Gave til gravid

Når man giver en gave til gravide, viser man dem kærlighed, omsorg og støtte. Man viser at man glædes med dem over graviditeten. Svangerskab er således et godt tidspunkt at give gaver! Gaven forsikrer kvinden om, at hun ikke er alene, og at hun heller ikke bliver alene, med den kommende store begivenhed.

Liste over gaver til gravid veninde, kæreste, kone eller søster

Gave til gravid: Creme til mave

Gave til gravid » Creme til maven
Strækmærker er fine og for nogle kvinder uundgåelige. Selvom det ofte er en del af at være gravid, kan man mindske dem lidt ved at bruge en god creme på maven. Det er også en hyggelig måde at kredse om den voksende mave under graviditeten. Burts Bees har lavet en super creme til gravide. Den er selvfølgelig fri for skadelig kemi, hvilket er vigtigt, når et lille liv gror i en.
Se priser / Læs mere
 

Spa eller wellness

Gave til gravid » Spa eller wellness
Giv hende et velfortjent ophold på et spa eller welness sted i Danmark.
Se priser / Læs mere
 

Uldstrømper som gave til gravid

Gave til gravid » uldstrømper
Varme og glæde fødder er vigtige når man bærer rundt på en masse ekstra kilo
Se priser / Læs mere
 

Lækker fodbehandlingssæt til den gravide

Gave til gravid » Lækker fodbehandlings sæt
Når man er gravid, så er det vigtigt at fødderne vedligeholdes.
Se priser / Læs mere
 

Ansigtscreme til den kommende mor

Gave til gravid » ansigtscreme
Selvom man er gravid skal man selvfølgelig stadig vedligeholde sin hud og ansigt. Huden kan blive lidt mere sensitiv under en graviditet, hvorfor denne creme er oplagt
Se priser / Læs mere
 

Gave til gravid: Hårprodukter

Gave til gravid » Hårprodukter
Vis kvinden at det er vigtigt og helt okay at hun bliver ved at pleje og forkæle sig selv og sit udseende selvom hun er gravid
Se priser / Læs mere
 

Plaid så den gravide kan holde varmen

Gave til gravid » plaid
Når man er gravid bliver man mere træt. Kroppen arbejder på at skabe et nyt menneske og det tager energi. En lækker plaid man kan slænge sig med på sofaen er derfor helt oplagt til den gravide
Se priser / Læs mere
 

Bøger om graviditet

Gave til gravid » bøger om graviditet
Når hun så ligger der i sofaen med sin nye plaid, er det jo helt oplagt med noget informativ læsning om graviditet eller børneopdragelse
Se priser / Læs mere
 

Bøger om børneopdragelse

Gave til gravid » bøger om børneopdragelse
Aldrig en dårlig idé. Alle nye forældre vil gerne opdrage sit barn efter bedste evne. Derfor kan det også være årsag til mange lange nætter, hvor man ligger og tænker over dette. Med en god bog omkring børneopdragelse, som man kan støtte sig op af kan det give ro i kroppen og sindet.
Se priser / Læs mere
 

Gode høretelefoner er guld værd

Gave til gravid » høretelefoner
Det kan også være hun har brug for at lægge sig tilbage og lytte til en god podcast eller lydbog. Derfor er høretelefoner også en god gave til den gravide
Se priser / Læs mere
 

Ting til hjemmet

Gave til gravid » ting til hjemmet
Smukke og brugbare ting til hjemmet giver god mening, da hun i den kommende barselstid vil bruge meget mere tid derhjemme
Se priser / Læs mere
 

Kjole med plads til maven

Gave til gravid » kjole
Find en smuk kjole hvor der er plads til maven. Her på denne side finder du et godt udvalg af både kjoler og kimonoer.
Se priser / Læs mere
 

Taske med plads til det nødvendige

Gave til gravid » taske 1
En lækker taske kan kvinder altid bruge, gravide eller ej. En god taske til gravide har plads til alt det nødvendige, som hun nu engang skal bruge i løbet af dagen. 😉
Se priser / Læs mere
 

Søde og smukke smykker

Gave til gravid » smykker
En rigtig sød gave til den gravide. En flot ring, armbånd eller halskæde, som hun kan bruge resten af livet og huske tilbage på sin graviditet.
Se priser / Læs mere
 

Gode sandaler og fodtøj

Gave til gravid » birkenstock sandal
Fødderne er bare ekstra udsatte som gravid, og derfor er det vigtigt med ordentligt fodtøj! Mange gravide oplever at få hævede fødder og ankler under graviditeten, og derfor er et par Birkenstock et fantastisk stykke fodtøj til gravide.
Se priser / Læs mere
 

Foodspa med Pedicure

Gave til gravid » fodspa med pedicure
Vil du gå hele vejen, kan du give hende denne lækre maskine der giver mulighed for Fodspa i eget hjem
Se priser / Læs mere
 

En lille gave til den søde ventetid

9 måneder er længe og vente, og i takt med at maven bliver større og større, ønsker de fleste gravide at tiden ville gå hurtigere og hurtigere. Selvfølgelig er det rart at have tid til at forberede sig på den nye rolle og det nye liv som mor, men derfor kan man jo godt forsøde ventetiden lidt.

Derfor kan man både give gaver til en gravid kæreste, en gravid veninde, søster, kusine og så videre. Der er mange der giver en gave til mor efter fødsel, hvilket også er meget fint. Men en gave under graviditeten er en virkelig kærlig måde at deltage i det der sker for hende på. Et oplagt tidspunkt at give gaven, er første gang i ses efter du har fået nyheden.

Alternativt kan du sende gaven til hende, hvis hun har fortalt dig det in person. Hermed viser du, at du virkelig mener tillykke med det.

Som udgangspunkt kan man give alt i gaver til gravide. Det handler ikke så meget om hvad der er i gaven, men mere om at vise, at man er der. Når det er sagt er der nogle ting der er mere oplagte end andre. Ting og sager som er gavnlige og brugbare for en gravid. Se listen her og find inspiration. Vi har samlet en masse fine, søde og sjove gaver der passer godt til en gravid kvinde. Men først et par ord om prisklassen.

Hvad skal en gave til gravid koste?

Her kommer jeres relation og din økonomi ind i billedet. Er du hendes kæreste, mand eller forældre, kan man godt give en lidt større gave. Som veninde, ven eller fjernere familiemedlem er en gave på alt fra 100 til 300 kroner fin.

I listen har vi fundet gaver der rangerer fra 100 kr og op efter. Så kan du finde et sted på skalaen hvor jeres relation og din økonomi passer ind.

 

Vi opdatere løbende listen herover med gaveideer til den gravide – så hvis du mangler en gave til gravid finder du helt sikkert en her.

gave til gravid
gave til gravid