60 års fødselsdagsgave

Den 60 års fødselsdag er en stor dag. Man er kommet langt i livet og de fleste kan nærmest blive lidt overrasket over, at de nu fylder 60 år. Man er så langsomt på vej ind i livets efterår og tid med børnebørn, pension og mere tid, venter lige om hjørnet.

De fleste vælger at fejre deres 60 års fødselsdag på den ene eller anden måde. En stor fest, en rejse med familien eller middag med de nærmeste. Den 60 års fødselsdagsfejring kan se ud på mange måder.

Uanset hvordan dagen fejres skal den 60 årige have en gave der passer til både alder og personlighed. Vi har samlet en liste over de bedste bud på gaveideer til 60 årige. For at gøre det lettere for dig, har vi delt listen op i gaver til ham og hende. Se listen igennem og få ideer og inspiration til den perfekte gave.

60 års fødselsdagsgave ideer til hende

En kvinde der fylder 60 år skal have gaver der hylder livet og hende. Som 60 årig kender man alle livets kringelkroge og der er ikke meget der kan overraske en længere. De bedste gaver til 60 årige kvinder er dem der lægger op til at nyde og elske livet, fordybelse samt selvkærlighed og tid med familien. Eksempler på sådanne gaveideer kommer her:

Den, der lever stille – eller anden god bog

60 års fødselsdagsgave » Den der lever stille bog til 60 aar
Tid til at forbyde sig i en god bog – giv hende en spændende roman eller en interessant fagbog. Hos Saxo.com finder du et kæmpe udvalg af spændende bøger, til den 60-årige kvinde kan eksempelvis ”den der lever stille” af den danske forfatter Leonora Cristine Skov anbefales.
Se priser / Læs mere
 

Plejende creme til ansigtet

60 års fødselsdagsgave » Plejende creme til ansigtet gave til 60 aar
Moden hud har brug for nærende pleje som både beskytter og genopbygger. Lækker ansigtspleje som gave viser, at du ønsker det bedste for hende. Denne vitaliserende creme fra AnneMarie Börlind er super lækker og passer perfekt til den 60-årige.
Se priser / Læs mere
 

Gave til 60 årig mand

Til den 60 årige mand er gaver der ligger op til hygge, sjov og fordybelse oplagt. Som 60 årig mand vil man gerne have lov at nyde livet – mange års hårdt arbejde skal nu høstet og nydes. Få gode gaveideer der netop anerkender dette, her:

Fri adgang til koncerter i et helt år!

60 års fødselsdagsgave » koncertoplevelse 60 aar gave
Fri adgang til koncerter i et helt år plus rabat i baren – så kan han rigtig komme ud og nyde livet og smage på både nyt musik og lækre drinks. En perfekt gave til ham som godt kan lide musik, eller ham som trænger til at komme lidt ud. Hint – du kan jo vedlægge i gaven, at du gerne vil gå med til et par koncerter – så får i også noget kvalitetstid.
Se priser / Læs mere
 

En god flaske Glentrothes Distellery whiskey

60 års fødselsdagsgave » whiskey 60 aars gave
Single Malt Whiskey fra whiskeyens land – Skotland. Whiskey der kan nydes når dagen går på held eller når venner og familie kigger forbi. En flaske af kvalitet som denne passer perfekt som gave til den 60 årige mand. Bonusinfo – Producenten Glentrothes Distellery går helt tilabge til 1879!Se priser / Læs mere
 

The Earth From The Air eller anden god bog

60 års fødselsdagsgave » the earth from the air 60 aars gave
En god roman eller en interessant fagbog – til den 60 årige mand er bøger en oplagt gaveide. Er han ikke den store læsehest, kan du give ham en emnebog med billeder, eksempelvis den enormt smukke fotobog ”The Earth From The Air”, som har vundet priser og sælges over hele verden. Ps. Læseheste vil også elske den imponerende bog.
Se priser / Læs mere