Bryllupsgave

Inspiration til bryllupsgave

Bryllupsgaver der glæder

Bryllup er for mange en vigtig begivenhed, der fejres med en stor fest. Der er ganske vist også folk der vælger at holde en mindre fejring, hvor kun de nærmeste er med, og hvor vielsen foregår på rådhuset. Men uanset om festen er stor eller lille, er gaver en del af ritualet. Det vigtigste ved bryllupsgaver er, at finde noget der passer til parret og som de kan få glæde af. Der har været tradition for, at give ting til hjemmet i bryllupsgave, da brylluppet førhen var starten på parrets fælles liv og fælles hjem. Sådan er det ikke altid mere. Mange har boet sammen i flere år før de bliver gift. Og det er ikke ualmindeligt at blive gift når man er over 30. Derfor er der mange der allerede har boet for sig selv i mange år, og skaffet sig det meste til hjem og hus. Alligevel kan det være en god ide, at give ting til hjemmet. Måske er der noget nyt og smart, som parret ikke selv har. Det kan også være smukke vaser, skåle og andre ting til hjem og køkken, som er ud over det sædvanlige. En god tommelfingerregel, når det kommer til bryllupsgaver er, at man skal gå efter kvalitet! Bryllupsgaver skal helst holde i mange år  og gerne hele parrets liv. Derfor er varer af høj kvalitet det bedste til bryllupsgaver.

Bryllupsgave ideer

Le Creuset gryder, potter og pander

Høj kvalitets køkkenudstyr som holder hele livet! En super fed gave til bryllupsparret.Se priser / Læs mere
 

Kunst i form af skulpturer

En rigitg god gaveide til brylluppet.Se priser / Læs mere
 

Le Klint lamper

Igen en bud på kvalitet og tidløst design der holder hundrede procent som bryllupsgave. Se priser / Læs mere
 

Kaj Bojesen figurer

Kvaalitet og design der er indbegrebet af dansk designhistorie. En perfekt gave til bryllup.Se priser / Læs mere
 

Ægte tæpper

Til parrets nye hjem, et ægte tæppe der holder og højner standarden i ethvert hjem.Se priser / Læs mere
 

Haveudstyr

Det kan både være større maskiner, såsom en græsslåmaskine, eller mindre og gode værktøjer såsom skovle, river, haveslanger med mere.Se priser / Læs mere
 

Vaser

Smukke vaser i høj kvalitet pynter både med og uden blomsterSe priser / Læs mere
 

Hvor meget skal en bryllupsgave koste?

Prisen på bryllupsgaver varierer alt efter hvor tæt du er på parret og hvor stor festen er. Ved de mindre uformelle ceremonier og fester, forventes der nok ikke så store gaver, som ved de helt store bryllupsfester, hvor parret også selv har lagt mange penge ind i festen. Og så kommer det selvfølgelig altid an på hvor tæt du er på parret. Forældre, bedsteforældre og nære venner giver gerne gaver der er lidt dyrere, end folk som er i den perifere vennekreds. Som udgangspunkt er 300 til 600 kroner per person til gave rigtig fint. Men som sagt kommer det an på festens størrelse og hvor godt du kender dem der bliver gift.

Hvordan finder man en god bryllupsgave?

Det gør man ved, at købe gave til dem der giftes. Det vil sige, at man tager udgangspunkt hvem de er, hvad de kan lide, og hvilket liv de lever. Det vigtigste ved bryllupsgaver er, som ved alle andre gaver, at man sætter sig selv til side, og køber noget som parret vil elske. Man kan ofte komme til at købe gave til sig selv, fordi man synes det er super flot eller praktisk, men samtidig glemmer man at tænke på, hvorvidt det egentlig er noget for dem man køber gave til. Derfor skal man altid have parret forrest i tankerne når man går på gavejagt efter gaveideer. Hvad er de for nogle slags mennesker? Hvad elsker de? Og hvad synes de er lidt fjollet? Forestil dig om de vil blive glade for og bruge det du køber til dem. Kan du ikke se det for dig, er det selvfølgelig ikke den rigtige gave.

Bryllupsgave ideer - ideer til bryllupsgaver
Bryllupsgave ideer – ideer til bryllupsgaver