Gaver til 11 årig

Vores topvalg

Gamingsæt til gameren

Gaver til 11 årig » gave til 11 aarig topvalg

Smartwatch til børn

Gaver til 11 årig » Gaver til 11 aarig smartwatch

Kraftigt Junior teleskop sæt

Kraftigt Junior teleskop sæt

Pre-teens kan være lidt svære at købe gaver til. De ligger et sted midt imellem barn og ungdom og nogle er allerede vokset fra legetøj, men endnu ikke store nok til de mere ungdommelige teenager ønsker. Desuden kan der være stor forskel på 11 åriges udvikling.

Nogle leger stadig med legetøj, hvor andre slet ikke er interesseret i det længere. Den limboagtgie placering midt imellem to stadier, kan gøre gave indkøbet lidt vanskeligt. Men vi har samlet en god liste over bud på gaver til 11 årige her.  

Liste over gaveideer til 11 årige

Liste over gaveideer til 11 årige - Hobby tilbehør - Gaver til 11 årig

★★★★★

Udstyr til den kreative

Den kreative type? Mange 11 årige sprudler med kreativitet og elsker at kreere alt muligt sjov. Find en masse godt udstyr til kreative hobby projekter her.

Prøv kræfter med klatring og bouldering

Gaver til 11 årig » Klatring og bouldering
Klatring og bouldering er gået hen og blevet en utrolig populær aktivitet. Det er en aktivitet som både børn og voksne kan lave sammen. Med et gavekort til klatring og bouldering er I sikret en hel dag med masser af sund sjov!Se priser / Læs mere
 
Gaver til 11 årig - sko

★★★★★

Find deres favorit sko til den bedste pris

Smarte og gode sko er en super gave til denne aldersgruppe. De vokser hurtigt, og har ofte brug for nye sko. Som voksen kan det være svært at vide, hvilke sko der er populære lige nu og her – men ved at kigge på hvad der trender hos Pricerunner får du en god ide om det – børn på 11 år bruger sko størrelse 35-37.

Balonflyvning – en oplevelse for livet

Gaver til 11 årig » oplevelser og gode minder
Hvor mange kan lige sige, at de har været oppe og flyve i en balon? Med et gavekort til en ægte balonflyvetur sikrer du en oplevelses, som modtageren aldrig vil glemme. Se priser / Læs mere
 
Gaver til 11 årig - klatring

★★★★★

Klatregreb til den klatreglade

Disse super smarte klatregreb kan opsættes alverdens steder. Genial gave til den aktive fødselar, som godt kan lide at klatre og bevæge kroppen.

Gaver til 11 årig - monopoly brætspil

★★★★★

Fortnite monopoly brætspil

Fortnite monopoly brætspillet er en god blanding af flere generationers sjov. Med denne ‘nye’ version af monopoly kan de også prøve at mærke hvor vildt et spil monopoly kan blive.

Gaver til 11 årig - guitar

★★★★★

Instrumenter og musikudstyr til den musikglade

I denne alder begynder musiksmagen at tage form, og som tidligere nævnt er det at lytte til musik en stor glæde og interesse for mange i denne alder.

Gaver til 11 årig - tøj der trender

★★★★★

Smart modetøj til piger der trender nu

De 11 årige begynder så småt at have en mening om hvad de vil gå i, og finde ind til deres personlige stil. Derfor begynder tøj at have større interesse. Tøj gør sig fint som gave til denne aldersgruppe. Det kan være svært at vide, hvad der lige nu er populært for de unge, men ved at se hvad der “trender” på Pricerunner får du en god ide – og det har vi fundet frem til her. Så undgår man for at give en ‘forkert’ gave.

11 årige bruger størrelse 152.

Gaver til 11 årig  - drenge modetøj

★★★★★

Modetøj til 11 årige drenge

Ligesom de 11 årige piger, så begynder drengene også at have en mening om hvad de vil gå i, og finde ind til deres personlige stil. Derfor begynder tøj at have større interesse. Tøj gør sig fint som gave til denne aldersgruppe. Det kan være svært at vide, hvad der lige nu er populært for de unge – men vi har gjort det nemt ved at finde frem til hvad der “trender”.

11 årige drenge bruger størrelse 152.

Gaver til 11 årig - høretelefoner

★★★★★

Høretelefoner til den unge er et sikkert hit

I denne alder begynder mange at interesserer sig for musik og bruger rigtig mange timer foran computeren samt med telefonen, hvorfor et par gode høretelefoner er en god ide til gave. Så kan den 11 årige lytte til al den musik, se film og spille computer som han eller hun ønsker, helt uden at genere familien.

Gaver til 11 årig - gravitrax

★★★★★

Sjove gaver til børn – GraviTrax Starter Set

Sjov og spas falder den 11 årige nemt. Og gaver der ikke er alt for seriøse passer super godt til denne aldersgruppe. Se eksempelvis dette GraviTrax Starter Set, som både og sjovt og god underholdning. På siden her finder du en masse andre gode bud på sjove gaver.

Gaver til 11 årig - rygsæk

★★★★★

Rygsæk til skole og fritid

Når man skal til og fra skole er en rygsæk uundværlig. Den 11 årige er muligvis vokset fra sin mere barnlige skoletaske, hvorfor en ny rygsæk er helt oplagt som gave nu. Find en her

Gaver til 11 årig  - bøger

★★★★★

Bøger – ungdomsbøger og børnebøger som gave

Er det et barn der kan lide at læse gode historier, kan du med fordel købe en bog som gave. Her på siden finder du et stort udvalg af gode bøger til store børn

Gaver til 11 årig - håndholdsko

★★★★★

Sportsudstyr til den sportsglade 11årige

Er fødselaren sports-entusiast? Så kan du købe noget udstyr til han eller hendes sport. Fodbold, håndbold, løb eller springgymnastik? Du finder noget til alle former for sport her – kig efter størrelse 35-37 til 11 årige.

Gaver til 11 årig spil

★★★★★

Spil til hygge med venner og familie

Sjove brætspil er også en god ide til denne aldersgruppe. Det kan være spil de kan spille med deres familie eller venner. Find et her

Smykker i gave til den unge pige på 11 år

★★★★★

Smykker i gave til den unge pige

En sød halskæde eller en fin ring er en super sød gave til den 11 årige pige. Her finder du en masse søde smykker

Når du køber gaver til 11 årige

Er det vigtigt at du køber en gave der passer til ham eller hende. Listen ovenfor kan fungere som inspiration, men for at finde en god gave, skal indholdet passe til fødselaren. Derfor er det en god ide at bruge lidt tid på at forestille dig den der har fødselsdag.

Hvad for et slags barn er han eller hun. Hvad har de af interesser, stil, humor og så videre. Når du har brugt lidt tid på at tænke på personen, vil du bedre kunne købe en god gave, for så har du et bedre billede af hvad de ville blive glade for.

Relateret: Sjove og underholdende aktiviteter til 11 års fødselsdag

Ønskeliste 11 år

Vi kender alle det med, at få en gave, som bare er helt ved siden af. For at undgå at købe noget der ikke falder i fødselarens smag, skal du hele tiden huske på hvem de er og hvad de står for eller endnu bedre, spørg fødselaren om en ønskeliste – Så skal du nok finde en super gave. God jagt.

Julegaver til 11 årige

Listen med gaveideer herover kan du sagtens bruge til når der skal købes julegaver til drengen eller pigen der er fyldt eller snart fylder 11 år. Listen passer også fint til drenge og piger der ikke er fyldt 11 endnu og stadig er 10 år gamle. Hvis du vil have flere gode gaveideer til julegaver kan du tage et kig på vores store oversigt her.

Gaver til 11 årig