion og bodyshower, eller det er både mascara og makeupfjerner, eller både the og thekande, eller både kaffe og mælkeskummer. Med andre ord, det er noget der passer sammen, men som ikke er det samme.

Altså ikke to forskellige bodylotions eller flere forskellige slags kaffe. På den måde får man noget man kan bruge sammen, og man får mere end blot én ting. Som i Kinderægget er der både overraskelsen, og flere gaveideer i én.

Herunder kan du finde gode ideer til gavesæt. Der er både noget til ham og til hende.

Liste over gode gavesæt

Gavesæt til hende

Gavesæt » Gavesæt til hende
Her er forkælelse til kroppen oplagt. På denne side finder du flere forskellige lækre bud på gode gavesæt til hende:
Se priser / Læs mere
 

Herreur gavesæt

Gavesæt » gavesaet ur
Find et flot herreur flot skandinavisk design. Gaveæsken kommer med flere flotte remme, som kan udskiftes, og derved kan bruges til forskellige anledninger, stile og situationer. Se priser / Læs mere
 

Dameur gavesæt

Gavesæt » gavesaet ur dame
Flotte og elegante dameure i skandinavisk design. Kommer med en flot æske, som indeholder flere remme. Remmene kan skiftes så det matcher ens stil. Se priser / Læs mere
 

Gaveæske til ham

Gavesæt » gavesæt til ham
Gaveæsker til mænd er også en super god ide. Og her kan noget til kroppen også være oplagt. Se eksempelvis dette lækre starterkit fra Ecooking:
Se priser / Læs mere
 

Bambus gaveæske

Gavesæt » bambus gaveaeske
Bambus tøj og undertøj er for alvor på vej frem herhjemme. Det er især på grund af bæredygtige egenskaber, som de tilbyder. Godt for miljøet og behageligt på kroppen – så bliver det ikke meget bedre. Her kan du finde en lækker gaveæske med t-shirt og sokker. Se priser / Læs mere
 

Maroccanoil gavesæt

Gavesæt » maroccanoil gavesæt
Maroccan Oil er blevet et anerkendt mærke inden for hår- og hudpleje. Deres produkter er baseret på den nærende og lækre marokkanske argan olie, som har været brugt af marrokanske kvinder til hud og hår igennem flere hundrede år. Deres gavesæt er super lækre og vil helt sikkert gøre en pige glad. Her er deres klassiske hårpleje sæt:
Se priser / Læs mere
 

REENBERGS by Magnet Gaveæske

Gavesæt » gaveaeske my magnet
Her ved REENBERGS by magnet finder du et godt udvalg af gaveæsker og gavesæt til enhver anledning. Tag et kig på deres mange forskellige gavesæt her.
Se priser / Læs mere
 

Gaveæske til hende

Gavesæt » gaveæske til hende
Smukke gavekurve kan også fungere som en gaveæske. Hos Delikatessehuset har du mulighed for at vælge mellem flere forskellige slags gavekurve i flere forskellige priser. Herved kan du finde noget der passer til den fest eller fejring du skal til:
Se priser / Læs mere
 

Raunsborg Gaveæske

Raunsborg Gaveæske
En lækker gaveæske fra Danske Raunsborg. Indeholder både håndcreme, bodylotion og en skøn ansigstrens. Skal de have en omgang forkælelse med dansk kvalitet, så er en gaveæske fra Rausborg et godt bud.
Se priser / Læs mere
 

Gaveæske fra Delikatessehuset

Gaveæske fra Delikatessehuset
Skal de have en æske med lidt godt til ganen? Delikatessehuset har en række lækre gaveæsker med bl.a. chokolade og øl. Deres special-øl fra Randers og Raasted bryghus er en gave til en der godt kan lide at prøve nye øl.
Se priser / Læs mere
 

Gaveæske med parfume

Gaveæske med parfume
Parfume til kvinder er altid en god idé. En Parfume gaveæske er en super gaveide til kvinder. Tag et kig på de lækre gaveæsker fra billigparfume.dk, og find den helt rigtige duft til kvinden.
Se priser / Læs mere
 

Økologisk G&T gaveæske

Økologisk G&T gaveæske
Er modtageren vild med Gin og Tonic? Overrask ham/hende med den ultimative G&T gavesæt. Gaveæsken indeholder både dansk Gin og dansk Tonic vand – så hvis man skal prøve en 100% dansk Gin og Tonic, så er dette gaven.
Se priser / Læs mere
 

OPI On The Go Kit – Gaveæske

OPI On The Go Kit - Gaveæske
Ved du at hun går op i sine negle, så er dette sæt oplagt. Æsken indeholder både neglebåndsolie, hånd- og neglecreme og en smuk neglelak.
Se priser / Læs mere
 

Te Gaveæsker

Te Gaveæsker
Vi kender alle en der elsker te. Skal den person have en gave, så er den oplagte gave dette. En gaveæske med lækker engelsk te.
Se priser / Læs mere
 

Gaveæske med hårprodukter

Gaveæske med hårprodukter
Går modtager meget op i sit hår? Overrask dem med en super lækker gaveæske fra Nicehair. Du kan finde en gaveæske der passer til enhver hårtype derinde.
Se priser / Læs mere
 

Gavesæt gør sig godt til alle former for gaver, om det er til jul, fødselsdag, jubilæum eller andet.

Gaveæsker, hvordan og hvornår?

Gaveæsker har især været populært som julegave, men kan sagtens bruges til andre begivenheder. Gaveæsker er gode, fordi man får lidt ekstra – og fordi det ekstra passer sammen. Man får på den måde et lille projekt man kan gå i gang med.

Om det er strikkepinde og garn, shampoo og balsam, showergel og parfume, er ikke så vigtigt, essensen er, at gavens indhold passer sammen, så man kan bruge det sammen. Det er kun fantasien der sætter grænser når det kommer til gaveæsker, og man kan sagtens lave sin egen.

Find nogle ting du synes passer sammen og lig dem i en sød æske. Så viser du også at du har lagt ekstra tid og omtanke i gaven.

At købe en færdig gaveæske er selvfølgelig også super fint. Her er det selvfølgelig vigtigt, at du finder noget der passer til den person der skal have gaven, og lig så et sødt kort ved. Det opper altid en gave. Vi håber du kan få gavn af ovenstående liste i din gavejagt.