Gaven til manden der har alt

At finde en gave til manden der ikke ønsker sig noget kan være noget af en opgave. Til manden der har alt, er det at finde en gave umiddelbart umuligt. Men har han nu også alt? Og er der nu helt rigtigt, at han ikke ønsker sig noget?

Som en respons på “hvad ønsker du dig” er der mange mænd der siger det første der falder dem ind “ikke noget”. Umiddelbart mener de ikke, at de hverken mangler eller ønsker sig noget, og hvis de gør, så køber de det jo bare selv. Ja, en lidt kedelig, men også typisk indstilling fra en urokkelig mand. Men selv om man er gift med manden der har alt, kan man sagtens finde en god gave til ham. Måske ved du som kone, ven, veninde eller kæreste noget han ikke ved. Måske har du lagt mærke til, at hans barbermaskine virker dårligt, at hans cykellygter er ved at falde af, eller at bilen virkelig trænger til en både indvendig og udvendig rengøring. Alle de her dagligdags tegn kan du bruge når du skal finde gaven til ham der ikke ønsker sig noget. På den måde kan du overraske ham positivt, når han åbner gaven og indser at lige præcis dét manglede han rent faktisk. Du kan også vælge at gå efter en oplevelsesgave som gaven til manden der har alt – oplevelser kan man aldrig få for mange af. Det bliver mere og mere populært med oplevelser i gave, og vi har samlet nogle af de bedste bud på oplevelsesgaver i listen herunder.

Ønsker til manden

For at finde på gaver til manden der ikke ønsker sig noget, er det vigtigt at man kender ham godt. Man skal næsten kende ham bedre end ham selv, da han jo ikke ved hvad han ønsker sig. Derfor kan du godt lægge hovedet lidt i blød – har han nævnt noget han mangler? Noget han godt kunne tænke sig? Har du bemærket noget han kunne have brug for?

Et lille fif til dig som lever sammen med manden der aldrig ønsker sig noget, er at holde en lille liste over eventuelle gaver. Hver gang du lægger mærke til, at han siger han mangler eller har brug for noget, eller hver gang du kommer på noget han kunne blive glad for, skriver du det på listen. Næste gang han har fødselsdag, det er jul eller anden højtid, tager du listen frem og vupti du har alle gaveideerne klar. Indtil da, kan du benytte dig af vores liste her. Vi har samlet en række bud på ønsker til manden der har alt.

Gaver til manden der ikke ønsker sig noget

 • Oplevelser – Gaven til manden der ikke ønsker sig noget no.1! Oplevelser! Dem kan man ikke få for mange af. På siden her finder du et hav af spændende oplevelser. Der er både ting i kan lave sammen, noget han kan gøre med gutterne, og noget til ham alene. Du finder gaver fra 150 kroner og opefter. Ølsmagning, ballonflyvning, svæveflyvning og wellness ophold er bud på gode oplevelser til ham der har alt.
 • Barbergrej – Hvem kan ikke bruge noget lækkert kvalitets barbergrej? Find produkter her der holder hele livet. Det kan endda være det kan gå i arv til jeres børn og børnebørn – ordentlige barberknive holder i mange år!
 • Ting til bilen – Gadgets og gear til bilen er også et bud på gaven til manden som har alt
 • Pulsur – Virkelig fed og sjov gadget som bliver mere og mere populær. Et ur der måler puls og derved kan levere indsigt i ens stressniveau, hjerterytme, energiforbrug, søvn, med mere. Løber, cykler eller er han på anden måde aktiv, vil han elske et pulsur. Men det er også interessant for den helt almindelige ikke sportslige type.
 • Notesbog – En flot notesbog er brugbar for rigtig mange. Find en lækker en af slagsen her:
 • Kuglepen – En rigtig god parker kuglepen holder i mange mange år. Super kvalitet til manden der har alt 😉
 • Outdoor gear – Er han til shelter-overnatninger, lange gåture i naturen, sejlads og den slags? Så kan en god sovepose eller andet outdoorgear være en mega god gave!
 • Fiskeudstyr – Til ham der elsker at fiske.
 • Rygsæk – De fleste mænd får på et tidspunkt brug for en god rygsæk. Om det er til weekendturen, studiet eller bare dagligdags indkøb og deslige, er rygsækken handy.
 • Høretelefoner – Et par gode høretelefoner er en super gave til ham der ikke ønsker sig noget. Find eventuelt et par der fjerner støj, og han vil få en helt særlig lydoplevelse når han bruger dem.
 • Tøj – En tshirt, sweater, hoodie eller nye bukser kan man jo altid bruge.
 • Sko – Gode sko er uundværlige. Er hans ved at være lidt udslidte kan du med fordel give ham sko i gave.
 • Kosttilskud – En god og sikkert også overraskende gave. Træner han? Kan du eventuelt købe proteinpulver til ham. Men der er også masser af andre spændende kosttilskud som han som mand vil finde interessante. Prøv at tjek listen ud her, der er et stort udvalg. Priserne starter fra ca 80 kroner og opefter
 • Parfume – Vil du gerne have at han skal dufte lækkert, så kan du jo give en ham en gave som også kommer dig til gode 🙂
 • Musik udstyr – Spiller han musik? Så kan du jo købe nye strenge til hans guitar, eller finde noget andet spændende udstyr til hans interesse her.

Vi sørger for at opdatere listen herover med gaveideer til manden der har alt.

gave-til-manden-der-har-alt

Sidst opdateret