Romantiske gaver

Vil du gerne overraske kæresten eller ægtefællen med en romantisk gave? Men er du lidt ideløs omkring, hvad du gerne vil give? Romantiske gaver hører alle forhold til og er ikke til at komme udenom, når der er mærkedage, eller du bare gerne vil gøre noget godt for den, du elsker.

Romantiske gaver er rigtig gode at give, når du gerne vil vise, at du sætter rigtig stor pris på din partner. Der behøver derfor ikke være en decideret anledning – og det er vel i virkeligheden også, når en gave mindst ventes, at overraskelsen og glæden hos modtageren er størst.

Se også: Lækre gourmetophold for 2

Romantiske gaver – hvad kan man finde på?

Når der skal gives romantiske gaver, må det gerne være forkælende gaveideer. En almindelig t-shirt eller en brødkurv duer ikke her. Nej, det skal være noget, hvor I kan opleve noget sammen eller gaver, der bringer jer tættere på hinanden.

Romantiske gaver til hende

Lækkert lingeri

Romantiske gaver » lingeri romantisk gave til hende
En romantisk gave, der både er forkælende for hende og som bringer jer tættere sammen, er lækkert lingeri. Kvinder elsker at føle sig lækre fra inderst til yderst, som ikke kun giver mere selvtillid i hverdagen – det giver helt sikkert også lyst til romantiske stunder sammen med dig.
Se priser / Læs mere
 

Romantisk getaway

Romantiske gaver » En romantisk getaway
Paris er hjerternes og kærlighedens by. Så hvilken bedre måde er der at forkæle hende på? Det er ikke kun en fantastisk gave til hende. Det er det også til jer som par, da der ligger mange gode og romantiske oplevelser og venter for jer. Hvis turen ikke skal gå til Paris, så er der masser af andre muligheder i samme gave.
Se priser / Læs mere
 

Romantisk tur i luftballon

Romantiske gaver » ballonflyvning romantisk gave ti hende
Kvinder elsker romantik. Så hvorfor ikke gå all in og give hende en romantisk tur i en luftballon? Det er en helt fantastisk oplevelse at hænge op under skyerne med den smukkeste udsigt ud over et flot landskab.
Se priser / Læs mere
 

Chokoladekursus

Romantiske gaver » chokoladekursus romantisk gave
Romantik og chokolade hænger unægteligt sammen. Giv hende derfor et chokoladekursus sammen med dig, da det ikke alene er hyggeligt og giver jer kvalitetstid sammen. Det smager også forrygende!
Se priser / Læs mere
 

Romantiske gaver til ham

Vinsmagning for to

Romantiske gaver » vinsmagning for to romantisk gave til ham
Der er ikke noget så godt som et godt glas vin en lørdag aften hjemme i stuen. Derfor er en vinsmagning oplagt at give som romantisk gave til ham, da I sammen får smagt på nogle gode vine og forhåbentligt finder frem til nogle stykker, som I skal have med jer hjem til mange kommende og hyggelige aftener derhjemme.
Se priser / Læs mere
 

Velsmagende madkursus

Romantiske gaver » velsmagende madkursus romantisk gave
Romantik kan godt serveres med lidt mandehørm. Derfor er det oplagt at invitere ham på madkursus, så han kan lære at grille en god bøf eller lave en god pizza. Det er ikke kun en gave, I får romantisk gavn af i øjeblikket – det gør I også fremadrettet.
Se priser / Læs mere
 

Biograftur for 2

Romantiske gaver » biograftur for 2 romantisk gave til ham
Hvad mere romantisk og hyggeligt er der end en tur i biografen? Det bliver man aldrig træt af, og så er det altid en god oplevelse. En god ide er at give et gavekort til biografen kombineret med et restaurantbesøg. Så er romantikken helt i højsædet.
Se priser / Læs mere
 

Skøn massage

Romantiske gaver » skøn massage romantisk gave til ham
Selv den mest maskuline mand kan lide at blive nusset og forkælet om. Massage er ikke kun en god og romantisk oplevelse for jer. Det får jer også helt ned i gear og åbner op for dybe samtaler, fordi I har tiden og roen til det.
Se priser / Læs mere
 

Hvorfor give en romantisk gave?

I en hverdag hvor madpakker skal smøres, tasker skal pakkes og opgaver skal struktureres, kan man ret nemt gå hen og glemme romantikken som par.

Det er derfor en god ide at overraske med en romantisk gave en gang imellem, da det binder jer sammen og får jer til at huske på, hvorfor I er et par. Forhold skal plejes og romantiske gaver er en god måde at gøre det på!