Påskegaver

Påsken er en hyggelig tid for både børn og voksne. Der er påskeæg og påskeharen i vente for børnene, og de voksne ser ofte frem til årets påskefrokoster. Fælles for hele familien er, at der typisk også ligger en dejlig påskeferie og venter forude.

Der er rigtig mange dejlige traditioner forbundet med påsken. Børnene laver gækkebreve og forventer, at der kommer en påskegave retur i form af et påskeæg. Men hvad med de voksne? Fortjener de ikke også en påskegave?

Det synes mange, at de gør. Derfor er flere arbejdspladser begyndt at forkæle deres medarbejdere med en påskegave. Det er også en fin gestus, hvis du husker at tage en påskegave med til værtsparret, der holder årets påskefrokost.

7 gode idéer til påskegaver

Herunder får du masser af idéer til, hvilke påskegaver du kan købe til voksne, der fortjener en gave i forbindelse med påsken. Du kan vælge og vrage mellem disse gaveidéer ligesom, du vil. Det vigtigste er, at modtageren bliver glad.

Påskegaver » spring coll 2020 easter egg iris 2pcs

Royal Copenhagen påskeæg – Iris & Irisblade 2-pak

Påskeæg fra Royal Copenhagen er blevet lidt af et samlerobjekt for mange. Det er derfor en rigtig god påskegave til både værtspar og medarbejdere. De søde små påskeæg er nemlig alletiders påskepynt, der kan bruges år efter år.

Påskegaver » Gigantisk Oppusteligt Paaskeaeg

Gigantisk Oppusteligt Påskeæg

Er du på udkig efter en påskegave, der er udover det sædvanlige? Så bør du helt bestemt kigge en ekstra gang på dette gigantiske oppustelige påskeæg. Påskeægget måler intet mindre end 3 meter i højden. Det vil pynte flot i enhver have eller et sted indendørs, hvor der er højt til loftet.

Påskegaver » Gave kurv med danske delikatesser

Gavekurv med danske delikatesser

En gavekurv er altid en attraktiv gave. Denne gavekurv er fyldt med danske delikatesser. Der er derfor en god mulighed for, at gavekurven vil falde i god jord hos mange. Der er nemlig flere og flere, som er blevet opmærksomme på at støtte danske producenter.

Påskegaver » Paaske aeg

På’ske æg plakat

Har din far en tendens til at komme med en masse farjokes? Så fortjener han helt sikkert denne påskegave. Den er indbegrebet af en rigtig farjoke ved påsketid. Det er nemlig en plakat, hvor der står På’Ske Æg. Altså et æg, der ligger på en ske. Fik du den?

Påskegaver » Faberge Stort Paaskeaeg

Fabergé Stort Påskeæg

Den russiske zar i slutningen af 1800-tallet ønskede sig altid smukke påskegaver. Det er grunden til, at de magiske og skinnende Fabergé-påskeæg blev skabt af en betydningsfuld guldsmed. Her får du det i en metaludgave med 750 gram lækre chokoladeæg og andet påskeslik til voksne.

Påskegaver » kaehler hammershoei paaskeophaeng 3 stk

Kähler – Hammershøi Påskeophæng 3 stk.

Påskeophæng fra Kähler er en eventyrlig og smuk påskepynt, der gør sig godt i ethvert hjem. De søde æg er dekoreret med traditionsrige påskesymboler, der er fremstillet af Rikke Jacobsen. Hun har håndmalet symbolerne, som derefter er blevet overført til porcelænsæggene.

Påskegaver » QUEEN SILVIAS EASTER TABLECLOTH tablecloth hite i

Dronning Silvias Påskedug

Du kan overraske en, der skal holde påskefrokost, med denne helt specielle påskedug. Den er vævet af 100 % egyptisk og dobbelttvundet kæmmet bomuld. Når du køber denne påskedug, går der desuden 750 kroner til World Childhood Foundation.

Hvorfor give en påskegave til voksne?

Det kan være, at du synes, det er en smule fjollet at give påskegaver til voksne. Men hvorfor skulle det egentligt være det? Mange voksne fortjener det nøjagtigt lige så meget som børnene. Her kan du se flere gode grunde til at give påskegaver til de børn, der bare er blevet lidt ældre:

  • At en arbejdsgiver gerne vil sige tak til sine medarbejdere for deres fremragende indsats.
  • At du er blevet inviteret til påskefrokost, så værtsparret fortjener en gave.
  • At en person, du kender, har haft det svært og derfor har brug for en ekstra opmuntring.
  • At du har en person i dit liv, der står dit hjerte nær, fordi personen altid er der for dig.
  • At du bare har lyst til at glæde et andet menneske.

Du kan ydermere selv finde på tusindvis af andre gode grunde.

Hvordan kan det være, at vi holder påske?

Grunden, til at vi fejrer påsken, er, at vi, som mere eller mindre kristne, mindes Jesus’ død og hans opstandelse. Påsken er faktisk en af de mest vigtigste kristne højtider, da flere andre helligdage retter ind efter påsken. Det gør både fastelavn, store bededag, Kristi himmelfart og pinsen.

Se også: Gode julegave ideer