Gave til svigermor

Fortjener din svigermor en helt særlig gave? Selvom svigermødre ofte er udskældte i almen forstand, er sandheden, at der findes rigtig mange søde og kærlige svigermødre derude, som fortjener noget ganske særligt.

Her på siden kan du få hjælp til at finde en gave til svigermor, uanset om svigermor ikke selv kan finde på nogle gaveønsker, eller du bare gerne vil gøre dig ekstra umage.

Herunder har vi fundet hele 15 særlige gaveideer til svigermor, så uanset om hun er til lækker chokolade, skønhedsprodukter eller mindeværdige oplevelser, kan du finde noget her, der både passer til hende og til gavebudgettet.

15 Gode gaver til svigermor

Flødebollekursus

Gave til svigermor » Floedebollekursus hos Kathrine Andersen Chokolade
Har svigermor en sød tand eller en kreativ side? Så er et flødebollekursus et oplagt gavevalg, der med sikkerhed vil få smilet frem (fordi det bare ikke er særlig nemt at lave en pæn flødebolle) – og tænderne til at løbe i vand.
Se priser / Læs mere
 

Gavekurv med vin og delikatesser

Gave til svigermor » Gavekurv hyg dig med italiensk vin
Lækker gavekurv med gode italienske rødvine og andre italienske delikatesser som pesto, chokolade, kaffesirup og figen marmelade. Kurven vil helt sikkert falde i god jord hos svigermor, og den kan leveres direkte på hendes adresse.
Se priser / Læs mere
 

Spaophold for 2 personer

Gave til svigermor » Spaophold paa HimmerLand
Fortjener svigermor en gave ud over det sædvanlige, så er et spaophold for to personer på Himmerland Golf & Spa Resort toppen af forkælelse. Tag svigermor under armen til rigtig tøsehygge, eller send hende afsted med svigerfar til kombineret spa og golf.
Se priser / Læs mere
 

Gavesæt med Pureviva hårplejeprodukter

Gave til svigermor » Pureviva Sundt Fyldigt Haar Pakke
Giv svigermor et lækkert hårplejesæt med hårvitaminer, hårolie og shampoobar i god kvalitet fra anerkendte Pureviva. Produkterne er både gode for håret og for miljøet. Dét er forkælelse til selvforkælelse, som svigermor med sikkerhed vil værdsætte.
Se priser / Læs mere
 

DeLonghi Clessidra Kaffemaskine

Gave til svigermor » De Longhi Clessidra kaffemaskine
Hvilken svigermor er ikke vild med en god kop kaffe? Er det også tilfældet i din svigermors tilfælde, så overrask hende med ny, lækker kaffemaskine, der med garanti laver endnu bedre kaffe end den gamle.
Se priser / Læs mere
 

Uldgarn i flot mørkegrå farve

Gave til svigermor » uldgarn i moerkegraa
Til den strikke- eller hækleglade svigermor er det oplagt at give et tilskud til garnlageret. Vælg dette lækre, bløde uldgarn, som kan bruges i et hav af strikkeopskrifter. Husk at købe en god portion i samme farve, så der er nok til en hel opskrift.
Se priser / Læs mere
 

Digital billedramme

Gave til svigermor » Denver PFF 710 MK2 digital billedramme
De fleste mødre, svigermødre og bedstemødre er stolte af deres børn og børnebørn og elsker at vise dem frem – og selv at kigge på dem på fotos i løbet af dagen. Med denne smarte digitale billedramme, kan svigermor have alle yndlingsbillederne kørende i et dias.
Se priser / Læs mere
 

Caviar- og vinsmagning på Stokkebye Vingård

Gave til svigermor » Deluxe vin caviarsmagning paa Stokkebye vingaard
Giv svigermor en dejlig overraskelse med en eksklusiv vinsmagning inkl. caviarsmagning. Med i pakken er der også guidet rundvisning på vingård og i vineri og vinmark. Er du selv vindrikker, er det oplagt at tage din svigermor under armen.
Se priser / Læs mere
 

Hynder i ægte lammeskind

Gave til svigermor » Saedehynder 2 Pak Lammeskind
Går din svigermor op i sin bolig og indretning, så forkæl hende med nye hynder til spisebordsstole eller entrébænk. Disse flotte hynder er i ægte lammeskind, og de vil med sikkerhed falde i god jord, hvis indretningen er skandinavisk inspireret.
Se priser / Læs mere
 

Gavekurv med chokolade og delikatesser

Gave til svigermor » Gavekurv delikatesse og chokolade
Selv hvis svigermor ikke er til vin eller øl, kan hun blive forkælet med en flot gavekurv, der i stedet bugner af lækre delikatesser og chokolade af høj kvalitet. Kurven kan sendes direkte til hendes adresse, og der er mulighed for at vedlægge et kort.
Se priser / Læs mere
 

Tur i en luftballon

Gave til svigermor » Ballonflyvning
Til den runde fødselsdag, hvor gaven skal være lidt mere storslået end normalt, er en tur i luftballon det ultimative gavevalg. Giv svigermor luft under vingerne, og lad hende opleve verden fra oven på en smuk tur med champagne i glasset.
Se priser / Læs mere
 

Royal Copenhagen krus

Gave til svigermor » Royal Copenhagen Musselmalet riflet krus
Royal Copenhagen er dansk design, når det er bedst. Især de musselmalede designs er ikoner, som de fleste med stolthed pryder deres hjem med. Giv svigermor nogle af de smukke krus til hendes daglige kop kaffe.
Se priser / Læs mere
 

Tørklæde fra Becksöndergaard

Gave til svigermor » BeckSondergaard Vikko toerklaede
Til de kølige forårs- eller efterårsaftener er dette fine tørklæde helt perfekt. Er svigermor til de lyse og sarte farver, vil dette tørklæde fra Becksöndergaard helt sikkert falde i god jord.
Se priser / Læs mere
 

Enamel Hoops Mini Kamma øreringe

Gave til svigermor » Enamel Hoops Mini Kamma oereringe
Har din svigermor huller i ørerne, så vil de her smukke forgyldte øreringe helt sikkert gå rent i fødselsdags- eller julegave. Øreringene er i forgyldt sterling sølv med 2 ”diamanter” i hver. Der fås også matchende halskæde i samme serie.
Se priser / Læs mere
 

Ecooking dagcreme

Gave til svigermor » Ecooking parfumefri dagcreme 50 ml
Giv forkælelse til selvforkælelse med denne lækre dagcreme fra Ecooking. Cremen fugter og plejer, men er vegansk og uden parfume. Og så mindsker den de fine linjer. En perfekt dagcreme til kvinder i deres bedste alder.
Se priser / Læs mere
 

Køb den helt rigtige gave til svigermor

Uanset, om du gerne vil gøre et godt indtryk på din svigermor, fordi du netop er kommet ind i familien, eller du har en god relation til hende efter mange år i familien, kan den helt rigtige gave være svær at finde.

Mange kvinder på din svigermors alder har svært ved at finde på gaver, de virkelig ønsker sig. Måske af ydmyghed.

Det bliver hurtigt praktiske ting, der ryger på ønskelisten, som køkkenudstyr eller møbler. Og er der endelig noget personligt på listen, er det sikkert den creme eller parfume, der permanent har stået på listen hvert år de sidste 10 år som minimum.

At vælge den helt rigtige gave handler ikke så meget om det at bruge penge eller købe noget materielt. Det handler i langt højere grad om omtanke. Om at finde en gave, som din svigermor bliver oprigtigt glad for at få. Det viser din svigermor, at du holder af hende – og det styrker jeres bånd.

Giv en oplevelse i gave til svigermor

Én af de gaver, der virkelig viser omtanke, er en oplevelsesgave. Især hvis din svigermor ikke har de store materielle ønsker, vil en oplevelse falde i god jord. Særligt hvis der ikke bare er tale om et gavekort, men en dag planlagt til netop hende.

Er hun til wellness, er det oplagt at give hende et wellnessophold. Det er ikke sikkert, at svigerfar vil med, og hvis ikke hun har en god veninde eller søster, som er oplagt at dele dagen med, kan den gode intention hurtigt blive glemt i skuffen.

Derfor er det en rigtig god idé at planlægge, hvem hun skal afsted med, og når gaven er fra dig/jer, er det selvfølgeligt oplagt, at det enten er dig eller din partner – eller måske jer begge – der tager med. Det kan også være til en mindre omfangsrig oplevelse som et flødebollekursus eller andet, der er en sjov oplevelse at få sammen, som efterfølgende bliver til et rart minde.

50 års fødselsdagsgave til svigermor

Lige meget, om din svigermor fylder 50, 60 eller 70 år, fortjener hun en særlig gave på sin runde dag. Og hvad er mere oplagt end at give hende en familiedag at se frem til? Planlæg en oplevelse, men inviter hele familien med.

De fleste svigermødre er familiemennesker med stort F, og hvis det også er tilfældet i din svigermors tilfælde, så er der ikke nogen gave, der er mere oplagt end at samle familien i hendes anledning. Hvis alle hver især har lige lovligt travlt med deres eget i hverdagen, vil sådan en gave – hvor der på forhånd er sat en dato – falde på et helt særligt sted.

Skal der ekstra glimmer på tilværelsen, nu der er tale om en rund fødselsdag, skal der naturligvis følge en tale eller en sang med gaven. Hvis talen eller sangen så ovenikøbet er arrangeret af hele den del af familien, der skal deltage i gaven, er der en helt særlig rød tråd igennem, som svigermor helt sikkert vil værdsætte.

Budgettet er ikke afgørende

Selvom det naturligvis er nemmere at finde en gave med wow-faktor, hvis der er uanede økonomiske midler til rådighed, er det langt fra budgettet, der er afgørende for, om du kan finde en virkelig god gave til svigermor.

Det handler i langt højere grad om at sætte sig i hendes sted og tænke over, hvad hun mon ville blive glad for at modtage. Kender du hende godt, kan du måske endda finde på noget, som hun ikke selv ville have tænkt på, men som lige er i hendes ånd.

Kan hun godt lide søde sager og at bage, kan du overveje et bagekursus eller et flødebollekursus. Er hun til personlige gaver, kan du forære hende en digital fotoramme med billeder af familien, og er hun vild med at strikke, så er garn i flotte farver et sikkert hit.

Ved at tænke lidt ud af boksen, kan du også være sikker på, at du får købt en gave, som svigermor ikke får 37 af, fordi hun kun har 3 ønsker på listen.

Det er lidt sjovere at give en gave, hvor der ikke er dubletter på gavebordet, og som modtageren ikke skal bøvle med at bytte efterfølgende. Køber du en gave, der ikke står på listen, bør du derfor også være sikker på, at den vil falde i god jord.