Billedgaver og fotogaver

Hvis du er på jagt efter en personlig gave, så findes der intet mere personligt end billedgaver og fotogaver. I og med at en fotogave er lavet specielt til modtageren, er den helt unik og personlig på samme tid.

Det er uden tvivl en gave, der vil sætte et smil på modtagerens læber. Det betyder nemlig en hel del at få en gave, der er lavet personligt til en. Så hvis du gerne vil glæde en anden med en billedgave, finder du flere gode gaveidéer her.

7 personlige billedgaver og fotogaver

billedgaver og fotogaver

★★★★★

Fotobøger

En fotobog er den perfekte gave, hvis du gerne vil overraske en, som du holder af med en personlig gave.

Du kan eksempelvis lave en fotobog til bedstemor eller bedstefar med deres børnebørn. Det kan også være en god idé at lave en fotobog til din partner med alle jeres minder. Fotobøger giver gavemodtageren mulighed for at kigge på gode oplevelser og minder igen og igen.

billedgaver og fotogaver

★★★★★

Bademåtte med billede

Med denne gave kan du gøre gavemodtagerens morgener meget bedre. Det vil uden tvivl være skønt at gå ud på badeværelset om morgenen og blive mødt af en bademåtte med et hyggeligt, sjovt eller sødt billede.

Det kan være, at du har det perfekte billede af dig og gavemodtageren eller af hele modtagerens familie. En bademåtte med billede vil helt bestemt være den ideelle gave til børnefamilien eller som indflyttergave.

billedgaver og fotogaver

★★★★★

iPhone-cover med billede

Skal du snart til fødselsdag hos en teenager, eller er du blevet inviteret til en konfirmationsfest? I så fald er et iPhone-cover med billede den ultimative gave.

Rigtig mange unge mennesker har i dag en iPhone, og den bliver brugt flittigt hver eneste dag. Din gave vil derfor falde i god jord, da den ikke kun er med til at beskytte telefonen.

Den sørger også for at gøre mobiltelefonen langt mere personlig. Du kan naturligvis også forkæle andre end et ungt menneske med denne type gave.

billedgaver og fotogaver

★★★★★

Espressosæt med foto

Det kan være svært at finde en god gave til et nygift par eller til en person, der ikke ønsker sig noget. Hvis det er tilfældet, så kan du prøve at tage et kig nærmere på et espressosæt med foto.

Et nygift par kan helt sikkert bruge sådan en gave, da de kan sidde og nyde deres morgenkaffe med et skønt billede af dem sammen. Kender du en kaffeelsker, der ikke har skrevet nogen ønsker på ønskelisten, kan det ligeledes være en idé at give et espressosæt med foto i gave. Sættet består af to kopper med underkopper og er lavet i flot keramik.

billedgaver og fotogaver

★★★★★

Stofdækkeserviet med gummibagside og foto

Når der spises morgenmad, frokost eller aftensmad, vil det være dejligt altid at have noget sødt eller smukt at se på. Og det kan du gøre muligt for en anden ved at give en eller flere stofdækkeservietter med foto i gave.

Du kan eksempelvis give din partner en stofdækkeserviet med et billede af jer to sammen eller jeres børn.

Til bedsteforældrene er det oplagt at give en dækkeserviet med et billede af børnebørnene. En stofdækkeserviet med foto er en skøn og praktisk gave.

billedgaver og fotogaver

★★★★★

Chokolade med foto

Chokolade med foto er den ultimative gave til alle, der er vilde med chokolade. Du kan overraske din familie, dine venner eller dine kollegaer med lækker personlig chokolade i en høj kvalitet.

Udover at chokolade med foto er en velsmagende gave, så er det også en mindeværdig gave. Du kan nemt og hurtigt skabe unik og personlig chokolade med et valgfrit billede og give den til modtageren. Det er en gave, som vedkommende sent vil glemme.

Billedgaver og fotogaver » image 54

★★★★★

Forklæde med personligt billede og tekst

Hvis du kender en person, der elsker at stå i køkkenet og eksperimentere med nye opskrifter og så videre, så er et forklæde en alletiders gaveidé.

Det særlige ved denne gave er, at du har mulighed for at gøre den ekstra personlig og speciel. Du kan nemlig finde et godt billede og derefter tilføje noget tekst, som skal på forklædet.

Det kan være et billede af dig eller personen, eller måske har du et sjovt billede, som vil få vedkommende til at grine hver gang, at han eller hun bruger forklædet.

Derfor bør du give en billedgave og fotogave i gave

Der er flere gode grunde til, hvorfor en billedgave og fotogave er en rigtig god gaveidé. Først og fremmest er det en gave, som modtageren kan få glæde af bare ved at kigge på den. En anden fordel ved en billedgave er, at den er så personlig, som den overhovedet kan blive.


Det er en gave, der er lavet specifikt til vedkommende, hvorfor det vil være en af de bedste gaver, som han eller hun kan få. Ydermere er der det praktiske aspekt. De fleste billedgaver og fotogaver er yderst anvendelige og praktiske.

Mange bruger et espressosæt hver morgen til kaffen, så hvorfor ikke vælge en med et personligt billede? Det samme gør sig gældende, når det kommer til både bademåtten og stofdækkeservietten. Så hvis du føler dig uinspireret i forhold til valg af en gave, kan det være, at en billedgave er det rette køb.

FAQ

Hvem kan jeg give en billedgave til?

Du kan give en billedgave til alle og enhver, som du gerne vil overraske med en personlig og særlig gave. Det gode ved billedgaver er, at de som regel ikke kun er personlige og unikke. De er ligeledes praktiske.

Hvilken fotogave skal jeg vælge?

Det kommer helt an på, hvem du skal give en gave til, og hvad personen godt kan lide. Er det en person, der elsker søde sager, er chokolade for eksempel en god idé. Er der tale om en person, der er vild med at stå i køkkenet, kan du overveje et forklæde.

Skriv en kommentar