Ølgaver

Ølgaver – Det ligger i tidens ånd at nyde øl. Øl er ikke længere forbeholdt arbejderklassen, men har fået ny status som en spændende drik, med varierende smage, farve og konsistens.

Øl er blevet moderne og rundt om i landet åbner flere og flere specialbryggerier samt barer og cafeer der specialiserer sig i god øl.

Ligesom kaffe har haft sin renæssance, hvor status ændrede sig fra en hverdags-drik til noget delikat og særligt i mange udgaver, går øllen i disse år gennem samme udvikling. Derfor er det i dag ikke ualmindeligt at give øl i gave. Ligesom man giver en god vin, kan man give gode øl.

Vi har undersøgt markedet for ølgaver, og fundet nogle af de bedste i listen herunder. Der er også øl-smagning og bud på gode øl-barer og cafeer i listen.

Ølgaver til hver en smag

Oversigt over oplevelser med ølsmagning

Ølsmagning

Ølgaver » lsmagning ølgaver
Denne oplevelse går ud til hvem som helst. Uanset om man i forvejen er interesseret i øl eller ej, kan det være spændende og sjovt at komme ud og smage på øl man ikke kender. Du kan altså forære ølsmagning til både kusine, ven, søster, mor, far eller bedste ven! Hos “Du Glemmer Det Aldrig” har de en masse forskellige tilbud på ølsmagning. Her kan du finde et sted i landet og en setting der passer til ham eller hende du vil sende ud og smage på øl.
Se priser / Læs mere
 

Specialøl fra Delikatessehuset

Ølgaver » Specialøl ølgaver
Her finder du en lang række af spændende og anderledes øl. Gå listen igennem og find lækre øl – perfekte til gave.
Se priser / Læs mere
 

Mjød

Ølgaver » Mjoed ølgaver
Med øllens renæssance er Mjød selvfølgelig også blevet populært. En særlig øl der har sine rødder i Dansk historie og tradition. Mjød går forud for øllen, og er på den måde den ældste øl fra Danmark.
Se priser / Læs mere
 

Gavekurv med øl

Ølgaver » gavekurv øl ølgaver
Du kan også give en smuk gavekurvmed forskellige lækre øl til den du holder af.
Se priser / Læs mere
 

Specialøl fra Delikatessehuset

Ølgaver » specialøl delikatesse ølgaver
Der er ikke noget bedre for en øl-elsker, end at prøve en ny specialøl. Her finder du et stort udvalg af spændende og lækre øl herhjemme fra Danmark.
Se priser / Læs mere
 

1 L Ølkrus til den stordrikkende ølelsker

Ølgaver » Det klassiske ølkrus gave
Overrask en øldrikkende ven med dette klassiske ølkrus i mega størrelse. En sjov øl-gave, som med garanti vil blive kvitteret med et smil og en våd gane.
Se priser / Læs mere
 

Øl-Smageglas til øl-entusiasten

Ølgaver » ol smageglas gave 6stk
En super gave til øl-entusiasten. Dette smageglas er bygget til at fremhæve duft- og smagsoplevelser, så man får den ultimative øl-oplevelse. En stensikker ølgave.
Se priser / Læs mere
 

Das Boot ølkrus til festen

Ølgaver » das boot ølglas gave
En af de vel nok mest kendte ølglas, nemlig Das Boot. Dette glas skal nok bringe smil frem, og er en sikker samtale-starter lige så snart den kommer på bordet.
Se priser / Læs mere
 

Find den gode øl gave her

Hold dig ikke tilbage for at give øl i gave! Det er moderne og helt acceptabelt. Så længe du finder en udgave der passer til modtageren. Så hav personen der skal modtage gaven in mente når du går gennem listen, så finder du helt sikkert noget der passer.

Giv en lækker øl i gave

Og det er er ikke kun ølentusiaster der bliver glæde for ølgaver. Som sagt er god øl blevet alle-mands eje ligesom vin, kaffe og chokolade. Så uanset hvem du skal give gave til, er øl faktisk en rigtig god ide! Den passer både til den unge studine, håndværkerlærlingen, universitets-professoren, din søde mor, og hvem har vi.

Og fordi der er så mange forskellige øl på markedet, kan du jo finde en bryg der passer til den du skal købe gave til – pigen vil måske blive glad for øllen Fynsk Forår der har smagsnoter af hyldeblomst, hvor håndværkeren kan finde den mørke og stærke Ale no16 interessant.

Se også: Ginsmagning