Send en gave til en du har kær

Spekulerer du på, hvordan du skal finde tid og energi til at købe gaver? Hvis du hverken har tid eller lyst til at fare ud i en butik for at købe en gave, kan du i stedet vælge at sende en gave til en, du har kær. I dag kan du nemlig sende gaver fra utallige webshops og butikker, som bliver leveret direkte til døren.

Det er den perfekte mulighed for dig, der gerne vil ønske tillykke, sige tak eller noget helt tredje, men ikke har mulighed for selv at give gaven personligt. Samtidigt er det en fantastisk overraskelse til en, du holder af.

Herunder har vi samlet et godt udvalg af forskellige gaveidéer, som du kan købe online og få sendt hjem til modtagerens hoveddør. Ikke nok med at det er dejligt for modtageren at blive overrasket med en gave, er det også en nem løsning for dig.

Idéer til gaver med levering til døren


I dag kan du få leveret det meste direkte til døren – også når du skal købe en gave. Er du i tvivl om, hvad du skal sende med posten, finder du her flere gode forslag og idéer.

Ansigtsbehandling

Send en gave til en du har kær » Ansigtsbehandling hos Nimat
En ansigtsbehandling er noget, du både kan give til en mand og en kvinde. Med et gavekort til en salon i nærheden kan han/hun bruge en dag på selvforkælelse. Du kan også lave en hyggedag, hvor I gør det sammen.
Se priser / Læs mere
 

Gavekurv med slik

Send en gave til en du har kær » Gavekurv Send en soed tanke
Vil du gerne sende en sød tanke til en, du holder af? Så kan du aldrig gå galt i byen med en lækker gavekurv. Hvis personen er vild med søde sager, så køb en gavekurv med masser af slik.
Se priser / Læs mere
 

Gavekurv med alkohol

Send en gave til en du har kær » Gavekurv stor kurv med alkohol
En anden type af gavekurv, du kan give, er til en person, der elsker alkohol. Der findes gavekurve med både øl og vin. Her finder du en spændende gavekurv med seks specialøl, der kan nydes til en god middag.
Se priser / Læs mere
 

LED-lys

Send en gave til en du har kær » Uyuni LED Pillar lys
Vil du gerne sende en gave, der er en smule anderledes? Hvorfor så ikke vælge disse LED-bloklys fra Uyuni. Dette er optimalt til en person, der elsker hygge indendørs i boligen.
Se priser / Læs mere
 

Chokolade

Send en gave til en du har kær » Fyldt chokolade
Hvem vil ikke elske at få chokolade leveret direkte til døren? Du kan hurtigt gøre en persons dag det bedre, hvis de bliver overrasket med chokolade derhjemme. Denne type af gave behøver ikke engang at være dyr.
Se priser / Læs mere
 

Blomster

Send en gave til en du har kær » Blomster
At sende blomster er meget populært. Men hvis du ønsker at gøre det lidt anderledes, kan du sende kunstige blomster. På den måde visner og falmer blomsterne ikke, men er noget personen kan beholde for evigt.
Se priser / Læs mere
 

Go High-klatring

Send en gave til en du har kær » Go High klatring
En oplevelse er aldrig en dårlig ting at sende. Hvis du ved, at personen elsker oplevelser og er yderst aktiv, så er Go High-klatring ikke kun sjovt, men også spændende. Her kan I sammen tage ud og hygge jer.
Se priser / Læs mere
 

Duftlys

Send en gave til en du har kær » Duftlys
Med disse duftlys viser du en person på en anden måde, at du tænker på dem. Duftlys er lækre at have i hjemmet, da de dufter dejligt, hvilket bidrager til at gøre enhver aften endnu bedre.
Se priser / Læs mere
 

Brætspil

Send en gave til en du har kær » Braetspil hint
Vil du sende en gave til en spilleglad person eller familie? Vælg et sjovt brætspil, som personen kan nyde sammen med venner og familie. Det er en sjov gave at give, hvis du gerne vil ønske tillykke eller sige tak.
Se priser / Læs mere
 

Escape Room

Send en gave til en du har kær » Pablo Escobar Escape Room
Hvem vil ikke gerne låses inde i et rum, hvor du skal finde og anholde selveste Pablo Escobar? Giv denne gave til en, som elsker udfordringer og mysterier. Planlæg eventuelt at I kan gøre det sammen.
Se priser / Læs mere
 

Send en gave online nemt og hurtigt


Det er vigtigt, at det ikke er stressende at give en gave til en, du har kær. Det skal ikke kun være rart for dig at give gaven, men det skal også være en gave, som personen bliver glad for og kan se, at du har tænkt på dem.

I dag bliver det ikke meget nemmere at købe en gave. Du behøver nemlig ikke engang at gå ud af din hoveddør for at købe den og derefter aftale med personen, at du kommer forbi. I stedet kan du vælge at sende en gave nemt og hurtigt online. Herefter bliver gaven leveret til personens adresse efter et par dage.

Du kan altid vælge at sende en gave på særlige dage såsom fødselsdage, bryllupsdage, mors dag, fars dag m.m. Men der er noget helt særligt ved at overraske en person med en gave, som de slet ikke havde forventet. Det er på disse tidspunkter, at det er helt fantastisk at sende en gave.

Gaver med levering til døren – hvilke gaver kan jeg sende?


Dette er det store spørgsmål – for hvad kan du overhovedet sende? Når det kommer til gaver med levering til døren, er det nærmest kun din fantasi, der sætter grænsen. Du kan nemlig sende stort set alt mellem himmel og jord.

Men hvis der er tale om de mest almindelige og oplagte gaver, du kan sende, så er der nogle, som er mere populære end andre. Her sender de fleste typisk chokolade, gavekurve og blomster. Det er en fin gestus, hvis du tænker på en person. Hvis du ikke har lyst til det, kan du altid vælge at sende noget andet.

Alle webshops tilbyder levering til døren eller til en pakkeshop. Herved kan du frit vælge på alle mulige webshops, hvad du gerne vil sende til den pågældende person.

Vil du gerne give en stor og dyr gave, så anbefaler vi dog, at du beholder gaven hjemme hos dig selv indtil, at du selv kan give den. Det er meget mere personligt, og på denne måde kan du også se personens reaktion, når de åbner gaven.

Hvornår bør jeg sende en gave?


At sende en gave behøver ikke være på grund af noget specielt. Selvfølgelig er det dejligt at få en gave, fordi det er din fødselsdag eller lignende. Men her forventes det højst sandsynligt, at du giver gaven personligt, hvis du skal til en fødselsdagsfest.

Er dette ikke tilfældet, eller har du ikke mulighed for at deltage i fødselsdagsfejringen, er det naturligvis altid en god idé at sende en gave med posten i stedet.

Men hvornår sender de fleste personer en gave? Det gør de ofte, når der er tale om en gave for at sige tak, en god bedring gave eller lignende. Hvis en person, har hjulpet dig ekstra meget, er blevet syg eller lignende, er det altid en sød gestus at sende en gave.

Selvfølgelig bestemmer du altid selv, hvornår du vil sende en gave. Som sagt behøver det ikke være på grund af noget, men blot fordi, at du har tænkt på personen og gerne vil glæde ham/hende med en dejlig overraskelse.

Hvad skal jeg være opmærksom på, hvis jeg vil sende gaver?


Der er intet som at modtage en gave med posten. Spændingen ved ikke at vide, hvad det er. Forventningen, mens du pakker den ud.

Glæden ved at opdage, hvad det er – og nydelsen af at bruge det. Men udover problemet med at købe den forkerte gave, er der masser af andre ting, der kan gå galt, når du sender gaver.

Her kan du læse nogle af de ting, du skal være opmærksom på, hvis du sender en gave:

 • Vent ikke til sidste øjeblik: Det er bedst at købe og sende din gave i så god tid som muligt i tilfælde af, at der er problemer med leveringen. Generelt bliver mange gaver leveret yderst hurtigt, men sommetider bliver pakken væk eller leveringstiden forlænget.
 • Tjek webshoppens leveringstid: Inden du sender gaver, så tjek altid den pågældende webshops leveringstider. Herved kan du se, om det vil tage omkring 1-2 hverdage eller, om det er en bestillingsvare, hvorfor det eksempelvis tager over 7 dage eller mere.
 • Kan gaven leveres til hoveddøren?: Mange webshops tilbyder gaver med levering til hoveddøren. Sommetider kan det også være, at modtageren skal hente den i en pakkeshop. Undersøg dette inden du køber, hvis du gerne vil have leveret gaven til selve adressen. Det er altid mest optimalt, hvis gaven sendes helt hjem til modtageren, så han/hun ikke behøver at tage ud af døren for at hente den.
 • Tag et kig på webshoppens returneringspolitik: At købe en gave kan være vanskeligt, da du aldrig ved, om modtageren vil blive glad for den. Giver du en gave, hvor du ikke er helt sikker på, at den vil falde i god jord, så er det værd at tage et kig på webshoppens returneringspolitik.
 • Hvad koster leveringen?: Til sidst bør du tjekke, hvad det koster at få sendt en gave. Hvis du har et stramt budget, kan det være mange penge at bruge ekstra 40 kroner på at få leveret gaven. Tag derfor altid et kig på fragtprisen, inden du bestiller, så du ikke ender med at vælge en gave, der er for dyr.

Med ovenstående gode råd in mente, når du gerne vil sende en gave, bliver det både en god oplevelse for dig og selve modtageren.

Fordele ved at sende en gave med posten


Overvejer du at sende en gave, men ved du ikke helt, om det er det rette at gøre. Hvis du har læst ovenstående, så har du fået en fornemmelse for, hvad du kan give samt, hvornår du kan sende en gave med posten.

Selvom det kan virke mere upersonligt at sende en gave fremfor at give den personligt, er der mange fordele ved det. Her har vi listet flere forskellige fordele, så du nemmere kan beslutte, om det er den rigtige løsning for dig.

 • Du skal ikke ud af døren og ind i mange forskellige butikker.
 • Du kan købe gaven i ro og mag derhjemme via din mobil eller computer.
 • De fleste webshops tilbyder i dag hurtig levering.
 • Mange webshops giver dig i dag mulighed for at sende et produkt til en anden adresse end din.
 • Flere webshops tilbyder gratis fragt eller lave fragtomkostninger, så du kan sende din gave billigt på denne måde.
 • Det er en nem og hurtig måde at give en gave på, hvis du ikke bor i nærheden af den pågældende person.
 • Du kan sende stort set lige, hvad du vil med posten.

Kan jeg sende en gave til en, der bor i udlandet?


Hvis en, du holder af, bor i udlandet, som du gerne vil sende en gave til, er der naturligvis mulighed for det. Du skal dog huske at tjekke reglerne i forbindelse med told m.m., inden du sender gaven. Desuden er det ikke det billigste altid at sende en gave til udlandet.

Men hvis ingen af ovenstående ting er et problem for dig, så kan du gå i gang med at kigge på danske webshops, sende produktet hjem til dig og herefter sende gaven med posten til udlandet.

Dette kan være en langvarig proces, hvilket du skal være opmærksom på, hvis gaven skal nå frem inden et bestemt tidspunkt, hvorfor du skal være i god tid. Ydermere skal du sikre dig, at gaven er pakket godt ind, så den ikke er gået i stykker, når den når frem til modtageren.

En anden mulighed er, at du vælger at købe en gave fra en udenlandsk webshop fra det specifikke land. Her kan du sørge for, at gaven bliver sendt direkte hjem til modtageren, hvilket vil være langt hurtigere.

Derudover kan du altid vælge at købe en oplevelse, et gavekort eller lignende, som kan sendes til personen via e-mail.