Gave til gameren

Skal du have fundet en god gave til gameren? Når man skal købe en gave til en persons hobby, som fx gaming, så er det vigtigt at man tænker sig om en ekstra gang. Gameren har højst sandsynligt allerede styr på de ‘vigtigste’ dele; mus, tastatur, headset, skærm og computer – og hvis ikke, så har du med garanti hørt dem beklage sig over, hvad de mangler allerede. Så hvis du ikke har hørt gameren klage over sin gamle mus, så er det højst sandsynligt ikke en mus du skal på udkig efter. Heldigvis findes der et hav af gode gaveidéer til gameren, som modtageren vil elske. Smarte gadgets, sjovt tilbehør og ting til deres battlestation er noget alle gamere vil elske at modtage. 

Vi har samlet en lang liste med geniale gaver til gameren, så du kan tage gaven til det næste level.

Liste over gaveidéer til gameren

Sjovt rengørings slim til tastaturet

Gave til gameren » cyber clean gave til gameren 1
Alle tastaturer kræver regelmæssig rengøring, det er der ingen vej udenom. Med denne sjove og smarte Cyber Clean Slim, bliver det nemmere og sjovere end nogensinde, at fjerne chipsrester, krummer, støv og skidt fra tastaturet. Slimet kan komme ind i alle smalle steder, hvor det normalt kan være besværligt at komme til. Det kan genbruges mange gange, og skifter endda farve, når det ikke kan bruges længere.
Se priser / Læs mere

Sej retro NES controller

Gave til gameren » nes retro controller gave til gameren
Giv de ældre gamere et flashback, eller vis de unge hvordan gaming foregik for 25 år siden. Denne snedige retro controller kan tilsluttes PC, macs og laptops via USB. Så er der ellers dømt oldschool Mario for alle pengene. Dette er en gave alle gamere vil elske at kunne tilføje til sin battlestation, gamerhjørne eller hobbyrum.
Se priser / Læs mere

Gaven til den dårlige taber

Gave til gameren » big enter gave til gamer
Er han/hun typen, der hamrer i bordet eller slår på tastaturet, når de taber? Her kommer den perfekte gave til den vrede gamer. Denne bløde og kæmpe Enter knap giver dem noget at hamrer på, så de ikke vækker resten af huset, når de taber. Den kan også bruges positivt, når de fx er færdig med en stor opgave, som de har arbejdet på længe. Knappen virker 100% som en normal enter-knap, og kan tilsluttes alle computere via USB.
Se priser / Læs mere

Sjove og søde videospilsfigurer

Gave til gameren » Spilfigur gave til gameren 1
Alle gamere ønsker sig fysiske figurer af deres yndlingskarakterer fra de spil de spiller. Her finder du et stort udvalg af sjove og seje figurer fra bl.a. Mario, Crash Bandicoot, Borderlands, Overwatch, Street fighter, Assassin’s Creed, The Witcher og mange flere. En oplagt gave, hvis du ved hvilke spil de elsker.
Se priser / Læs mere

Gaming udstyr gaver:

En solid gaming pakke

Gave til gameren » gaming pakke gave til gamer
En gaming pakke er en rigtig god idé til den nye gamer, eller til dem som skal opgradere flere ting. Her kan du bl.a. få nogle super gode priser på pakker der indeholde både tastatur, mus og headset. Så hvis gameren skal have flere nye ting, så kig nærmere på de her gamer pakke – så er det svært at ramme ved siden af.
Se priser / Læs mere

Gamer stol specielt lavet til gaming

Gave til gameren » gamer stol gave til gameren
Gamer stole har taget gamingverden med storm de seneste år. En god gamer stol er en kontorstol, som er specialt lavet til gaming. Armlæn, nakkestøtte og lyskepuder er nogle af de ting, som der er særligt fokus på her, udover selvfølgelig komfort.
Her finder du et godt udvalg af gamer stole til forskellige størrelser af gamere.
Se priser / Læs mere

Gamer headset i god kvalitet

Gave til gameren » gamer headset gave gamer
Når man gamer på højt plan er det ofte nødvendigt at kommunikere med sine holdkammerater. Lige netop derfor er et godt gamer headset med en god mikrofon i høj kurs for gamere. Her kan du finde et godt udvalg af gamer headsets i forskellige prisklasser fra anerkendte brands.
Se priser / Læs mere

En god gamer mus

Gave til gameren » gamer mus gave til gamer
Gamer musen er gamerens vigtigste værktøj. Skal de have en ny mus i gave, så bør du kigge nærmere på mærker som: SteelSeries, Razer, Corsair og Logitech. Alle mærkerne finder du her. Du finder både muse med og uden RBG belysning, som kan være med til at personliggøre musen mere.
Se priser / Læs mere
 

En lynhurtig gamer bærbar

Gave til gameren » gamer baerbar gamer gave
En gave i den dyre ende – nemlig en gamer bærbar. Er modtageren tit på farten? I så fald er en gamer bærbar en oplagt mulighed. Bærbare computere har de seneste år oplevet en vild udvikling, når det kommer til gamingevner. Se stort udvalg af gaming bærbare til gode priser her.
Se priser / Læs mere
 

Nyt tastatur til gameren

Gave til gameren » gamer tastatur gave til gameren
Når det kommer til tastaturer til gaming, så er der ikke noget mere populært end mekaniske tastaturer. De mekaniske tastaturer er langt mere holdbare og solide, end de mere “normale” gummi-dome tastaturer. Her finder du et stort udvalg af gaming tastaturer til gode priser.
Se priser / Læs mere