Gave til forældre

En gave til forældre er på sin plads af og til. Det kan være til en speciel anledning såsom fødselsdag, jul, jubilæum, bryllupsdag og meget andet. Men behøver der nu også altid at være en eller anden begivenhed for at give en gave til mor og far

Der er mange, som ikke tænker, at der bør være en speciel grund til at forkæle sine forældre med en gave i tide og utide. Det er trods alt dem, der har brugt mange år og penge på dig.

Det kan dog virke håbløst at finde en gave til forældre, der har alt. Det er uanset, om det er julegaver til mor og far, en fælles gave til forældrene eller noget helt tredje.

10 gaveidéer til forældre

Har du lyst til at give dine forældre en gave, men er du helt på bar bund? Så prøv at kigge på vores 10 gaveidéer til forældre. Det kan være, at én eller flere af disse idéer rammer plet. Der er derfor en stor chance for, at du finder den bedste gave af dem alle til dine forældre lige her.

Gave til forældre » Mor tarteletter

Mor tarteletter plakat

Er dine forældre lidt som nat og dag, når det kommer til at kapere ting og sager? Så kan det være, at denne sjove plakat rammer plet. Men er din mor lidt mere tungsindig end din far, når det kommer til alt muligt? Der kan jo være, at dette er tilfældet. I så fald bør du tage et kig på gaveidéen herunder. Plakaten fås i flere størrelser.

Gave til forældre » Far tarteletter

Far tarteletter plakat

Det er typisk moren i familien, der tager tingene lidt tungt, mens faren ser lidt lettere på diverse situationer. Det beskriver denne plakat på en sjov og humoristisk måde. Plakaten kan hænges mange steder, hvor det nu giver mening. Det kan eksempelvis være i køkkenet, så dine forældre kan kigge på den, mens de spiser tarteletter.

Gave til forældre » TOSOMHED – aegte bronze

TOSOMHED – ægte bronze

Denne skulptur i ægte bronze er den helt perfekte bryllupsgave til dine forældre. Har dine forældre præsteret at holde sammen, så de eksempelvis har sølvbryllup, kan du ikke finde en bedre gave. Figuren symboliserer nemlig sammenhold og kærlighed mellem to mennesker. Den måler 13 centimeter i højden og vejer 1,2 kilo.

Gave til forældre » Spaophold paa Ystad Saltsjobad

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Har dine forældre brug for at komme lidt væk samt for at blive forkælet på bedste vis? Så send dem en tur til det allersydligste af Sverige. Det er nemlig her, at Ystad Saltsjöbad ligger, som sørger for ren og skær afslapning. Der er adgang til spaafdelingen og alle dens aktiviteter. Aftenen bruges på en lækker tre-retters menu.  

Gave til forældre » Spralla® Koelebroend til Drikkevarer

Spralla® Kølebrønd til Drikkevarer

Tilbringer dine forældre meget tid i haven, i sommerhuset eller i kolonihaven, har de helt sikkert brug for denne kølebrønd til drikkevarer. Med deres helt egen drikkevarekøler, der er gravet ned i jorden, slipper de for at pendle frem og tilbage til køleskabet på varme sommerdage. Drikkevarekøleren har plads til intet mindre end 15 flasker eller dåser.

Gave til forældre » beurer fm 60 shiatsu foot massager 3 years warranty

Beurer – FM 60 Shiatsu Foot Massager

Det kan være svært at finde på en gave til forældre, der har alt. Har dine forældre alt, er dette afslappende fodmassageapparat sandsynligvis lige den ting, som de ikke har og ikke ved, at de har brug for. Apparatet sørger for at stimulere reflekszonerne under fødderne. Sammen med varmefunktionen er dette med til at øge blodcirkulationen, hvilket gør, at fødderne slapper af.

Gave til forældre » Floedebollekursus hos Social Foodies

Flødebollekursus hos Social Foodies

Opskriften på flødeboller kom til Danmark for cirka 100 år siden. Det er en glædelig ting, da vi ofte har flødeboller på bordet ved fødselsdage, eller når vi trænger til at hygge os lidt. Forældre med en sød tand vil elske dette flødebollekursus. Efterfølgende kan du og resten af familien glæde sig til at komme på besøg for at få lækre hjemmelavede flødeboller.

Gave til forældre » Kay Bojesen Synstavle plakat

Kay Bojesen Synstavle plakat brun/hvid – 50×70 cm.

Selvom dine forældre sikkert ikke vil indrømme det, så bliver de jo ligesom alle andre ældre. Det kan godt svække synet en smule. Hvis de samtidigt er glade for figurer fra Kay Bojesen, er denne sjove synstavleplakat et godt bud på en gave til forældre. Med plakaten på væggen kan dine forælder (og alle andre) til enhver tid tjekke deres syn. 

Gave til forældre » Vildmarksbrunch i Mols Bjerge med Karpenhoej Naturcenter

Vildmarksbrunch i Mols Bjerge med Karpenhøj Naturcenter

At gå ud og få en lækker brunch i weekenden er værdsat af mange. Men hvad med at give denne brunch et lille tvist, så det er en vildmarksbrunch? Der serveres cowboykaffe fra store sorte kedler, og så er bålet også tændt. Deltagerne skal selv hugge brænde og forberede sin brunch. Forberedelsenbestår af bollebagning i middelalderovn, røgning af fisk og andre spændende aktiviteter.

Gave til forældre » KitchPro® Roegfri Kulgrill

KitchPro® Røgfri Kulgrill

Der er ikke noget bedre end grillmad om sommeren. Men det kan være lidt af et problem at grille, hvis dine forældre bor i en lejlighed, der kun har en lille altan. I sådan et tilfælde kan denne røgfri kulgrill være svaret på deres bønner. Grillen har et unikt system med en kulbeholder og en indbygget ventilator. Dette gør, at røgudviklingen bliver reduceret således, at naboerne bliver generet mindst muligt.

Gave til forældre » Moren og Faren Pakketilbud

Moren og Faren (Pakketilbud)

Disse plakater er alletiders gaveidé til forældre. De beskriver nemlig forældres udtryk på allerbedste vis. Det kan være ganske sjovt at kigge på, når børnene er blevet ældre. Et tilbageblik er aldrig af vejen, da det kan frembringe mange gode minder om jeres familie.

Gave til forældre » Komplet baalsaet til baalmad

Komplet bålsæt til bålmad

På et tidspunkt kan der ske det, at aktiviteter for børnebørnene er det, der kommer til at dominere dine forældres have. Forholder det sig sådan for dine forældre, kan du hjælpe dem lidt på vej med dette komplette bålsæt til bålmad. Der er mange timers underholdning i dette for både børn og voksne.

Gave til forældre » Arne Jacobsen Vaeg ur ROMAN 16 cm.

Arne Jacobsen Væg ur – ROMAN – 16 cm.

Forældre, der har svært ved at komme til den aftalte tid, fortjener et vink med en vognstang. Det kan de få, når de åbner en gave, der indeholder væguret Bankers Clock. Arne Jacobsen designede dette ur, da han i 1971 tegnede Danmarks Nationalbank. Det er en sand klassiker.

Overrask og skab glæde med en gave til mor og far

Nogen synes, at det er svært at finde en gave til deres forældre, mens andre synes, at det er det nemmeste i verden. Uanset om du har det på den ene eller den anden måde, så handler det i bund og grund om, at din gave skal overraske og skabe glæde hos dine forældre.

Se også: Gave til bedstemor og bedstefar

Det betyder, at når du kigger på en gave til forældre, skal du nøje overveje, om den gave, du kigger på, kan opfylde dette. Du er derfor nødt til at starte i god tid med at finde en gave samt have en stor portion tålmodighed. På denne måde skal gaven nok dukke op på et eller andet tidspunkt.

Brug vores liste til at se, om der er noget for dine forældre. En gave som de vil sætte pris på, stille frem, fortælle om og så videre. Tænk over hvad der er vigtigt for dine forældre. Er det deres kærlighed, humor eller noget helt andet? Hvad giver dem et smil på læben? Gør du dig disse tanker, kan du komme helt ind under huden på dine forældre og derved finde den allerbedste gave.

Hvor mange penge skal jeg bruge på en gave til forældre?

Der er ikke noget beløb, som er det bedste til, når du skal købe en gave til dine forældre. Faktisk så handler det slet ikke om, hvad gaven har kostet. De fleste forældre kigger ikke på prisen, så det bør du heller ikke gøre. En billig gave kan være nøjagtig lige så god som en dyr gave samt skabe lige så meget glæde.

Det kan kun anbefales, at du sætter et budget for din gave, der matcher, hvad du kan undvære. Derefter bør du være åben overfor, at du måske finder en gave, der er langt billigere, end hvad du havde tænkt dig at spendere.

Når det kommer til dine forældre, så elsker de dig overalt på jorden. Derfor kan en hyggelig dag sammen med dig betyde mere for dem end en meget dyr gave.