Gave til pensionist

Vores topvalg

Garn og hobby udstyr til pensionisten

Gave til pensionist » garn gave til pensionist

Blomsterbuket – En tidløs og hjertelig gave til pensionister

Gave til pensionist » blomster til pensionist i gave

Et luksuiøst grydesæt til den madlavningsglade pensionist

Gave til pensionist » grydesaet til pensionist gaveide

Pensionister har ofte alt. Derfor kan det tage en del tid at finde den helt rigtige gave til pensionisten. I bund og grund handler det dog bare om at finde en gave ud fra pensionistens personlighed og interesser.

Det er derfor ligegyldigt hvilken relation, du har til den pågældende pensionist. Du skal bare have styr på hvilken type pensionist, der er tale om. Hvad går personen op i? Hvad holder pensionisten meget af?

Er det en travl pensionist eller har vedkommende masser af tid? Det er alt sammen overvejelser, du kan gøre dig, inden du vælger hvilken gave, du ønsker at give til en pensionist, du holder af.

10 lækre ting til pensionisten


Du får her en række forslag til, hvad en god gave til en pensionist kunne være. Kig dem igennem og find inspiration til, hvad der passer bedst til vedkommende.

Læsepude til bøger

Gave til pensionist » laesepude
Er pensionisten en rigtig læsehest, er det måske en god idé med en læsepude ved navn Book Seat til bøger. Denne smarte pude holder bogen, så pensionisten ikke bliver træt i armene, når der læses på livet løs.
Se priser / Læs mere
 

Bedstemor- eller bedstefar-plakat

Gave til pensionist » bedstemor eller bedstefar plakat
Mange pensionister går højt op i deres børnebørn, hvorfor det kan være på sin plads med en bedstemor– eller en bedstefar-plakat. Plakaten beskriver helt typiske bedsteforældre. Den findes også som en farmor- og en farfar-plakat samt en mormor- og en morfar-plakat.
Se priser / Læs mere
 

Varmevest

Gave til pensionist » varmevest til pensionist
Har pensionisten et aktivt udendørsliv, er det måske på sin plads med en varmevest. Med en varmevest kan vedkommende holde varmen uanset vejret. Der er hele tre temperaturindstillinger, der kan reguleres med et enkelt tryk på vestens knap.
Se priser / Læs mere
 

Valerina Forte – naturprodukt til søvnbesvær

Gave til pensionist » Valerina Forte – naturprodukt til soevnbesvaer
Ved du, at pensionisten lider af søvnbesvær, kan du give personen Valerina Forte i gave. Det er et naturprodukt, der indeholder valerianerod, som har en beroligende effekt. Det kan have en positiv indvirkning ved søvnbesvær.
Se priser / Læs mere
 

SIDE BY SIDE bronzefigur

Gave til pensionist » side by side bronzefigur til pensionist
Skal der fejres en stor livsbegivenhed for et pensionistægtepar? Så vil denne unikke SIDE BY SIDE bronzefigur helt sikkert vække glæde hos ægteparret, der har en stor kærlighed til hinanden. Den symboliserer nemlig sammenhold.
Se priser / Læs mere
 

Drivhus

Gave til pensionist » drivhus gave til pensionist
Nogle pensionister har masser af tid, der skal fordrives. Er det en haveglad ældre person, kan det være, at det er på tide, at der kommer et drivhus i haven. Måske har det endda været et stort ønske i mange år?
Se priser / Læs mere
 

eBook Reader

Gave til pensionist » eBook Reader til pensionist
Det kan være tungt for en pensionist at slæbe bøger med i sommerhuset, på ferien, weekendophold m.m. Men med en e-Book Reader kan du løse dette problem. Her er alle bøgerne nemlig samlet på ét sted uden, at de vejer mange kilo.
Se priser / Læs mere
 

Plaid

Gave til pensionist » WOLLY PLAID pensionist
Selv pensionister har brug for at slappe af, når dagen går på hæld. Det bliver ekstra lækkert at sætte sig i favoritstolen for at pakke sig ind i denne plaid, der er fremstillet i 100 % økologisk lammeuld.
Se priser / Læs mere
 

Badehåndklæde fra Georg Jensen

Gave til pensionist » Badehaandklaede fra Georg Jensen til pensionist
Hvis du har meget svært ved at finde ud af, hvad du skal give i gave, så går du aldrig galt i byen med et lækkert badehåndklæde. Her finder du et badehåndklæde i 100 % egyptisk, dobbelttvundet kæmmet bomuld fra Georg Jensen.
 

Gaveidéer til nyslåede pensionister


Det er meget forskelligt, hvordan ældre mennesker har det med at gå på pension. Der er nogle, der har glædet sig i årevis til at komme til dette tidspunkt i deres liv, mens andre bestemt ikke synes, at det er noget, der er værd at fejre på nogen måde.

Begyndelsen på pensionisttilværelsen kan altså blive modtaget på meget forskellig vis. Uanset hvordan pensionisten stiller sig i forhold til det at gå på pension, fortjener vedkommende under alle omstændigheder en betænksom gave. Det er trods alt et menneske, der har bidraget til samfundet med sin arbejdskraft i mange år.

Men hvad skal du egentlig give en, der lige er blevet pensionist? I starten af denne artikel kom vi med en masse spørgsmål. Det er værd at bruge lidt tid på disse spørgsmål for derefter at kigge alle vores gaveforslag til pensionister igennem. Når du har gjort begge dele, er vi sikre på, at du allerede har fået en super god idé til, hvad du skal give pensionisten i gave.

Hvad skal jeg give en ældre pensionist?


Er du på jagt efter en gave til en person, der har været pensionist i mange år? Så har vedkommende sikkert allerede fundet sig til rette med at leve en pensionisttilværelse. Det gør det faktisk nemmere for dig at finde frem til den helt rigtige gave.

Et menneske, der har været på pension i mange år, har helt sikkert fundet ud af, hvad de helst vil bruge tiden på. Det eneste, du højst sandsynligt skal tænke over ved gavevalget, er personens alder og energi. En 90-årig kan nødvendigvis ikke det samme som en på 70 år.

Kig på den lidt ældre pensionist. Er personen stadig i fuld vigør, så oplevelsesgaver og udeaktiviteter stadig er en mulighed? Eller har du med en pensionist at gøre, der mest af alt hygger sig med at opholde sig i sin egen bolig?

Det bør du også tænke over ved valg af gave til en pensionist


Inden du vælger en gave til en pensionist, er der faktisk andre ting, der er værd at kigge nærmere på. Du bør kigge på pensionistens livssituation. Det kan nemlig hjælpe dig på vej til at finde en god gave:

  • Er pensionisten alene, eller er der en ægtefælle eller samlever?
  • Hvordan ser det ud med pensionistens helbred?
  • Har personen en tæt familie samt venner, der ofte kommer på besøg?

Svaret på disse tre spørgsmål bør have en stor indflydelse på dit valg af gave til en pensionist uanset, om det er en mand eller en kvinde.