Valentinsgaver

Valentinsgaver – Når man er kærester eller mand og kone, kan man nærmest ikke vise hinanden nok, at man er forelskede og vil hinanden det bedste. En rigtig god dag at vise det på er på Valentinsdag, hvor det flyder over med røde roser, hjerteformede chokolader og lyserøde kort. Det er en dag, der virkelig står i romantikkens tegn, og hvor det kan være svært at undgå at forkæle din søde mand eller kvinde.

Liste over gode valentinsgaver

Der er mange måder at vise kærligheden på ved denne særlige dag. Er du derfor ikke til det helt sukkersøde, eller synes du, roser og chokolade er lidt for forventeligt, giver vi dig herunder nogle gode ideer til, hvad du kan give til hende og til ham.

På årets mest romantiske dag skal der ikke mangle noget som helst. Derfor kan du med fordel arrangere en hel dag, der står i romantikkens tegn – for det vil helt sikkert bære frugt i den lange ende.

Valentinsdag gaver til ham

Barbersæt

Valentinsgaver » barbersæt valentinsdag gave til ham
Alle mænd bør have et komplet barbersæt. Derfor vil han med garanti blive glad for det, hvis du også supplerer det med en god og velduftende aftershave og en god barberskum. Det helt rette barbersæt kan gøre meget for velværet i hverdagen.
Se priser / Læs mere
 

Et sexet kostume

Valentinsgaver » skolepigeuniform valentinsgave til ham
Hvad med at forkæle ham med et sexet skolepigekostume eller sygeplejerskekostume? Giv ham gerne et kostume, som du selv har lyst til at spille en rolle i. Så skal der nok ske magi, når den romantiske middag er overstået.
Se priser / Læs mere
 

Et afslappende spaophold

Valentinsgaver » afslappende spaophold i valentinsdagsgave
Hvor meget mere romantisk bliver det end at give et romantisk spaophold? Du kan eventuelt arrangere, at I skal afsted samme weekend eller få dage efter, så det ikke er noget, der kommer til at ligge og gemme sig i skuffen. Så er der virkelig skruet op for romantikken.
Se priser / Læs mere
 

En lækker parfume og deodorant

Valentinsgaver » parfume og deodorant valentinsdag
Der er ikke noget bedre, end en mand der dufter godt. Så hvorfor ikke give en god og velduftende parfume med tilhørende deodorant? Det er noget, alle sætter pris på at få, da man ofte glemmer at forkæle sig selv med det.
Se priser / Læs mere
 

Storbyferie

Valentinsgaver » storbyferie valentinsdag
Det er selvfølgelig lidt en dyr gave, men ikke desto mindre er det en fed gave. Book en tur til Rom, Paris eller Bergamo og få en romantisk tur bare dig og ham. Kærligheden spirer ofte endnu mere, når man oplever ting sammen.
Se priser / Læs mere
 

Valentinsdag gaver til hende

En romantisk middag

Valentinsgaver » romantisk middag for 2 valentinsdag gave
Er der noget, piger falder for, så er det at blive inviteret på en romantisk middag. Hun har garanteret en yndlingsrestaurant eller et sted, som hun virkelig gerne vil prøve at spise. Det overrasker hende med garanti.
Se priser / Læs mere
 

Hotelophold

Valentinsgaver » hotelophold valentinsdag
Det er rart at komme lidt væk hjemmefra, da det afholder jer fra at lave noget praktisk på denne romantiske dag. Hvorfor ikke booke et hotel, som I kombinerer med en aften ude? Det er da om noget romantisk!
Se priser / Læs mere
 

Lækkert lingeri

Valentinsgaver » lingeri valentinsdag gave til hende
Når kvinder føler sig sexede under tøjet, føler de sig som regel også sexede udenpå – eller får i hvert fald lyst til at fremhæve det. Det er også noget, du kan få noget godt ud af, så skynd dig at shoppe den røde BH eller de frække G-strenge!
Se priser / Læs mere
 

Smykker

Valentinsgaver » smykker til valentinsdag
Det er ikke til at komme udenom, at kvinder elsker smykker. Sådan er det bare. Derfor gør du hende med garanti glad, hvis du giver hende et sæt flotte øreringe, en smuk halskæde eller et armbånd, hun længe har ønsket sig.
Se priser / Læs mere
 

En sød kjole

Valentinsgaver » kjole valentinsdag dag til hende
Er du god til at købe tøj til din kæreste? Så gør det også på denne romantiske dag. Find en kjole, som du tænker vil fremhæve hendes flotte kurver, eller som vil få hendes udstråling til at shine endnu mere!
Se priser / Læs mere
 

Oplevelser og gaver binder jer sammen

Det er bestemt ikke bare noget, man siger. For ved at tage på oplevelser sammen, skal I nogle fælles minder, som I kan snakke sammen om og bygge videre på.

Hvem ved om storbyferien kunne blive til flere? Eller om spaopholdet er noget, I begge godt kan lide og sætter pris på at gøre flere gange om året? Det samme gælder for gaver, da det viser, at man gerne vil hinanden – og at man vil hinanden det bedste.

Du behøver derfor ikke nødvendigvis ty til røde roser eller hjerteformet chokolade, hvis du synes, det er lidt for kitsch. Der er så mange måder at vise hinanden, at man er forelskede og glade for hinandens selskab.

Vores forslag til gaver vil helt sikkert være et hit blandt mange – så vi håber, du finder god inspiration i en eller flere af dem.