Gave til kobberbryllup

Vores topvalg

Den Prisvenlige 🏷️

Personlig Ægteskabsplakat

Gave til kobberbryllup » gave til kobberbryllup plakat

Den Populære 👍

Personlig bryllupsbog

Gave til kobberbryllup » Gave til kobberbryllup topvalg1

Den Eksklusive 👌

Smuk Bronzeskulptur

Gave til kobberbryllup » gave til kobberbryllup topvalg2

Gave til kobberbryllup – Vi skal tilbage til København i starten af 1900 tallet, for at være med da traditionen for kobberbryllup begyndte. En gammel skik der startede i storbyen for mere end 100 år siden, har nu bredt sig til de fleste nordlige lande.

Kobberbryllup er fejring af 12½ års ægteskab. Det er halvvejs mod de 25, hvor sølvbrylluppet fejres, derfor det lidt skæve tal: 12½.

Liste over gaver til kobberbryllup 

Skulptur i kobber

Skulptur i kobber
En meget flot og personlig gave som vil skabe meget glæde hos parret. Et håndlavet kunststykke i bronze eller kobber. Find en her.
Se priser / Læs mere
 

Overrask dem med et romantisk spaophold

Gave til kobberbryllup » spaophold til kobberbryllup
En gave som med garanti vil blive modtaget med åbne arme. Et spaophold giver dem en helt unik mulighed for virkelig at nyde hinandens selskab i ro og mag. Her finder du et godt udvalg af de mest populære spaophold i Danmark, samt nogle populære fra udlandet også. Se priser / Læs mere
 

Fælles madkursus til parret

Gave til kobberbryllup » fælles madkursus gave til kobberbryllup
Er det ved at være på tide, at de lærer mere end at koge et æg? Hvis de allerede er godt tilpas i et køkken, kan de også få mulighed for at tage skridtet videre, og lære nogle helt nye ting. Med et madkursus får de en fed oplevelse sammen, som de med sikkerhed vil kunne bruge resten af livet. Se priser / Læs mere
 

Georg Jensen lysestage

Gave til kobberbryllup » Georg Jensen Lystestage gave til kobberbryllup 1
Georg Jensen er tidsløst, dansk design, og altid et godt bud på en gave. Det kan fx være disse flotte cobra lysestager i 3 størrelser, som passer til et hvert hjem. Du kan også se et stort udvalg af andre klassikere fra Georg Jensen her.
Se priser / Læs mere
 

Kay Bojesen Abe

Gave til kobberbryllup » kay bojesen abe gave til kobberbryllup
Den helt klassiske abe fra Kay Bojesen er en oplagt gave til et kobberbryllup. Det er en klassiker som er velkommen i alle hjem i Danmark, og er kendt hele verden over. Se priser / Læs mere
 

Trommeslageren af Kay Bojesen

Gave til kobberbryllup » kay bojesen trommeslager gave til kobberbryllup
Trommeslageren fra Kay Bojesen er en gave, som kan følge parret igennem resten af livet. Kay Bojesen er lig med dansk design og kvalitet. Her får de en gave som symboliserer Danmark. Se priser / Læs mere
 

Oplevelser for livet

kobberbryllup oplevelser
På siden her finder du et hav af spændende oplevelser. Der er noget for enhver pris og smag. Send parret til byvandring, ølsmagning, vinsmagning, ballonflyvning, parmassage, spaophold, restaurantbesøg, bridgewalking, svæveflyvning, kro-ophold – you name it. Siden har håndplukket gode oplevelser, og sørger for at booking og gavekort udformes flot til parret. Find noget her, du tænker de kunne være glade for at prøve og send dem ud på en oplevelse sammen.
Se priser / Læs mere
 

Verner Panton pendel i kobber

Verner Panton pendel i kobber
Smuk lampe i klassisk dansk design. Passer perfekt som gaveide til kobberbryllup! Så det tid for parret at få skiftet lampen over spisebordet ud. Fås her for 1300 kroner.
Se priser / Læs mere
 

Bodom stempelkande i kobber

Bodom stempelkande i kobber
Den er flot og den er funktionel og så det god kvalitet fra Bodum. Fås her for 299 kroner.
Se priser / Læs mere
 

Halo design lampe i kobber

Halo design lampe i kobber
Virkelig flot bordlampe i kobber. Passer perfekt til det mere modne hjem. Fås her for 949 kroner.
Se priser / Læs mere
 

FDB møbler

FDB møbler
Arkitekttegnede møbler fra dansk tradition. FDB møblerne er kendetegnet ved høj kvalitet og funktionelt design. Find nogle flotte møbler til parret her.
Se priser / Læs mere
 

En smuk lysestage

Gave til kobberbryllup » En smuk lysestage
Man kan altid finde plads til en ny lysestage. Se det store udvalg af smukke lysestager her. Se priser / Læs mere
 

Bestiksæt

Gave til kobberbryllup » Bestikæske med 16 dele
Et smukt bestiksæt der indeholder 4 gafler, 4 spiseskeer, 4 knive og 4 teskeer. En rigtig fin gave, som kan bruges hver dag. Se priser / Læs mere
 

Bøger

Bøger til kobberbryllup parret
Er det et læse-glad par, så kan du købe en spændende bog til dem, find et stort udvalg af fagbøger såvel som skønlitteratur her.
Se priser / Læs mere
 

Skønt plaid til hygge

Gave til kobberbryllup » Plaid til hygge
Med et lækkert plaid kan parret varme sig sammen, og hygge sammen i sofaen, når det danske vejr ikke tillader andet. Se et stort udvalg af plaider her, og find det helt rigtige til parret.Se priser / Læs mere
 

Flotte pyntepuder til hjemmet

Gave til kobberbryllup » flotte pyntepuder
Man kan ikke få nok pyntepuder i hjemmet. En rigtig god gave til parret der allerede har alt. Se priser / Læs mere
 

Serveringsbakke til morgenmad i sengen

Gave til kobberbryllup » Breakfast tray
Med et breakfast tray bliver det noget nemmere at nyde morgenmad eller brunch i sengen. En gave som man bliver glad for igen og igen. Se priser / Læs mere
 

Flotte servietringe

Gave til kobberbryllup » Melilla servietringe i messing
En smukt sæt servietringe passer rigtig godt som en gave til kobberbryllupsparret. Se priser / Læs mere
 

Traditionerne ved Kobberbryllup

Der er selvfølgelig æresporten, der opsættes om natten af børnene til det sovende og “uvidende” ægtepar. Er der ikke børn i nærheden til at opsætte porten, gør venner eller anden familie det som regel. Æresporten ved kobberbryllup er special, da den kun er halv.

Man skal altså bukke sig for at komme ud eller ind af den. Den halve æresport kommer af, at kobberbryllup er halvvejs mod sølvbryllup. Sølvbryllup er en ældre tradition end kobberbrylluppet, hvorfor det fungerer som “målestok”. 

Også pynten på æresporten er anderledes, da man gerne sætter frugter og grønt på, i forhold til den traditionelle blomsterport ved sølvbrylluppet

Gaver ved kobberbryllup har også lidt tradition bundet til sig, da der i mange år har ligget ting i kobber i gaveæsken. 

Gaver til kobberbryllup

Der er ikke rigtig nogle regler for hvad man kan give og ikke give til et par der fejrer kobberbryllup. Det vigtigste er, at give dem noget der passer til dem. På den måde fejrer og anerkender du dem og det de står for. Når det er sagt, er der nogle ting der er oplagte som gave til kobberbryllup. Det kan være oplevelser for eksempel.

Oplevelser kan vi aldrig få for mange af, og et par der fejrer kobberbryllup har sikkert de fleste ting og sager til både hus, have, bil og fritid. Derfor kan en gave, hvor de skal ud og prøve noget nyt, gerne sammen med familien, eller bare de to, være en rigtig god gave.

En figur eller et stykke kunst kan også være en god gave, som markerer den milepæl det er at fejre kobberbryllup. Men det er kun fantasien der sætter grænser, så find du bare en gave du tænker de ville blive glade for at modtage. 

Gave til kobberbryllup