Bachelor gave

Bachelorgaver er temmelig almindelige. For hvem vil ikke ønske de unge voksne i deres liv held og lykke eller tillykke med deres store bedrift?

Uanset om der er tale om din bror, søster, dit barn, din kæreste eller din ven, finder du her flere gode gaveidéer til, hvad du kan overraske personen med.

Efter endt uddannelse er det de færreste, der har en kæmpe opsparing på kontoen. I og med at personen har været på SU i en del år, er det altid rart at blive forkælet. Måske skal personen endda læse videre på en kandidat og være på SU i et par år endnu? Det kan også være, at personen skal flytte til en ny by for et job eller lignende.

Selvom penge og gavekort altid er en god gave, er det ikke alle, som ønsker at give dette. Mangler du inspiration til, hvad du skal give i bachelorgave, er du landet på den rette side.

5 gaveidéer til bachelorgave til ham

Det er ikke altid helt nemt at finde den perfekte gave til mænd. Men hvis din søn, bror, ven eller kæreste er blevet bachelor, skal han naturligvis ikke snydes for en god gave.

Privat ølsmagning hos Mikkeller Baghaven

Bachelor gave » Privat oelsmagning hos Mikkeller Baghaven
Er han vild med øl? I så fald er en privat ølsmagning hos Mikkeller Baghaven noget, som han vil blive ekstra glad for. Gavekortet giver ham noget at glæde sig til, og det er noget, I kan lave sammen.
Se priser / Læs mere
 

Boxer værktøjssæt startsæt

Bachelor gave » Boxer vaerktoejssaet startsaet 50 dele
Hvis han først nu skal flytte hjemmefra eller flytte til et nyt sted, skal der samles møbler, hænges billeder op m.m. I stedet for at låne værktøj eller bruge penge på det, kan du give ham et startsæt med det vigtigste.
Se priser / Læs mere
 

Barbermaskine fra Phillips

Bachelor gave » philips babermaskine bachelor gave
At barbere sig er noget alle mænd skal fra tid til anden. Hvis han stadig ikke har det rette udstyr eller, hvis hans nuværende barbermaskine trænger til en opgradering, vil denne barbermaskine fra Phillips være en lækker tilføjelse til hjemmet.
Se priser / Læs mere
 

Suunto Traverse Black Outdoor GPS-ur

Bachelor gave » Suunto Traverse Black Outdoor GPS Ur bachelor gave
Elsker han at være aktiv, og befinder han sig altid udendørs, når muligheden byder sig? Så er det værd at give ham dette multisportur i høj kvalitet, så han kan tracke sin træning og se, om han forbedrer sig.
Se priser / Læs mere
 

Gavekurv med rødvin og specialøl

Bachelor gave » Gavekurv til bachelor gave
En vaskeægte øl- og vindrikker vil sætte pris på en flot gavekurv, der indeholder netop disse ting. Med denne gavekurv kan han have en hyggeaften derhjemme og forkæle sig selv med noget god mad og en lækker øl eller et smagfuldt glas vin.
Se priser / Læs mere
 

Det er ikke altid helt nemt at finde den perfekte gave til mænd. Men hvis din søn, bror, ven eller kæreste er blevet bachelor, skal han naturligvis ikke snydes for en god gave.

5 gaveidéer til bachelorgave til hende

Alle kvinder elsker at få blomster. Men hvis du har lyst til at være mere kreativ, når du skal give en bachelorgave, får du flere gode muligheder her.

Forgyldt halskæde fra Pico

Bachelor gave » forgyldt halskaede fra pico bachelor gave
Denne forgyldte halskæde er enkel, stilfuld og tidløs. Den vil uden problemer gå med alle hendes outfits uanset, om det er til fest, hverdag eller arbejde. Halskæden fra Pico kan styles alene eller med andre flotte smykker.
Se priser / Læs mere
 

Mudderansigtsmaske

Bachelor gave » Mudderansigtsmaske bachelorgave
Med en lækker ansigtsmaske vil hendes hud ikke kun se smuk ud, men også efterlade huden ekstra blød. Det er den perfekte måde for hende at forkæle sig selv på efter nogle lange aftener med eksamener, læsning og så videre.
Se priser / Læs mere
 

Kropsmassage hos Pure Nature

Bachelor gave » kropsmassage hos pure nature bachelorgave
At forkæle sig selv og sin krop er noget, som mange studerende ikke gør, da der simpelthen ikke er pengene til det. Derfor er det oplagt at give hende en kropsmassage, hvis hun elsker diverse lækre behandlinger.
Se priser / Læs mere
 

Parfume fra Christian Dior

Bachelor gave » Christian Dior parfume bachelor gave
Suppler hendes parfumekollektion med Miss Dior fra Christian Dior. Kender du til en specifik duft, hun elsker, kan du overveje at give den parfume. Men det kan også være en mulighed at give en parfume, hun ikke har i forvejen.
Se priser / Læs mere
 

Sonos One SL – Trådløs højtaler

Bachelor gave » Sonos One SL – Traadloes hoejtaler bachelorgave
Sonos laver nogle ret gode højttalere, der kan bruges i alle rum i hjemmet – endda på badeværelset. Elsker hun at høre musik, er det den oplagte gave, hun både kan bruge alene eller sammen med venner.
Se priser / Læs mere
 

Alle kvinder elsker at få blomster. Men hvis du har lyst til at være mere kreativ, når du skal give en bachelorgave, får du flere gode muligheder her.

Hvad skal jeg give i bachelorgave?

Skal du give gave til en bachelor, er det vigtigt, at det er en god gave. Personen har højst sandsynligt siddet med hovedet begravet i bøger i et langt stykke tid, så han/hun vil helt sikkert sætte pris på, at du har prøvet at finde den helt rigtige gave.

I vores liste med gaver kan du finde forslag i flere forskellige prisklasser. Mange giver forholdsvis dyre bachelorgaver, men det behøver det naturligvis ikke at være. Det er altid tanken, der tæller. Du skal derfor ikke være bekymret for, at du skal ud og bruge flere tusinde kroner på sådan en gave.

Med det sagt er det stadig vigtigt, at du gør dig umage. Prisklassen afhænger ydermere af hvilken relation, du har til den person, der lige er blevet bachelor. Er det dit barn, vil du ofte gerne give en dyrere gave fremfor, hvis det er en ven.

Hvad du skal give i bachelorgave er op til dig, dit budget og dine ønsker. Selvfølgelig er det værd at have personen in mente, når du køber en gave, så du ved, at det er noget, de vil blive glade for.

En populær gave til kvinder er især smykker såsom en enkel halskæde, mens mænd ofte får et lækkert ur. I ovenstående liste finder du flere typer af gaver, så der er noget for enhver smag. Tag et kig på listen og find inspiration til, hvad du ønsker at fejre den nye bachelor med.

Hvad skal jeg overveje ved køb af en bachelorgave?


Hvis du er blevet inviteret til at fejre, at en person er blevet bachelor, bør du medbringe en gave til begivenheden sammen med et kort. Hvis du ikke har mulighed for at møde op til fejringen, kan du stadig vælge at sende en gave med posten eller ønske personen tillykke med et fint kort.

Inden du giver dig i kast med at købe en bachelorgave, er det værd at overveje hvilke behov, personen har. Skal personen ud at rejse hele verden rundt eller flytte et nyt sted hen? Er de på vej ud i arbejdslivet? Tænk over hvor han eller hun er på vej hen i dette nye og spændende kapitel i deres liv, og hvordan din gave kan være til gavn.

Hvis du overvejer dette, vil det være langt nemmere for dig at vælge den perfekte gave til en bachelor. Det kommer ikke kun den pågældende person til gavn, men det vil også være dejligt for dig at vide, at din gave kunne bruges og er noget, som personen er blevet glad for.

Hvilken type bachelorgave skal jeg vælge?


Skal det være en personlig gave, en praktisk gave eller en sjov gave? De fleste mener, at en personlige gave er den bedste, da det viser, at du virkelig har tænkt på personen, når du køber gaven. Samtidigt er det en gave, som han/hun kan have med sig resten af livet og tænke på dig hver gang, de kigger på den.

Har personen nogle specifikke hobbyer, eller er der en ting, som de længe har ønsket sig, men ikke haft råd til? Personlige gaver til en nyudklækket bachelor kan være mange forskellige ting. Det kommer nemlig an på jeres relation samt personens personlighed.

En anden god mulighed er en sjov bachelorgave. At kunne give bacheloren et smil på læben efter en sikkert hård og intens tid er alle pengene værd. Hvad der vil være sjovt for den pågældende person, vil naturligvis variere. Det kan derfor være vanskeligt at vælge noget sjovt for nogen alt efter, hvor tætte I er.

Men hvis du vælger at give en gave, er chancen for, at du kender personen godt stor. I så fald vil du vide, hvad bacheloren vil elske at få fra dig. En sjov gave kan være noget så enkelt som en oplevelse, hvor I kan hygge jer sammen. Det giver bacheloren mulighed for at se frem til en sjov oplevelse sammen med dig og kunne fejre sin store bedrift med en, som han/hun holder af.

Noget andet, der er populært at give en nyudklækket bachelor, er en praktisk gave. En praktisk gave er noget, som alle har brug for i hjemmet.

Det kan eksempelvis være et værktøjssæt. Selvom det måske ikke er den mest spændende gave, er det stadig yderst brugbart, hvis det er noget, som personen ikke allerede har. Alle vil nemlig på et eller andet tidspunkt have brug for værktøj.