Gaven til manden der har alt

∙ 30. maj 2021 ∙ indeholder reklamelinks

At finde en gave til manden der ikke ønsker sig noget kan være noget af en opgave. Til manden der har alt, er det at finde en gave umiddelbart umuligt. Men har han nu også alt? Og er der nu helt rigtigt, at han ikke ønsker sig noget?

Som en respons på “hvad ønsker du dig” er der mange mænd der siger det første der falder dem ind “ikke noget”. Umiddelbart mener de ikke, at de hverken mangler eller ønsker sig noget, og hvis de gør, så køber de det jo bare selv. Ja, en lidt kedelig, men også typisk indstilling fra en urokkelig mand. Men selv om man er gift med manden der har alt, kan man sagtens finde en god gave til ham. Måske ved du som kone, ven, veninde eller kæreste noget han ikke ved. Måske har du lagt mærke til, at hans barbermaskine virker dårligt, at hans cykellygter er ved at falde af, eller at bilen virkelig trænger til en både indvendig og udvendig rengøring. Alle de her dagligdags tegn kan du bruge når du skal finde gaven til ham der ikke ønsker sig noget. På den måde kan du overraske ham positivt, når han åbner gaven og indser at lige præcis dét manglede han rent faktisk. Du kan også vælge at gå efter en oplevelsesgave som gaven til manden der har alt – oplevelser kan man aldrig få for mange af. Det bliver mere og mere populært med oplevelser i gave, og vi har samlet nogle af de bedste bud på oplevelsesgaver i listen herunder.

Gaver til manden der ikke ønsker sig noget

Giv ham en oplevelse for livet

Gaven til manden der har alt » oplevelsesgave til manden der har alt
Gaven til manden der ikke ønsker sig noget no.1! Oplevelser! Dem kan man ikke få for mange af. På siden her finder du et åbent gavekort til et hav af spændende oplevelser. Der er både ting i kan lave sammen, noget han kan gøre med gutterne, og noget til ham alene. Hvis du gerne vil give en særlig oplevelse, så kan bl.a. se disse oplevelser med: Ølsmagning, ballonflyvning, svæveflyvning, tur i racerbil og wellness ophold er bud på gode oplevelser til ham der har alt.
Se priser / Læs mere

Barbergrej i høj kvalitet

Gaven til manden der har alt » barbergrej til manden der har alt
Hvem kan ikke bruge noget lækkert kvalitets barbergrej? Find produkter her der holder hele livet. Se godt udvalg af gavesæt og startæsker af rigtig lækker kvalitet her.
Se priser / Læs mere

En guidet whiskeysmagning

Gaven til manden der har alt » whiskeysmagning til manden der har alt
En rigtig mande-oplevelse – Whiskeysmagning. Her får han en oplevelse for livet, og så får han i samme omgang lidt godt til halsen, samt mulighed for at prale til kammeraterne.
Se priser / Læs mere

Brunch i vildmarken

Gaven til manden der har alt » vildmarksbrunch til manden der har alt
Er manden glad for naturen og outdoor-livet? Så bliver det ikke meget mere oplagt, end en vildmarksbrunch. Her kommer han rigtig tæt på naturen, og samtidig får han noget lækkert i maven.
Se priser / Læs mere

Ting til bilen

Gaven til manden der har alt » elektronisk p skive til manden der har alt
Gadgets og gear til bilen er også et bud på gaven til manden som har alt. Her er der et kæmpe udvalg af smarte ting til bilen. Se priser / Læs mere

Pulsur til den aktive

Gaven til manden der har alt » sportsbuddy pulsur til manden der har alt
Virkelig fed og sjov gadget som bliver mere og mere populær. Et ur der måler puls og derved kan levere indsigt i ens stressniveau, hjerterytme, energiforbrug, søvn, med mere. Løber, cykler eller er han på anden måde aktiv, vil han elske et pulsur. Men det er også interessant for den helt almindelige ikke sportslige type.
Se priser / Læs mere

Outdoor gear

Gaven til manden der har alt » Fjallraven rygsæk til manden der har alt
Er han til shelter-overnatninger, lange gåture i naturen, sejlads og den slags? Så kan en god sovepose, god rygsæk eller andet outdoorgear være en mega god gave!
Se priser / Læs mere

Gode høretelefoner

Gaven til manden der har alt » gode høretelefoner
Et par gode høretelefoner er en super gave til ham der ikke ønsker sig noget. Find eventuelt et par der fjerner støj, og han vil få en helt særlig lydoplevelse når han bruger dem.
Se priser / Læs mere

Nyt tøj

Gaven til manden der har alt » tøj til manden der har alt
En tshirt, sweater, hoodie eller nye bukser kan man jo altid bruge. Her finder du lækkert moderne tøj i god kvalitet. Se priser / Læs mere

Nye og gode sko

Gaven til manden der har alt » nye smarte sko til manden der ikke mangler noget
Gode sko er uundværlige. Er hans ved at være lidt udslidte kan du med fordel give ham sko i gave.
Se priser / Læs mere

Kosttilskud

Gaven til manden der har alt » kosttilskud til manden der har alt
En god og sikkert også overraskende gave. Træner han? Kan du eventuelt købe proteinpulver til ham. Men der er også masser af andre spændende kosttilskud som han som mand vil finde interessante. Prøv at tjek listen ud her, der er et stort udvalg. Priserne starter fra ca 80 kroner og opefter.
Se priser / Læs mere

Ny duft til ham

Gaven til manden der har alt » hugo boss duft til ham
Vil du gerne have at han skal dufte lækkert, så kan du jo give en ham en gave som også kommer dig til gode. Find gode dufte til ham her. Se priser / Læs mere

Musik udstyr

Gaven til manden der har alt » strenge til guitar gave til ham der har alt
Spiller han musik? Så kan du jo købe nye strenge til hans guitar, eller finde noget andet spændende udstyr til hans interesse her.
Se priser / Læs mere

Fiskeudstyr til lystfiskeren

Gaven til manden der har alt » fiskeudstyr til manden der har alt
Til ham der elsker at fiske. Her får du serveret gode gaveidéer til lystfiskeren. Se priser / Læs mere

Lækker Kuglepen med stempelaftryk

Gaven til manden der har alt » kuglepen med stempel
Den her gave er noget han med sikkerhed ikke har tænkt på eller set før! En kuglepen i æske, hvor der medfølger et stempel aftryk med mandens navn. Super kvalitet til manden der har alt. Se priser / Læs mere

Ønsker til manden

For at finde på gaver til manden der ikke ønsker sig noget, er det vigtigt at man kender ham godt. Man skal næsten kende ham bedre end ham selv, da han jo ikke ved hvad han ønsker sig. Derfor kan du godt lægge hovedet lidt i blød – har han nævnt noget han mangler? Noget han godt kunne tænke sig? Har du bemærket noget han kunne have brug for?

Et lille fif til dig som lever sammen med manden der aldrig ønsker sig noget, er at holde en lille liste over eventuelle gaver. Hver gang du lægger mærke til, at han siger han mangler eller har brug for noget, eller hver gang du kommer på noget han kunne blive glad for, skriver du det på listen. Næste gang han har fødselsdag, det er jul eller anden højtid, tager du listen frem og vupti du har alle gaveideerne klar. Indtil da, kan du benytte dig af vores liste her. Vi har samlet en række bud på ønsker til manden der har alt.

Vi sørger for at opdatere listen herover med gaveideer til manden der har alt.

gave-til-manden-der-har-alt