Om os

Folkene bag Gavejagt

Vi hjælper dig med at finde de bedste gaveideer til dem du kender og holder af.

Bag Gavejagt står firmaet Move Marketing. Move Marketing er et online marketing firma med hovedsæde i Chiang Mai, Nordthailand.

Vi arbejder med SEO, hovedsageligt til danske kunder. Programmering og webdesign arbejder vi også med. Vil du vide mere om os og vores ydelser, kan du gå til vores hjemmeside move-marketing.dk

Hvis du trykker dig ind på en af kategorierne kommer du til en tekst hvor anledningen og tankerne bag gavejagten er uddybet. Hvis du læser teksten, og ikke bare går direkte til gaveideerne, bliver du bedre rustet til at finde den helt rigtige gave.

Vi går blandt andet gennem traditioner og nye strømninger indenfor den enkelte anledning. Vi deler også nogle øvelser, der sætter gavemodtageren i centrum, så du finder en gave der passer perfekt til vedkommende.

At være gavmild gør dig mere lykkelig – gavegivning og lykkeforskning

gaveideer

Vores mission og mål

Finde de bedste gaveideer

En god oplevelse

Du kan spare tid

Brugervenlig hjemmeside

Vi har hjulpet danskere med at finde gaveideer siden 2017

114,000

Hjulpet besøgende

629

Unikke gaveideer

823,000

Smil plantet

Gavejagt – Inspiration og viden om gavegivning og gaveideer

Gave kommer fra ordet gavmild. Hvad det vil sige at være gavmild, ved vi alle; at man glædeligt giver ud af det man har til andre.

Gave er sådan et fint ord, som kan minde os om, hvor vigtigt det er, at vise andre, at de betyder noget, ved at være gavmild.

Når man er gavmild, viser man at man er villig til at dele det man har, fordi den relation og forbindelse man ærer med gaven, er vigtigere end at besidde og eje mange ting og penge. Det sociale frem for det egoistiske kommer til syne, når man giver gaver.

Når man giver gaver, giver man derfor også den anden en forvisning om, at man ærer og glædes ved den relation man har.

Her hos gavejagt vil vi gerne hjælpe folk med at forblive gode venner, kærester, børn, forældre og alt det imellem – derfor hjælper vi folk med at finde de helt rigtige gaver!

Vi er et lille firma, som med kærlighed for ting og sager elsker at gå på jagt på nettet. På nettet finder vi inspiration, og den inspiration deler vi her på siden, så alle kan få en fornemmelse for, hvad der rør sig inden for gaveideer.

Alle de sjove, smukke og brugbare ting og oplevelser vi finder, samler vi kategorier hvor de passer ind.

Gavejagt er reklamefinansieret

Det betyder at vi modtager en provision fra de samarbejdsparntere som vi henviser til her på hjemmesiden. Provisionen har ikke nogen indflydelse på den endelig pris du betaler og vi er uafhængige, hvilket vi sige, at vi kun vælger gaveideer som vi selv kan stå 100% idenfor.