Bryllupsgave

Bryllupsgaver der glæder – Bryllup er for mange en vigtig begivenhed, der fejres med en stor fest. Der er ganske vist også folk der vælger at holde en mindre fejring, hvor kun de nærmeste er med, og hvor vielsen foregår på rådhuset.

Men uanset om festen er stor eller lille, er gaver en del af ritualet. Det vigtigste ved bryllupsgaver er, at finde noget der passer til parret og som de kan få glæde af. Der har været tradition for, at give ting til hjemmet i bryllupsgave, da brylluppet førhen var starten på parrets fælles liv og fælles hjem. Sådan er det ikke altid mere.

Bryllupsgave ideer

Kunst i form af skulpturer

Bryllupsgave » skulpturer
Her kan du finde en flot skulptur som symboliserer bryllupsparrets kærlighed. Det er en gave, som kan følge dem hele livet, og minde dem om deres store dag i mange, mange år frem. En rigitg god gaveide til brylluppet.Se priser / Læs mere
 

Le Creuset gryder, potter og pander

Bryllupsgave » le creuset
Det er køkkenudstyr af høj kvalitet, som holder hele livet! En rigtig fed gave til bryllupsparret. Tag et kig på det store udvalg her. Se priser / Læs mere
 

Flotte blomster i bryllupsgave

Flotte blomster i bryllupsgave
Blomster og buketter er en glimrende bryllupsgave, især for dem, som ikke selv har mulighed for at komme til festen. Når det kommer til blomster som bryllupsgaver, så er hvide roser normalt et stort hit.Se priser / Læs mere
 

Le Klint lamper

Bryllupsgave » le klint lampe
Igen en bud på kvalitet og tidløst design der holder hundrede procent som bryllupsgave. Se priser / Læs mere
 

Kay Bojesen figurer

Bryllupsgave » Kaj Bojesen figurer
Kvalitet og design der er indbegrebet af dansk designhistorie. En perfekt gave til brylluppet. Her på denne side finder du et meget stort udvalg, hvor du kan finde alle de kendte klassikere. Se priser / Læs mere
 

En dejlig spa-oplevelse til brudeparret

Bryllupsgave » spaophold bryllupsgave
Forær en dem dejlig oplevelse sammen. Med et lækkert spa ophold får de tid til at nyde hinanden, og en skøn dag fyldt med luksus.Se priser / Læs mere
 

Haveudstyr

Bryllupsgave » haveudstyr
Det kan både være større maskiner, såsom en græsslåmaskine, eller mindre og gode værktøjer såsom skovle, river, haveslanger med mere.Se priser / Læs mere
 

Flotte vaser

Bryllupsgave » vase
Smukke vaser i høj kvalitet pynter både med og uden blomster. Her finder du et stort udvalg af smukke vaser fra mærker som fx Kähler, Georg Jensen, Ernst og mange andre kendte brands. Se priser / Læs mere
 

Blødt og eksklusivt sengetøj fra Georg Jensen

Bryllupsgave » bryllupsgave fra georg jensen damask
Giv brudeparret en god start på livet som mand og kone med et indbydende, lækkert og eksklusivt sengetøj fra selveste Georg Jensen. Den bløde og lækre kvalitet indbyder til en god nats søvn eller til morgenhygge med morgenmad på sengen.
 

Inspiration til bryllupsgaver

Mange har boet sammen i flere år før de bliver gift. Og det er ikke ualmindeligt at blive gift når man er over 30. Derfor er der mange der allerede har boet for sig selv i mange år, og skaffet sig det meste til hjem og hus.

Relateret:

Alligevel kan det være en god ide, at give ting til hjemmet. Måske er der noget nyt og smart, som parret ikke selv har. Det kan også være smukke vaser, skåle og andre ting til hjem og køkken, som er ud over det sædvanlige.

Hvor meget skal en bryllupsgave koste?

Prisen på bryllupsgaver varierer alt efter hvor tæt du er på parret og hvor stor festen er. Ved de mindre uformelle ceremonier og fester, forventes der nok ikke så store gaver, som ved de helt store bryllupsfester, hvor parret også selv har lagt mange penge ind i festen.

Og så kommer det selvfølgelig altid an på hvor tæt du er på parret. Forældre, bedsteforældre og nære venner giver gerne gaver der er lidt dyrere, end folk som er i den perifere vennekreds. Som udgangspunkt er 300 til 600 kroner per person til gave rigtig fint. Men som sagt kommer det an på festens størrelse og hvor godt du kender dem der bliver gift.

Hvordan finder man en god bryllupsgave?

Det gør man ved, at købe gave til dem der giftes. Det vil sige, at man tager udgangspunkt hvem de er, hvad de kan lide, og hvilket liv de lever. Det vigtigste ved bryllupsgaver er, som ved alle andre gaver, at man sætter sig selv til side, og køber noget som parret vil elske.

Man kan ofte komme til at købe gave til sig selv, fordi man synes det er super flot eller praktisk, men samtidig glemmer man at tænke på, hvorvidt det egentlig er noget for dem man køber gave til. Derfor skal man altid have parret forrest i tankerne når man går på gavejagt efter gaveideer.

Hvad er de for nogle slags mennesker? Hvad elsker de? Og hvad synes de er lidt fjollet? Forestil dig om de vil blive glade for og bruge det du køber til dem. Kan du ikke se det for dig, er det selvfølgelig ikke den rigtige gave.

Bryllupsmesser – inspiration til brylluppet – gave til det kommende ægtepar

Har du en ven eller veninde der skal giftes, kan du overraske personen med en billet til bryllupsmesse. Den skal selvfølgelig gives FØR brylluppet, det er klart. Men det er en super sød gave at give til dem, der går og venter på at afholde den store dag.

Som venindegave er det en virkelig god gave – i kan jo tage derhen sammen og se på de mange muligheder og ideer til brylluppet.

Når man planlægger en stor begivenhed, såsom et bryllup, er der ikke noget bedre, end at føle opbakning og interesse fra sine venner. En tur sammen til bryllupsmesse er en oplagt måde at vise, at du er der for din ven og at du bakker op om den store dag.

Giv bryllupsmesse gavekort til det kommende par

Du kan selvfølgelig også give billetter til bryllupsmesse til det kommende par, så de kan tage af sted sammen og lade sig marinere i masser af inspiration og gode ideer til deres bryllup.

Kender du nogen der længe har snakket om at blive gift, men som ikke rigtig får taget sig sammen, kan du give dem billetter til bryllupsmesse som en lille drillegave. En kærligt puf. De kan jo tage af sted sammen og få en oplevelse ud af messen og måske blive inspireret til at tage skridtet.