Gaven til manden der har alt

∙ 20. maj 2022 ∙ indeholder reklamelinks

At finde en gave til manden der ikke ønsker sig noget kan være noget af en opgave. Til manden der har alt, er det at finde en gave umiddelbart umuligt. Men har han nu også alt? Og er der nu helt rigtigt, at han ikke ønsker sig noget?

GRATIS FRAGT
Gaven til manden der har alt » 16946 01
Keter Sammenklappelig Arbejdsbænk
Lav mere plads i forrådet eller værkstedet til sjove projekter, samtidig som du får det ultimative sted til at save, tømre og bygge! Denne stabile og sammenfoldelige arbejdsbænk fra Keter giver dig en stor arbejdsflade og kan hurtigt og enkelt foldes samm
Pris fra 999
GRATIS FRAGT
Gaven til manden der har alt » 18235 01
Brewbarrel Bryg Dit Eget Øl
Har du lyst til at brygge dit eget øl derhjemme? Med ølsættet Brewbarrel får du alt, hvad du har brug for til at brygge dit eget øl, det er både nemt og godt! Vælg mellem forskellige øltyper - færdigt øl på 7 dage!
Pris fra 289
GRATIS FRAGT
Gaven til manden der har alt » 878 01
Hugogate Elektronisk Slipsebøjle
Supersmooth elektronisk slipsebøjle, som rummer 54 slips og fire bælter. Med et enkelt tryk på en knap roterer du slipsene, og den indbyggede belysning gør, at du altid finder det rigtige slips!
Pris fra 249
GRATIS FRAGT
Gaven til manden der har alt » 14366 01
Minipresso NS
Lav en espresso lige meget, hvor du befinder dig! Minipresso NS er nem at tage med sig, nem at bruge og nem at rengøre. Alt, hvad du behøver, er en Nespressokapsel og varmt vand - og vupti så har du en perfekt espresso!
Pris fra 449
GRATIS FRAGT
Gaven til manden der har alt » 12747 01
Cool-Well Kølebrønd
Miljøvenligt, praktisk og fantastisk! Grav et hul i græsplænen, fyld din Cool-Well med drikkevarer, sænk den ned, og lad jorden nedkøle drikkevarerne. Perfekt til kolonihaven og hygge i haven! Rummer 24 dåser og en vinflaske.
Pris fra 499
GRATIS FRAGT
Gaven til manden der har alt » 17691 01
If Dad Can't Fix It Krus
Når vandet sprøjter voldsomt lige ud fra hanen, eller vinduet ikke kan lukkes midt under den iskolde vinter, hvem er så den første, du ringer til? Far naturligvis! Boost farmands selvtillid lidt ekstra med et krus, der husker ham på, hvor dygtig han er.
Pris fra 89

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 400
Gaven til manden der har alt » stockSTD1
Recoverym8 Massagepistol
Pris fra 499
GRATIS FRAGT
Gaven til manden der har alt » 18632 01
Fizzics Draftpour Ølhane
Fra almindelig dåseøl til følelsen af luksuriøst skummende fadøl på ingen tid! Ølhanen Fizzics Draftpour bruger lydbølger til at danne det perfekte skum, når du skænker øllet op. Fizzics skummer en øl ad gangen og er kompatibel med både store og små øldås
Pris fra 1.189
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 10
Gaven til manden der har alt » bbq braendejern
BBQ brændejern til kød
Sæt navn på DIN bøf med et brændejernNu er det slut med at der er andre der tager den bøf på grillen som du har brugt oceaner af tid på at få grillet og krydret som DU ønsker det.Med dette smarte BBQ brændejern kan du nu sætte dit eget navn op din bøf
Pris fra 129
GRATIS FRAGT
Gaven til manden der har alt » svaevende jordklode lampe
Svævende jordklode lampe
Er du også fascineret af planeter og det ydre rum, så kast blikket på denne unikke lampe!Lampen er fremstillet i et flot og stilrent design. Med hjælp af magneter kan den lille fine jordklode svæve helt ubesværet.Jordklode lampen passer godt på skrivebo
Pris fra 299
GRATIS FRAGT
Gaven til manden der har alt » natkikkert med 15 lcd skaerm
Natkikkert med 1,5" LCD skærm
Natkikkert med 1,5" LCD skærmSuper lækker natkikkert, der gør det nemt at navigerer rundt i skoven og natten. Du spotter også nemt skovens nattedyr, når du sidder og holder udkig mellem træer og buske.Natkikkerten er forsynet med en lækker 1,5" LCD skær
Pris fra 1.499
GRATIS FRAGT
Gaven til manden der har alt » pistol lampe til bordet golden gun beretta lampe
Pistol lampe til bordet - Golden gun Beretta lampe
Pistol bordlampe - Golden gun BerettaImponer venner familie og bekendte med denne fede Pistol bordlampe i guldfarve. Pistol lampen passer helt perfekt til f.eks et kontorbord eller bordet i herreværelset. Lampen står også rigtig flot som natlampe. L
Pris fra 689
GRATIS FRAGT
Gaven til manden der har alt » overlevelsessaet i hardcase pro survival
Overlevelsessæt i hardcase - Pro Survival
Overlevelsessæt i boks - Pro SurvivalMed dette Pro Survival overlevelsessæt, er du godt forberedt på selv de mest krævende nødsituationer. Pro survival kittet leveres i en vandtæt hardcase boks, hvor alt udstyr ligger tørt og godt. Uanset om du f
Pris fra 179
GRATIS FRAGT
Gaven til manden der har alt » 101365 bonplan rum blanc
BONPLAND BLANC VSOP RUM
Pris fra 399
GRATIS FRAGT
Gaven til manden der har alt » bbq brændejern 1
BBQ Brændejern
Pris fra 149
GRATIS FRAGT
Gaven til manden der har alt » Beard grooming kit deluxe 1
Beard Grooming Kit Deluxe - Skægpleje Sæt
Pris fra 329
GRATIS FRAGT
Gaven til manden der har alt » cocktail shaker set mat sort 2
Cocktail Shaker Sæt - Mat Sort
Pris fra 299
GRATIS FRAGT
Gaven til manden der har alt » Millionaire BBQ Tools 04925 1
Millionærens BBQ Grillsæt
Pris fra 299

Som en respons på “hvad ønsker du dig” er der mange mænd der siger det første der falder dem ind “ikke noget”. Umiddelbart mener de ikke, at de hverken mangler eller ønsker sig noget, og hvis de gør, så køber de det jo bare selv. Ja, en lidt kedelig, men også typisk indstilling fra en urokkelig mand. Men selv om man er gift med manden der har alt, kan man sagtens finde en god gave til ham. Måske ved du som kone, ven, veninde eller kæreste noget han ikke ved. Måske har du lagt mærke til, at hans barbermaskine virker dårligt, at hans cykellygter er ved at falde af, eller at bilen virkelig trænger til en både indvendig og udvendig rengøring. Alle de her dagligdags tegn kan du bruge når du skal finde gaven til ham der ikke ønsker sig noget. På den måde kan du overraske ham positivt, når han åbner gaven og indser at lige præcis dét manglede han rent faktisk. Du kan også vælge at gå efter en oplevelsesgave som gaven til manden der har alt – oplevelser kan man aldrig få for mange af. Det bliver mere og mere populært med oplevelser i gave, og vi har samlet nogle af de bedste bud på oplevelsesgaver i listen herunder.

Gaver til manden der ikke ønsker sig noget

Giv ham en oplevelse for livet

Gaven til manden der har alt » oplevelsesgave til manden der har alt
Gaven til manden der ikke ønsker sig noget no.1! Oplevelser! Dem kan man ikke få for mange af. På siden her finder du et åbent gavekort til et hav af spændende oplevelser. Der er både ting i kan lave sammen, noget han kan gøre med gutterne, og noget til ham alene. Hvis du gerne vil give en særlig oplevelse, så kan bl.a. se disse oplevelser med: Ølsmagning, ballonflyvning, svæveflyvning, tur i racerbil og wellness ophold er bud på gode oplevelser til ham der har alt.
Se priser / Læs mere

Barbergrej i høj kvalitet

Gaven til manden der har alt » barbergrej til manden der har alt
Hvem kan ikke bruge noget lækkert kvalitets barbergrej? Find produkter her der holder hele livet. Se godt udvalg af gavesæt og startæsker af rigtig lækker kvalitet her.
Se priser / Læs mere

En guidet whiskeysmagning

Gaven til manden der har alt » whiskeysmagning til manden der har alt
En rigtig mande-oplevelse – Whiskeysmagning. Her får han en oplevelse for livet, og så får han i samme omgang lidt godt til halsen, samt mulighed for at prale til kammeraterne.
Se priser / Læs mere

Brunch i vildmarken

Gaven til manden der har alt » vildmarksbrunch til manden der har alt
Er manden glad for naturen og outdoor-livet? Så bliver det ikke meget mere oplagt, end en vildmarksbrunch. Her kommer han rigtig tæt på naturen, og samtidig får han noget lækkert i maven.
Se priser / Læs mere

Ting til bilen

Gaven til manden der har alt » elektronisk p skive til manden der har alt
Gadgets og gear til bilen er også et bud på gaven til manden som har alt. Her er der et kæmpe udvalg af smarte ting til bilen. Se priser / Læs mere

Pulsur til den aktive

Gaven til manden der har alt » sportsbuddy pulsur til manden der har alt
Virkelig fed og sjov gadget som bliver mere og mere populær. Et ur der måler puls og derved kan levere indsigt i ens stressniveau, hjerterytme, energiforbrug, søvn, med mere. Løber, cykler eller er han på anden måde aktiv, vil han elske et pulsur. Men det er også interessant for den helt almindelige ikke sportslige type.
Se priser / Læs mere

Outdoor gear

Gaven til manden der har alt » Fjallraven rygsæk til manden der har alt
Er han til shelter-overnatninger, lange gåture i naturen, sejlads og den slags? Så kan en god sovepose, god rygsæk eller andet outdoorgear være en mega god gave!
Se priser / Læs mere

Gode høretelefoner

Gaven til manden der har alt » gode høretelefoner
Et par gode høretelefoner er en super gave til ham der ikke ønsker sig noget. Find eventuelt et par der fjerner støj, og han vil få en helt særlig lydoplevelse når han bruger dem.
Se priser / Læs mere

Nyt tøj

Gaven til manden der har alt » tøj til manden der har alt
En tshirt, sweater, hoodie eller nye bukser kan man jo altid bruge. Her finder du lækkert moderne tøj i god kvalitet. Se priser / Læs mere

Nye og gode sko

Gaven til manden der har alt » nye smarte sko til manden der ikke mangler noget
Gode sko er uundværlige. Er hans ved at være lidt udslidte kan du med fordel give ham sko i gave.
Se priser / Læs mere

Kosttilskud

Gaven til manden der har alt » kosttilskud til manden der har alt
En god og sikkert også overraskende gave. Træner han? Kan du eventuelt købe proteinpulver til ham. Men der er også masser af andre spændende kosttilskud som han som mand vil finde interessante. Prøv at tjek listen ud her, der er et stort udvalg. Priserne starter fra ca 80 kroner og opefter.
Se priser / Læs mere

Ny duft til ham

Gaven til manden der har alt » hugo boss duft til ham
Vil du gerne have at han skal dufte lækkert, så kan du jo give en ham en gave som også kommer dig til gode. Find gode dufte til ham her. Se priser / Læs mere

Musik udstyr

Gaven til manden der har alt » strenge til guitar gave til ham der har alt
Spiller han musik? Så kan du jo købe nye strenge til hans guitar, eller finde noget andet spændende udstyr til hans interesse her.
Se priser / Læs mere

Fiskeudstyr til lystfiskeren

Gaven til manden der har alt » fiskeudstyr til manden der har alt
Til ham der elsker at fiske. Her får du serveret gode gaveidéer til lystfiskeren. Se priser / Læs mere

Lækker Kuglepen med stempelaftryk

Gaven til manden der har alt » kuglepen med stempel
Den her gave er noget han med sikkerhed ikke har tænkt på eller set før! En kuglepen i æske, hvor der medfølger et stempel aftryk med mandens navn. Super kvalitet til manden der har alt. Se priser / Læs mere

Ønsker til manden

For at finde på gaver til manden der ikke ønsker sig noget, er det vigtigt at man kender ham godt. Man skal næsten kende ham bedre end ham selv, da han jo ikke ved hvad han ønsker sig. Derfor kan du godt lægge hovedet lidt i blød – har han nævnt noget han mangler? Noget han godt kunne tænke sig? Har du bemærket noget han kunne have brug for?

Et lille fif til dig som lever sammen med manden der aldrig ønsker sig noget, er at holde en lille liste over eventuelle gaver. Hver gang du lægger mærke til, at han siger han mangler eller har brug for noget, eller hver gang du kommer på noget han kunne blive glad for, skriver du det på listen. Næste gang han har fødselsdag, det er jul eller anden højtid, tager du listen frem og vupti du har alle gaveideerne klar. Indtil da, kan du benytte dig af vores liste her. Vi har samlet en række bud på ønsker til manden der har alt.

Vi sørger for at opdatere listen herover med gaveideer til manden der har alt.

gave-til-manden-der-har-alt