Julegaver til ham

Så det tid til at finde julegaver til en eller flere af de dejlige mænd i dit liv. Om det er din far, bror, mand eller kæreste har vi i artiklen her samlet en række gode gaveideer til dette års julegaver til mænd.

Gode julegaveideer til ham

Højttalere

Julegaver til ham » Højtalere
Trådløse højttalere har virkelig vundet frem de sidste par år, og teknologien følger med. I dag kan man få virkelig gode trådløse højttalere som også ser flotte ud. Super god gave til julen 2019!
Se priser / Læs mere
 

Høretelefoner

Julegaver til ham » høretelefoner 1
God lyd er vigtigt, også når man er på farten, eller opholder sig et sted hvor der skal være stille. Find et par gode og flotte høretelefoner her.
Se priser / Læs mere
 

Tøj

Julegaver til ham » tøj 1
En varm sweater eller en hyggelig hoodie – tøj fungerer godt som gave til ham. Især hvis han er typen der går op i mode – eller hvis han aldrig selv får købt noget nyt tøj. Her finder du et stort udvalg. Husk at finde noget der passer til ham og hans stil.
Se priser / Læs mere
 

Sko

Julegaver til ham » sko 1
Ordentlige vintersko eller et par flotte sneaks er en super god julegave til ham.
Se priser / Læs mere
 

Værktøj

Julegaver til ham » værktøj 2
Det lyder måske lidt underligt, men værktøj er en super gave til mænd – også juleaften. Giv ham en boremaskine og han vil helt sikkert lyse op når han åbner gaven. Bare tanken om alt det han an bygge med sådan en, får hans humør op.
Se priser / Læs mere
 

Gode køkkenknive

Julegaver til ham » gode køkkenknive
Er han glad for at lave mad går han sikkert også op i, at have gode knive. Det er rent luksus at lave mad med ordentligt værktøj – så et par knive til ham, der er glad for at lave mad, er en rigtig god gave.
Se priser / Læs mere
 

Støbejerns pande

Julegaver til ham » støbejernspande
Igen er vi ved det gode værktøj. For at lave god mad må man have materialerne i orden – det indebærer gode potter og pander. Støbejern er super holdbart og maden bliver bare bedre fra en ordentlig pande. Find den her
Se priser / Læs mere
 

Dolk

Julegaver til ham » dolk
Er han typen der gerne vil i skoven eller elsker han at fiske, så vil en god dolk helt sikkert gøre ham glad.
Se priser / Læs mere
 

Rygsæk

Julegaver til ham » rygsæk 1
Det har vi alle brug for. En ordentlig rygsæk kan bruges til studier, arbejde, weekendture, cykelture og alt der imellem. Find en god kvalitets rygsæk her.
Se priser / Læs mere
 

Outdoor gear

Julegaver til ham » outdoor gear 1
Hvis han er til overnatning i shelters, vandreture og flot natur, bliver han helt sikkert glad for noget gear til hans hobby. Det kan være en god sovepose, vandflaske, myggenet og meget andet. Se udvalget her.
Se priser / Læs mere
 

Musikinstrumenter

Julegaver til ham » musikinstrument
Spiller han musik, kan du købe noget tilbehør til hans hobby her. Det kan være nye strenge til hans guitar, eller nogle sjove rytmebolde. Her finder du et stort udvalg af musik tilbehør.
Se priser / Læs mere
 

Spændende kosttilskud

Julegaver til ham » spændende kosttilskud
Er han glad for motion og helse, vil han helt sikkert finde det interessant og sjovt med gode kosttilskud. Det kan være proteinpulver, spirulina pulver eller andet sundheds-optimerende. Se udvalget her og find noget der passer til ham.
Se priser / Læs mere
 

Hvad skal julegaven til ham koste?

Julegaver til ham - gaveideer

Prisen på julegaver varierer enormt meget, og flere variabler spiller ind på prisens størrelse. Først og fremmest er der din økonomi. Det en god ide at lave et budget når du skal til at købe julegaver. Hvor mange penge har du til rådighed og hvor mange skal du købe gave til? Når du har skabt dig et overblik, kan du regne ud hvor meget du kan og vil give i gave til den enkelte.

Din relation til ham du køber gave til spiller også ind på prisen. Er det din kæreste, vil du nok gerne give ham noget der er lidt dyrere end hvis det er til din onkel. Hvorvidt i holder jul sammen kan også spille en rolle.

Vil du gerne købe en gave til din fætter, men skal i ikke holde jul sammen, kan du give ham en mindre gave i forhold til hvis i holder jul sammen. Det med at give gaver til dem man ikke holder jul med, er oftest noget man gør til den nærmeste familie. Vil man gerne give til mere perifer familiemedlemmer eller venner som man ikke deler juleaften med, er de altså fint med en mindre gave.

For at finde den perfekte gave

Når du skal til at finde ham en gave, er det altid en god ide, at have et klart billede af hvem han er og hvad han kan lide, før du går i gang med gavejagten. Hvad er han for en person? Hvad er hans interesser? Hans stil? Hans hobbyer? Hvad synes han er sjovt? Og hvad kan han egentlig ikke så godt lide?

For at finde en god gave, er det vigtigt at du køber noget der passer til ham. Noget der gør, at han føler sig set og anerkendt for den han er. Med spørgsmålene ovenfor besvaret bør du have et klart billede af ham, og du er klar til at finde ham den perfekte gave.