Ølgaver

∙ 27. oktober 2021 ∙ indeholder reklamelinks

Giv en lækker øl i gave

Ølgaver – Det ligger i tidens ånd at nyde øl. Øl er ikke længere forbeholdt arbejderklassen, men har fået ny status som en spændende drik, med varierende smage, farve og konsistens. Øl er blevet moderne og rundt om i landet åbner flere og flere specialbryggerier samt barer og cafeer der specialiserer sig i god øl. Ligesom kaffe har haft sin renæssance, hvor status ændrede sig fra en hverdags-drik til noget delikat og særligt i mange udgaver, går øllen i disse år gennem samme udvikling. Derfor er det i dag ikke ualmindeligt at give øl i gave. Ligesom man giver en god vin, kan man give gode øl.

Og det er er ikke kun ølentusiaster der bliver glæde for ølgaver. Som sagt er god øl blevet alle-mands eje ligesom vin, kaffe og chokolade. Så uanset hvem du skal give gave til, er øl faktisk en rigtig god ide! Den passer både til den unge studine, håndværkerlærlingen, universitets-professoren, din søde mor, og hvem har vi.

Og fordi der er så mange forskellige øl på markedet, kan du jo finde en bryg der passer til den du skal købe gave til – pigen vil måske blive glad for øllen Fynsk Forår der har smagsnoter af hyldeblomst, hvor håndværkeren kan finde den mørke og stærke Ale no16 interessant.

Se også: Ginsmagning

Find den gode øl gave her

Vi har undersøgt markedet for ølgaver, og fundet nogle af de bedste i listen herunder. Der er også øl-smagning og bud på gode øl-barer og cafeer i listen.

Hold dig ikke tilbage for at give øl i gave! Det er moderne og helt acceptabelt. Så længe du finder en udgave der passer til modtageren. Så hav personen der skal modtage gaven in mente når du går gennem listen, så finder du helt sikkert noget der passer.

Øl gaver til hver en smag

Oversigt over oplevelser med ølsmagning

GRATIS FRAGT
Ølgaver » thumbnail olsmagning hos taphouse
Ølsmagning hos Taphouse
Hos Taphouse i København kan du prøve en af Danmarks bedste ølsmagninger. 5 smagsprøver á 12 cl. Læs mere og book smagningen her på siden. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.
Pris fra 195
GRATIS FRAGT
Ølgaver » thumbnail ugly duck oelsmagning hos tribeca
Ugly Duck ølsmagning hos Tribeca
Tag til en spændende & anderledes ølsmagning i København. Hos Tribeca eksperimenteres der med nye ølvarianter & smage i en liga for sig Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.
Pris fra 229
GRATIS FRAGT
Ølgaver » olsmagning hos trolden bryghus thumbnail 2
Ølsmagning hos Trolden Bryghus
Populær ølsmagning hos Trolden Bryghus i Kolding. Den perfekte oplevelse for ølentusiasten, der vil være klogere på øl fra Trolden Bryghus. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.
Pris fra 149
GRATIS FRAGT
Ølgaver » thumbnail oelsmagning hos braunstein
Ølsmagning hos Braunstein
Ølsmagning hos Braunstein Bryghus bærer præg af høj kvalitet & giver en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.
Pris fra 150
GRATIS FRAGT
Ølgaver » ost oelsmagning paa gundestrup mejeri bryghus thumbnail
Ost- og ølsmagning på Gundestrup Mejeri og Bryghus
På Sydfyn ligger Gundestrup Mejeri & Bryghus, som både producerer øl & ost. Prøv en ostesmagning med øl lige her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.
Pris fra 249
GRATIS FRAGT
Ølgaver » thumbnail oelsmagning og rundvisning hos grauballe bryghus
Ølsmagning og rundvisning hos Grauballe Bryghus
En ølsmagning hos Grauballe Bryghus i Silkeborg byder på 8 forskellige smagsprøver. Du får også en rundvisning i bryggeriet af brygmesteren. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.
Pris fra 165
GRATIS FRAGT
Ølgaver » olsmagning hos mikkeller baghaven thumbnail 3
Ølsmagning hos Mikkeller Baghaven
Ølsmagning af fadlagret luksusøl hos Mikkeller Baghaven. I smager fem forskellige øl. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.
Pris fra 300
GRATIS FRAGT
Ølgaver » olsmagning hos bryggeriet flakhaven thumbnail
Ølsmagning hos Bryggeriet Flakhaven
Kom med til en spændende og lærerig aften med lækre specialøl hos Bryggeriet Flakhaven. Vil du med til ølsmagning i Odense?
Pris fra 150
GRATIS FRAGT
Ølgaver » thumbnail oelsmagning hos oelsnedkeren
Ølsmagning hos Ølsnedkeren
Ølsmagning hos Ølsnedkeren byder på 7 forskellige øl & et indblik i bryggeprocesser. Prisen er 249 kr. for 1-1 ½ times ølsmagning. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.
Pris fra 249
GRATIS FRAGT
Ølgaver » oelsmagning hos oebryg thumbnail
Ølsmagning hos Ø-Bryg
På Thurø, der er landfast med Fyn, ligger Ø-Bryg, der nu åbner dørene til ølsmagning & rundvisning på bryggeriet i Det Sydfynske Øhav. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.
Pris fra 175
GRATIS FRAGT
Ølgaver » thumbnail oelsmagning rundvisning paa loekken bryghus min
Ølsmagning & Rundvisning på Løkken Bryghus
Ølsmagning & Rundvisning på Løkken Bryghus bærer præg af høj kvalitet & god smag. Læs mere her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.
Pris fra 149
GRATIS FRAGT
Ølgaver » olsmagning hos people like us thumbnail
Ølsmagning hos People Like Us
Ølsmagning og fortælling om et bryghus som drives af mennesker, fra socialt marginaliserede grupper, med støtte fra bryggeriet Mikkeller. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.
Pris fra 175
GRATIS FRAGT
Ølgaver » thumbnail oelsmagning hos wintercoat
Ølsmagning hos Wintercoat
Kom på ølsmagning hos Wintercoat bryggeriet uden for Aarhus. Her er du garanteret en oplevelse, hvor øl er 100% i fokus. Book her på siden. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.
Pris fra 299
GRATIS FRAGT
Ølgaver » charcuteri oelsmagning folkets madhus thumbnail
Charcuterismagning hos Folkets Madhus
Folkets Madhus inviterer på 2 timers ølsmagning og charcuteri. Der serveres håndlavede pølser, røgede skinker & charcuteri. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.
Pris fra 345
GRATIS FRAGT
Ølgaver » olsmagning hos bogedal brew 12
Rundvisning & Ølsmagning hos Bøgedal Brew
Kom med på en spændende rundvisning og smagning i et sjældent fritfaldsbryggeri. Læs mere her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.
Pris fra 375
GRATIS FRAGT
Ølgaver » oelsmagning rundvisning hos gamma brewing 12
Ølsmagning & rundvisning hos Gamma Brewing
Kom med på rundvisning i Gamma Brewings helt nye bryggeri. Her er tankene fyldt med alt fra pilsner til frugtige IPA’er.
Pris fra 250
GRATIS FRAGT
Ølgaver » thumbnail olsmagning cruise hos odense aafart
Ølsmagning & cruise hos Odense Aafart
Tag med Odense Aafart på cruise i de naturskønne omgivelser ved Munke Mose. Sæt dig godt til rette og smag på fem forskellige øl. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.
Pris fra 225

Ølsmagning

Ølgaver » lsmagning ølgaver
Denne oplevelse går ud til hvem som helst. Uanset om man i forvejen er interesseret i øl eller ej, kan det være spændende og sjovt at komme ud og smage på øl man ikke kender. Du kan altså forære ølsmagning til både kusine, ven, søster, mor, far eller bedste ven! Hos “Du Glemmer Det Aldrig” har de en masse forskellige tilbud på ølsmagning. Her kan du finde et sted i landet og en setting der passer til ham eller hende du vil sende ud og smage på øl.
Se priser / Læs mere

Specialøl fra Delikatessehuset

Ølgaver » Specialøl ølgaver
Her finder du en lang række af spændende og anderledes øl. Gå listen igennem og find lækre øl – perfekte til gave.
Se priser / Læs mere

Mjød

Ølgaver » Mjoed ølgaver
Med øllens renæssance er Mjød selvfølgelig også blevet populært. En særlig øl der har sine rødder i Dansk historie og tradition. Mjød går forud for øllen, og er på den måde den ældste øl fra Danmark.
Se priser / Læs mere

Gavekurv med øl

Ølgaver » gavekurv øl ølgaver
Du kan også give en smuk gavekurvmed forskellige lækre øl til den du holder af.
Se priser / Læs mere

Specialøl fra Delikatessehuset

Ølgaver » specialøl delikatesse ølgaver
Der er ikke noget bedre for en øl-elsker, end at prøve en ny specialøl. Her finder du et stort udvalg af spændende og lækre øl herhjemme fra Danmark.
Se priser / Læs mere

1 L Ølkrus til den stordrikkende ølelsker

Ølgaver » Det klassiske ølkrus gave
Overrask en øldrikkende ven med dette klassiske ølkrus i mega størrelse. En sjov øl-gave, som med garanti vil blive kvitteret med et smil og en våd gane.
Se priser / Læs mere

Øl-Smageglas til øl-entusiasten

Ølgaver » ol smageglas gave 6stk
En super gave til øl-entusiasten. Dette smageglas er bygget til at fremhæve duft- og smagsoplevelser, så man får den ultimative øl-oplevelse. En stensikker ølgave.
Se priser / Læs mere

Das Boot ølkrus til festen

Ølgaver » das boot ølglas gave
En af de vel nok mest kendte ølglas, nemlig Das Boot. Dette glas skal nok bringe smil frem, og er en sikker samtale-starter lige så snart den kommer på bordet.
Se priser / Læs mere

ølgaver