30 års fødselsdag

I vores kultur bliver den 30 års fødselsdag set som overgangen til voksenlivet. Det en stor dag for mange, hvor livet bliver taget op til refleksion. Hvor er jeg henne, hvordan går det med job, familie, hjem, karriere?

Netop fordi 30 årsdagen er en milepæl for mange, er det super vigtigt at venner og familie gør noget for fødselaren. Gaver, hygge og fest skal der til. Der er så mange fede gaveideer og oplevelser som passer sig godt til en 30 års fødselar – vi har samlet den bedste liste her. Værsgo!

30 års fødselsdagsgave ideer

Først skal vi rundt om de gode gaveideer til hende. Kvinder der fylder 30 skal have lækre gaver som hylder livet og dem. Gaverne skal ikke være alt for seriøse, da der allerede er meget alvor knyttet til at blive 30. Så alt det der forkæler og får tankerne hen på nydelse og livsglæde er oplagte som ideer til hende der fylder 30. Se med her:

30 års fødselsdagsgave til hende

Flotte solbriller i god kvalitet

30 års fødselsdag » Flotte solbriller gave til 30 aars
Et par fede designer solbriller er en rigtig god gave til 30 års fødselsdag. Et par solbriller hun kan have de næste 10-20 år i tidsløst design er ren forkælelse. Måske har hun haft farverige mode solbriller gennem 20erne, den slags som er total moderne en sæson og total last season næste år. Nu er det tid til fede briller der aldrig går af mode.
Se priser / Læs mere
 

Lækkert og moderne tøj

30 års fødselsdag » lækkert og moderne tøj gave til 30 aarig
En super flot silke skjorte eller en kashmir sweater er oplagte til den 30 årige. Slut med polyester tøj fra H&M, 30erne er årtiet for kvalitet og tidløst design. Find et stykke tøj i god kvalitet her hos minus.
Se priser / Læs mere
 

Et dejligt spa-ophold

30 års fødselsdag » dejlgt spa ophold
Hvad med at fejre den runde dag med et lækkert spa-ophold. Et par dage hvor alle bekymringer og hverdagens stress og jag glemmes og kroppens velbefindende er i fokus. Med denne gave viser du, at du ønsker fødselaren det bedste af det bedste – og det er sikkert kærkomment.
Se priser / Læs mere
 

En god omgang massage

30 års fødselsdag » god massage gave til 30 aar
En omgang wellnes massage er også en super god ide til 30 års fødselsdag. Så kan fødselaren slippe alle spændninger og være frisk og blød til deres nye årti.
Se priser / Læs mere
 

30 års fødselsdagsgave til ham

En god flaske til at nyde livet i 30erne

30 års fødselsdag » god flaske whiskey gave til ham 30 aar
Spiritus i god kvalitet er oplagt til ham der fylder 30. Så kan han læne sig tilbage og nyde de gode dråber. Slut med at drikke sig fuld i billig sprut til ungdomsfester. Nu er det tid til kontemplation og drinks der rent faktisk smager godt, eksempelvis denne single malt whiskey.
Se priser / Læs mere
 

Fri adgang til 30+ koncerter i et år

30 års fødselsdag » koncertbilletter gave til 30 aarig
Fri adgang til 30 koncerter i 12 måneder plus rabat i baren – det lyder næsten for godt til at være sandt. Men du finder tilbuddet her. En super fed gave til en 30 års fødselsdag. Så ved han at det første år i 30erne bliver fyldt med god musik og gode oplevelser. Fås her.
Se priser / Læs mere
 

Lækre solbriller til 30 års fødselsdag

30 års fødselsdag » Lækre solbriller til 30 års fødselsdag
Solbriller til ham er også en rigtig god ide når det kommer til en 30 års fødselsdag. Man skal virkelig ikke underkende kvaliteten af et par gode solbriller – de kan gøre gavn i rigtig mange år. Fås her.
Se priser / Læs mere
 

Spørger mange sig selv. Er man det sted man gerne vil være? Eller skal der til at at ske noget på den ene eller anden front. Store spørgsmål som for mange kan give anledning til svære følelser. Der er ingen tvivl om, at 30 års dagen er en svær dag for mange.

Tænk bare på den store peberkværn som vennerne stiller op for at drille ham eller hende der endnu ikke har fundet sig en partner at dele voksenlivet med. Der bliver sat en stor fed streg under det som man ”mangler” og hører sig til efter de 30.

Relateret: ideer til underholdning til 30 års fødselsdag

For andre er det en fed dag, fordi de er lige det sted de gerne vil være og kan se de allerede har opnået meget i deres liv.