Billige gaver

Vi ved det alle sammen godt; gaver behøver ikke være dyre for at være gode – det tanken der tæller, og en betænksom gave er altid bedre end en dyr. Gaver handler om at knytte bånd og gøre andre glade, det gøres bedst ved at vise den anden, at man kender dem og ønsker dem det bedste. En gave der passer til personen er det vigtigste når vi taler gode gaver.

Billige gaver – det tanken der tæller

Prisen er underordnet. Derfor kan du sagtens give en god billig gave. Her på siden sørger vi altid for at finde gode gaveideer i alle prisklasser – så alle kan være med. Om det er billige gaver til ham, billige gaver til hende, til teenageren, børn, forældre, veninde eller kæreste – kan du finde det her. Se vores mange artikler om gaveideer til forskellige modtagere eller læs med her og få ideer og inspiration til gode billige og sjove gaver.

Billige gaver til  børn

Billigt legetøj til børn

Billige gaver » Billige gaver til børn
Små billige gaver til børn er oplagte ved forskellige lejligheder. Det kan være til pakkekalenderen eller hvis budgettet er lidt stramt op til fødselsdag eller jul. Se her for gode små billige gaver til børn Se priser / Læs mere
 

Billigt undertøj til børn

Billige gaver » billigt undertøj til børn gave
Undertøj kan man aldrig få nok af. Det er en af de klassiske gaver, som der skal være der. Her finder du et stort udvalg af smart undertøj til børn.
Se priser / Læs mere
 

Billige gadgets og sjove ting

Billige gaver » billige gadgets og sjove ting til gaver
Her finder du et kæmpe udvalg af sjove og spøjse ting, som ikke koster så meget. Her finder du fx fidget spinners, sjove oppustelige ting, puslespil og meget andet.
Se priser / Læs mere
 

Billige gaver til teenager

Powerbank til mobilen

Billige gaver » powerbank god billig gave
Teenagere og deres mobiler er uadskillelige, og med en powerbank får de ekstra energi til mobilen, når de er på farten. Bonus: Så kan du altid få fat på dem, da de ikke løber tør for strøm.
Se priser / Læs mere
 

Billig neglelak til teenage piger

Billige gaver » billig neglelak til teenage piger
Det er faktisk ret nemt at finde billige gaver til teenagere. Teenage piger kan aldrig få nok neglelak. Se priser / Læs mere
 

God billig voks til teenage drenge

Billige gaver » God billig voks til teenage drenge
Hårvoks til drengene er altid et hit til unge drenge. Her på denne side finder du et godt udvalg af kvalitetsvoks til rigtige fornuftige priser. Se priser / Læs mere
 

Billige gaver til far og mor

Billig gave til mor

Billige gaver » Billig gave til mor
Hvad med en lækker læbestift til mor? Det vælter ikke budgettet, til gengæld er det sødt og betænksomt! Se priser / Læs mere
 

Billig gave til far

Billige gaver » barberskum til far
Barberskum til far er altid en god ide, og noget de fleste fædre altid har brug for. Her på denne side finder du nok de bedste priser på barberskum. Se priser / Læs mere
 

Sjove, specielle og billige gaver

Specielle og sjove planteskjulere

Billige gaver » Sjove billige gaver
En sjov, men billig gave skal helst være noget, man ikke lige selv havde fundet på at købe. Det gode ved, at den også er billig er, at det måske ikke falder i modtagerens smag – det altid lidt svært når det kommer til sjove gaver. Disse dødningehoveder som planteskjulere er virkelig sjove og seje, og samtidig forholdsvis billige. Gode som en sjov og anderledes gave. Se priser / Læs mere
 

Rengøringsslim – sjov og brugbar gave

Billige gaver » sjov og brugbar gave
Cyber Clean er navnet på denne rengøringsslim. Den kan bruges til at rengøre alverdens ting, såsom tastaturer, hårtrimmere, bilen – ja, you name it. Du kan bruge slimet lige så meget du har lyst til, og når slimet er opbrugt så skifter det farve.
Se priser / Læs mere
 

Toblerone med personlig tekst

Billige gaver » Toblerone med personlig tekst
Der er få ting der er bedre end chokolade – Det skulle da lige være, at modtage chokolade med sit eget navn eller personlige tekst på. Det er en sjov, unik og forholdsvis billig gave.
Se priser / Læs mere
 

En tur bag facaden i København

Billige gaver » Byvandring med gadens stemmer billig gave
En guidet tur rundt i København med Gadens Stemmer. En meget anderledes og helt unik oplevelse, som er med til at gøre en forskel.
Se priser / Læs mere
 

Verdens mindste puslespil med 1000 brikker

Billige gaver » Verdens mindste puslespil billig gave
Her er en gave, som kan give flere timers hygge derhjemme. Verdens mindste puslespil med 1000 brikker er en grineren gave, som passer til alle modtagere. Her er det med at holde tungen lige i munden, for brikkerne er små!
Se priser / Læs mere
 

Billige gaver til kæresten

Sjove gaver til hverdagen

Billige gaver » Billige gaver til kæresten
Skal du finde en billig gave til kæresten, kan du med fordel kigge rundt her på Coolstuff – de har masser af sjove og gode gaver i alle prisklasser. Her kan du helt sikkert finde en gave til kæresten.Gå til CoolStuff
 

Lidt lækkert til håret

Billige gaver » Lækker billig gave til håret
Det er altid skønt med lidt lækkert til håret. Nicehair er et godt bud for en god, men billig gave til hårprodukter.
Se priser / Læs mere
 

Billige gaver til enhver anledning

Selvom man ikke har mange penge at gøre godt med, kan man altid være med på gavegivningen. Vi har fundet en række gode bud på sjove, søde, gode, brugbare, billige gaver til enhver modtager og anledning. Nogle gange vil man bare gerne give en lille sjov ting, andre gange vil man gerne give noget flot, selvom man ikke rigtig har råd – det findes der en løsning på; den kommer her:

Hvornår kan man give en billig gave?

Som sagt kan man altid give en billig gave, så længe den passer til modtageren. Økonomi er vi ikke altid selv herre over, og har man ikke råd til dyre gaver, har man ikke råd til dyre gaver. Man kan ikke klippe håret af en skallet, som man siger.

Når det er sagt, er det også vigtigt at pointere, at det kan være ret upassende, at være nærig eller smålig når det kommer til gavegivning. Har du råd, men lidt svært ved at få pengepungen op af lommen når det kommer til gaver, skal du lige overveje situationen.

Det kan ende med at blive lidt pinligt, at komme med en sølle gave til en stor begivenhed. Som regel kender ens venner og familie godt til ens økonomiske formåen, og det kan altså virke nærigt og småligt hvis man giver gaver der ligger langt fra ens økonomi. Så – billige gaver er altid okay, især hvis du ikke har råd til andet, men billige gaver er ikke gode til store begivenheder, hvis du har råd til andet.