Dimissionsgave

Sig tillykke til dimmitanten med en dimissionsgave.

Det der passer sig godt som gave til dimission er ting der forkæler. Eksamener og specialeskrivning er for mange en svær tid, og folk har efterfølgende brug for at slappe af og nyde livet lidt.

Derfor er det godt med en gave der ikke forpligter, men netop lægger op til at nyde livet. Alle de dejlige og afslappende ting er perfekte til dimission gave.

Find dimissionsgaver til ham og hende

Se listen her for gode ideer, og husk altid at have ham eller hende der skal modtage gaven med i tankerne når du vælger gave. Det vigtigste er jo, at gaven passer til vedkommende.

Liste over dimissionsgave ideer

Skulptur der holder hele livet

Dimissionsgave » smuk skulptur til dimissionsgave
En skulptur er en unik og genial dimissionsgave. Skulpturen kan følge dem resten af livet, og de vil altid kunne kigge tilbage på deres tid på skolebænken, de sjove minder og alt det hårde arbejde de lagde i det. Se et godt udvalg af unikke skulpturer her, og find den perfekte gave.
Se priser / Læs mere
 

Dimissionsgave – Karikaturtegning Efter Dine Fotos

Dimissionsgave » Dimissionsgave gaveide

Her er en unik gaveidé til studenter: en personlig håndtegnet karikatur af dem selv! Med denne gave kan du give en mindeværdig og humoristisk hyldest til din yndlingsstudent.

Karikaturen er håndtegnet og vil i høj grad ligne billedet, du sender.

Det er en personlig gave, som din studerende vil sætte pris på og holde som et minde for altid.

Det er en enestående gave, som vil skille sig ud fra alle andre gaver til dimission.

Personlig stjernehimmel plakat til dimittender

Dimissionsgave » dimissionsgave plakat

Her er en god gaveidé til dimittender: skab en personlig stjernehimmel plakat!

Stjernehimmel plakater kan du tilpasse og skræddersy designet ud fra dine egne ønsker. Vælg en nøjagtig dato og koordinater og tilføj personlige noter og citater for at gøre plakaten ekstra mindeværdig. En stjernehimmel plakat vil skabe en fredelig og rolig atmosfære i ethvert rum og er en unik og smuk gave til en særlig anledning som dimission.

Ønsk tillykke med en flot blomsterbuket

Ønsk tillykke med en flot blomsterbuket
Det findes stort set ingen begivenheder, hvor blomster ikke er en god idé. En oplagt gave til dimissionsfesten. Har du ikke selv mulighed for at komme, så kan du stadigvæk vise at du tænker på dem med en blomsterbuket. Du kan bestille direkte på siden her, og endda få leveret buketten samme dag.
Se priser / Læs mere
 

Fede solbriller

Dimissionsgave solbriller til hende
Lad dimittenden gå ud i det nye liv med et par fede solbriller. En kanon gave der kun lægger op til livs-nydning og sjov og ballade. Det hårde arbejde er slut, og nu skal livet nydes! Her finder du et stort udvalg af populære solbrille-brands.
Se priser / Læs mere
 

Gavekurv til enhver smag

Dimissionsgave til hende
En flot gavekurv fyldt med lækkert chokolade, god vin og andre delikatesser er også helt oplagt som gave til dimmision. Her på denne side finder du en gavekurv til enhver smag.
Se priser / Læs mere
 

Gavekort til tøj

Dimissionsgave til hende
Nu er det tid til at klæde sig flot på og komme ud og have det sjovt. En lækker bluse eller en flot kjole kan du finde her. Du kan også bestille et gavekort online, så kan de selv vælge lige præcis det de kunne tænke sig.
Se priser / Læs mere
 

Tørklæde i dødlækker kvalitet

Dimissionsgave » moderne silketørklæde
Et eksklusivt tørklæde gør sig også godt til dimmisionsgave. Et flot tørklæde kan alle bruge, og igen har vi fat i noget der gør livet lidt bedre og mere nydelsesrigt. Her finder du tørklæder til både mænd og kvinder.
Se priser / Læs mere
 

Kaj Bojesen figurer

Dimissionsgave til hende
Et flot minde som holder hele livet. Kaj Bojesens figurer bliver kun flottere med året og pynter i ethvert hjem.
Se priser / Læs mere
 

Sandaler og sko

Dimissionsgave til hende
Med et ordenligt sæt sandaler eller lækre sko, så går man aldrig galt i byen. Tag eventuelt et kig på Birkenstock, som laver meget populære sandaler af høj kvalitet til både mænd og kvinder.
Se priser / Læs mere
 

God whiskey eller anden lækker spiritus

Dimissionsgave til hende
Så kan man virkelig læne sig tilbage og nyde at eksamen og speciale er overstået! Whiskey, gin og andre spiritus er blevet rigtig populære. Her på denne shop finder du et stort udvalg af prisvindende spiritus, som man ikke bare lige kan finde på hylden i den lokale kiosk eller brugs.
Se priser / Læs mere
 

Massage – forkælelse på højeste plan

Dimissionsgave til hende
Ja det har man brug for efter mange timers eksamensskrivning. Med en professionel afslappende massage kan man lynhurtigt komme sig over den stressede periode.
Se priser / Læs mere
 

Wellnessophold til livsnyderen

wellness ophold til studenten
Helt vildt oplagt når det kommer til at slappe af efter en stresset og fortravlet eksamensperiode. Det er lige det der mangler, når man har siddet og arbejdet på sine eksaminer i ugevis.
Se priser / Læs mere
 

Lamper i høj kvalitet

designerlampe som dimissionsgave
Der er ingen tvivl om at et mere voksent liv starter efter dimissionen, og flotte lamper gør sig godt i det mere modne hjem. Tag et kig på det store udvalg her, hvor du kan finde populære brands og flotte modeller.
Se priser / Læs mere
 

Kogebøger

kogebog med sund mad
Nu bliver der tid og overskud til at lægge mere energi i kogekunsten.
Se priser / Læs mere
 

Hvad er dimission og hvad giver man i gave til dimission?

Dimission er det arrangement eller ceremoni der afslutter uddannelsen ved en højere skole eller læreanstalt. Dimmitanen er ham eller hende der afslutter uddannelsen. Ved dimission mødes den nærmeste familie og venner gerne i forbindelse med den afsluttende eksamen og fejrer den store dag.

Det kan både være ved et uformelt arrangement i hjemmet, på cafe eller en restaurant, men det kan også være, at dimittenden holder en fest. Dimissionsdagen er selvfølgelig stor, mange års studier er overstået og en helt ny verden og liv venter.

Jobsøgning, fast arbejde og familie er for mange lige om hjørnet, og udsigten til alt det nye fordrer selvfølgelig glæde og nervøsitet på samme tid. Derfor er det vigtigt at man som familie og venner støtter op om denne overgang.

Både ved at fejre, at studierne er gennemført, men også ved at vise støtte omkring alt det nye der skal til at ske. Blomster og champagne hører sig til på dimissionsdagen – og gaver selvfølgelig. Vi har samlet en række gode og lækre gaveideer der passer til dimission!