Luksus brunch

Hvem drømmer ikke af og til om en lækker luksus brunch? Den slags brunch hvor der virkelig ikke mangler noget. Æg, frugt, yoghurt, stegte pølser, ost, avokado, varmt brød, kaffe og the – det hele. Serveret for dig og en ven, indbydende og friskt i hyggelige omgivelser! Det er ren forkælelse.

Brunch er en engelsk tradition der er kommet til Danmark for at blive. Selve ordet er en sammensmeltning af breakfast og lunch – og det er hvad brunch er. Det er mere end morgenmad, men det er ikke en frokost, da der stadig er elementer af morgenmaden i serveringen. Derfor spiser man brunch om formiddagen.

De fleste cafeer stopper deres brunch servering op af dagen, men den varer selvfølgelig længere end morgenmadsserveringen.

Man sætter gerne lidt mere tid af til brunch, da det er en stor omgang mad, som man læner sig tilbage og spiser i ro og mag. Den langsomme og hyggelige brunchspisning gør sig godt til en søndag. Og hvorfor ikke planlægge en dejlig brunch for 2 allerede nu?

Se dagens priser

Go Dream Luksus Brunch

Hos Go Dream Brunch kan du bestille en luksusbrunch for to personer, som du kan indløse i en af de 74 restauranter og cafeer som er tilknyttet tilbuddet. Du får et flot gavekort, som du så kan indløse når det passer dig at spise luksusbrunch.

Tilbuddet er smart, fordi du altid har en mulighed for at spise brunch, også selvom du måske ikke lige har råd den dag – så har du et gavekort i baghånden der giver adgang. Endvidere er det smart, fordi du ved at købe et gavekort, laver en form for forpligtelse.

Du laver faktisk en aftale med dig selv om, at du skal finde en du har kær, og komme ud og spise brunch. Så er det ikke en beslutning der skal tages, du har allerede gjort det forudindgående arbejde, og mangler nu kun at finde en ven eller veninde at hive med. Og til sidst, er det jo en fantastisk gaveide!

Se også: Super lækre gourmetophold for 2

Gavekort Brunch

Giv et gavekort til brunch som gave. Det gør sig godt til alle! Unge som gamle, kærester, venner, forretningsforbindelser; der er ikke den person i Danmark som ikke vil elske at få et gave til en luksusbrunch for to personer. Og det smarte ved eksempelvis Go Dream Brunch gavekort er, at modtageren selv kan vælge hvor i landet og hvilken cafe de vil spise på.

Når du køber et gavekort er det også så smart, at du ikke skal vente på, at pakken kommer, før du kan give gaven. Du kan printe (eller sende) gavekortet med det samme, og har på den måde en gave lige når du skal bruge det.

Ved Go Dream Brunch kan indehaveren af gavekortet vælge mellem 74 forskellige cafeer og restauranter i Danmark. Herved kan de finde en cafe de kan lide, de kan bruge gavekortet i deres hjemby, eller hvis de er på weekendtur eller rejse et andet sted i Danmark. Det er simpelthen super smart og en dejlig nem, men kær gave!

Se også: Ginsmagning