Indflyttergave

Af og til er man så heldig at blive inviteret til en housewarming eller på besøg i en ny lejlighed. For at fejre sine venner eller families nye hjem og støtte op om deres valg, er det en rigtig god ide at give en gave. Flytning er for mange en stor ting, som man gerne vil dele med dem man har nær.

Når man giver en gave til housewarming eller indflytterfest viser man, at man forstår den process det er at flytte, og at man bakker om det liv, de kommer til at have i det nye hjem.

Liste over ideer til indflytningsgave

Håndklæder – perfekt flytte-hjemmefra gave

Indflyttergave » h%C3%A5ndkl%C3%A6der er en god indflyttergave
Håndklæder er en perfekt gave til én der flytter hjemmefra første gang. Det er dog ikke kun til dem der flytter hjemmefra – alle har brug for håndklæder, og at få nogle super lækre i god kvalitet er bare fedt. De holder i mange år, og håndklæder er ellers noget man ikke prioriterer at købe ind, når man er ung og flytter hjemmefra. Find lækre håndklæder her.
Se priser / Læs mere
 

Gavekurv fyldt med lækre sager

Indflyttergave » gavekurv til indflytningen
En gavekurv fyldt med lækkerier er selvfølgelig en oplagt indflytningsgave! Her finder du forskellige kurve med en masse lækkert indhold. Se eksempelvis gavekurvene med lækre specialiteter.
Se priser / Læs mere
 

Oplevelser – gaven til dem der har alt

Indflyttergave » kropsbehandling indflyttergave
Er det et par eller én der virkelig ikke mangler noget til hjemmet, så kan det være en rigtig god ide at give en oplevelse i indflyttergave. Så er der også en anledning til at komme ud og få tankerne hen på noget andet end flytning og indretning af det nye sted. Helt oplagt med en wellness oplevelse, så de ømme fødder og rygge kan få lidt ekstra kærlighed.
Se priser / Læs mere
 

Håndsæbe – luksus i hverdagen

Indflyttergave » sk%C3%B8n h%C3%A5nds%C3%A6be
Endnu en af de der dagligdags ting der bare giver luksus hvis det ikke er den billige kedelige fra Fakta. Find en god og lækker håndsæbe her, oplagt til indflyttergave.
Se priser / Læs mere
 

Lysestage – oplagt som indflytningsgave

Indflyttergave » lysestage til nyt hus
En fin lysestage går heller ikke af vejen når det kommer til indflytningsgaver. Find en du synes passer til vedkommende der skal modtage gaven her.
Se priser / Læs mere
 

Lækker te

Indflyttergave » l%C3%A6kker gr%C3%B8n te
Til de hyggelige aftener i det nye hjem er det oplagt at have god te man kan nyde. Her finder du et stort udvalg af te . Pukka er eksempelvis et populært mærke der laver lækre teer i alle mulige smage. Fås her fra 36 kroner
Se priser / Læs mere
 

Lækre japanske køkkeknive

Indflyttergave » japanske knive indflyttergave
Japanske køkkenknive af høj kvalitet. En eksklusiv og rigtig lækker indflyttergave – godt nok også i den dyre ende. Hvis det er en person der elsker at arbejde i køkkenet, så er dette en super gave.
Se priser / Læs mere
 

Dørmåtte – Sig velkommen til det nye hjem med denne gave

Indflyttergave » flot d%C3%B8rm%C3%A5tte
Det er en indflyttergave der virkelig passer til anledningen. En flot dørmåtte. Her finder du mange forskellige designs, så kan du vælge en der passer til dem der skal modtage gaven
Se priser / Læs mere
 

Kvalitet til barskabet

Indflyttergave » kvalitet til barskabet indflyttergave
En super indflyttergave til ham. En god flaske til barskabet. Denne lækre rom til 349 kroner er et godt bud på en flaske i ordentlig kvalitet som ikke koster en bondegård.
Se priser / Læs mere
 

Gode viskestykker

Indflyttergave » viskestykker til k%C3%B8kkenet
Og her har vi en oplagt indflyttergave til hende. Lækre viskestykker der pynter i køkkenet. Selvfølgelig kan spiritus også være en god gave til hende, og viskestykker til ham. Du kender dem der skal modtage gaven, så brug eksemplerne her til inspiration 🙂
Se priser / Læs mere
 

Sengetøj – Oplagt som indflyttergave til par

Indflyttergave » flot senget%C3%B8j
Lækker sengetøj som de rigtig kan putte sig i og nyde deres nye soveværelse. Her finder du masser af lækkert sengetøj i moderne stil.
Se priser / Læs mere
 

Krydderier – så det nye køkken fungerer

Indflyttergave » krydderier til det nye hjem
I et nyt køkken mangler der krydderier, og madlavningen er bare ikke sjov, før krydderiskabet er ordentlig fyldt op. Find gode lækre krydderier her, og giv en god og brugbar indflytningsgave
Se priser / Læs mere
 

Olivenolie – uundværligt i køkkenet

Indflyttergave » oliven olie
I en ny husholdning skal der være god olivenolie i ordentlig kvalitet. En super god gave til dem der lige er flyttet. Find lækre gode olivenolier her
Se priser / Læs mere
 

Indflyttergave – gode råd og ideer 

Man kan give stort set hvad som helst i housewarming gave. Men en indflyttergave behøver ikke være stor og dyr.

En lækker te og god chokolade er eksempelvis helt fint som en housewarming gaver. Det kommer an på dig og den relation du har til dem der er flyttet. Og din økonomi. Uanset om du har råd og lyst til at give en stor eller lille gave, er det en rigtig god ide at have noget med første gang du kommer på besøg i det nye sted. Det kan både være ved en housewarming eller fordi du er inviteret forbi til en kop kaffe. Her i listen finder du masser af gode indflyttergave gaveideer

Skal man altid give en indflytningsgave?

Svaret er ja. Det er en stor ting og flytte og det at give en gave viser, at du er glad på deres vegne. Har du ikke råd til en gave, kan et kort og lidt blomster fra vejkanten sagtens gøre det. I denne situation er det virkelig tanken der tæller! 

Hvad skal en housewarming gave koste?

Det er ikke så vigtigt hvad prisen på gaven er. Men at du kommer med noget er vigtigt. En lille pakke te og chokolade er super fint som gave. Er du forældre eller andet nærmere familie, kan du også sagtens købe en større gave. Det er op til dig at vurdere, bare husk at alt er tilladt når det kommer til denne anledning.