Gave til sygeplejerske

Topvalg

Glas sygeplejerske med gravering

Gave til sygeplejerske » sygeplejerske med gravering skulptur

Sygeplejeur med dato i guld og med gravering

Gave til sygeplejerske » sygepleje ur i guld gave til sygeplejerske

Kay Bojesen med gravering

kay bojesen med gravering

Gave til sygeplejerske – Der kan være mange grunde til at give en gave til en sygeplejerske. Måske har du været på hospitalet og fået en ekstra god behandling af en af sygeplejerskerne, måske er din ven eller veninde netop blevet færdiguddannet som sygeplejerske, eller du kender én der holder jubilæum.

Uanset hvem og hvad anledningen er, har vi her samlet en række bud på gaver der passer godt til sygeplejersker. Der er både billige og lidt dyrere gaver. Personlige og uformelle. Så kan du finde noget der passer til den relation, fejring eller tak du vil give. 

Liste over gaveideer til sygeplejersker

Personlige gave med gravering

Gavekort til sygeplejerske
At vælge en gave til en sygeplejerske handler om at udtrykke taknemmelighed og anerkendelse for deres utrættelige indsats og omsorg. En personlig graveret gave tilføjer et unikt og tankefuldt touch, der viser din påskønnelse. Overvej en Kay Bojesen figur med en specialgraveret besked eller en elegant nøglering, der kan bære deres navn eller en inspirerende besked.
Se priser / Læs mere
 

Gavekort til sygeplejerske

Gavekort til sygeplejerske
God ide: Gavekort til sund kost og helse. Hvis du ikke er helt klar over, hvad hun/han ønsker sig, så er et gavekort et godt valg. Med et gavekort har de selv mulighed for at finde lige præcis de produkter som de mangler, hvadenten det er vitaminer, skønhedsprodukter eller noget helt andet.
Se priser / Læs mere
 

Sygeplejeudstyr fra Sygeplejebutikken

Sygeplejeudstyr fra Sygeplejebutikken
Her finder du et stort udvalg af godt udstyr til sygeplejersker. Tjek deres bestsellers ud her, og find ud af hvad andre sygeplejersker bruger. Brug koden: “10%” for 10% rabat på alle varer, der ikke allerede er nedsat.
Se priser / Læs mere
 

Oplevelsesgaver

Gave til sygeplejerske » oplevelsesgave til sygeplejersken
Her finder du et væld af gode oplevelser som du kan give i gave. Der er noget i alle prisklasser og for både mænd, kvinder, børn, familier, kærestepar og så videre. I gave til sygeplejerske kan du overveje at give en tur i spa, en massage, eller noget helt tredje. Kun fantasien sætter grænser. Du kan indstille søgningen efter prisklasse, så kan du nemmere finde noget der passer til dit budget.
Se priser / Læs mere
 

Gavekurv

Gave til sygeplejerske » L%C3%A6kker gavekurv til sygeplejerske
En flot gavekurv med masser af delikate lækkerier, er en super gave til en sygeplejerske. Her på siden kan du finde gavekurve i forskellige prisklasser og typer. Se eksempelvis kurven her, der ikke indeholder alkohol, men en hel masse lækkerier.
Se priser / Læs mere
 

Meraki Bodybutter

Gave til sygeplejerske » L%C3%A6kker Meraki Body Butter
En helt særlig kropscreme, der giver masser af fugt til huden. Kommer i en flot og moderne krukke der pynter på badeværelset eller i soveværelset. En rigtig sød gave. Fås for 149 kroner her
Se priser / Læs mere
 

Økologisk te

Gave til sygeplejerske » %C3%98kologisk te
Kvalitetsthe fra Teministeriet. Kommer i en tjekket æske der ser flot ud i køkkenet. En lækker the der passer godt til en uformel, men sød gave!
Se priser / Læs mere
 

Detox te

Gave til sygeplejerske » Detox te
En lidt anderledes men lækker gave; the der udrenser og hjælper kroppen med at udskille giftstoffer. En sød og sej gave.
Se priser / Læs mere
 

Håndcreme

Gave til sygeplejerske » L%C3%A6kker h%C3%A5ndcreme fra Pureviva
Som sygeplejerske bruger man hænderne meget, og de bliver vasket og sprittet af utallige gange i løbet af dagen. Derfor er en god håndcreme en sød og betænkelig gave som passer perfekt til en sygeplejerske. Find én her, fra 40 kroner
Se priser / Læs mere
 

Chokolade

Gave til sygeplejerske » Sk%C3%B8n m%C3%B8rk chokolade
Altid en god gave til de mere uformelle situationer. Lækker chokolade, find det her
Se priser / Læs mere
 

Taske

Gave til sygeplejerske » Takse til sygeplejerske
Skal det være en lidt større og mere personlig gave, kan en flot taske være en rigtig god ide. Her finder du et stort udvalg af lækre tasker i god kvalitet
Se priser / Læs mere
 

Skal det være en lidt større og mere personlig gave, kan en flot taske være en rigtig god ide. Her finder du et stort udvalg af lækre tasker i god kvalitet

Gave til sygeplejerske – hvem og hvad?

gave til sygeplejerske

Hvilken gave du vælger afhænger af hvad anledningen er, og jeres relation. Derfor et par ord herom. Leder du efter en gave til en sygeplejerske du ikke kender personligt, men som du af gode grunde gerne vil give en gave, måske som tak for behandling hos læge eller på sygehuset, gør de uformelle, lidt billigere gaver sig godt.

Her er gavekurve, chokolade, the og den slags oplagt og passende. Er det en gave til sygeplejerske som du kender personligt, et jubilæum eller dimission, kan du sagtens købe en mere personlig og lidt dyrere gave. Her kan en oplevelsesgave, en flot taske eller en stor gavekurv være gode gaveideer. Gå listen igennem herunder og hav in mente hvem og hvad der skal fejres. God fornøjelse. 

FAQ

Hvad giver man en der bliver jordemoder?

En god gaveidé til en person, der bliver jordemoder, kunne være en bog om emnet eller en gavekurv med praktiske ting til arbejdet, såsom en termokande og snacks.

Hvad er en personlig gave til sygeplejerske?

En personlig gave til en sygeplejerske kunne være en indgraveret pen eller en gavekurv med en blød tæppe, te og en god bog til afslapning efter en lang dag på arbejdet.

Hvad giver man en læge?

En passende gave til en læge kan være en klassisk skrivebordsartikel, såsom en pen eller notesbog, eller en gavekurv med gourmet-kaffe og snacks til at nyde på kontoret. En velgørenhedsgave i lægens navn er også en mulighed.