Gaver til 50 kr

Gaver behøver ikke være dyre for at være gode. Som vi alle ved, er det tanken der tæller, og der findes masser af ting og sager til billig pris, som er af høj værdi.

Ligger du omtanke i gaven kan den sagtens være super god selvom den er billig. Vi har her samlet en liste over en masse gode ting som du kan give i gave. Alt er til eller under 50 kr.

Se listen med lækre og fede gaver til 50 kr eller mindre

Gaver til 50 kr » image 17

★★★★★

Rätt Start Moomin Mug with Handle Forest & Lake

Her finder du et godt udvalg af både flotte og sjove krus. Tag fx et kig på de sjove Moomin krus med motiver af de kendte figurer.

Gaver til 50 kr » image 18

★★★★★

Brix CanPop Flaskeåbner 9.5cm

Farvel til knækkede negle – åben dåser på en smart og nem måde – virker også til almindelige flasker.

Gaver til 50 kr » image 19

★★★★★

Varta Book Light

En super smart LED-læselampe med klemme, så den nemt kan monteres til en hvilken som helst bog. Udover at være en smart læselampe, så kan den fx også bruges på campingtur, i bilen eller andre situationer, hvor der er brug for lys. Den koster godt nok 70 kr. men de 20 kr. ekstra er godt givet ud synes vi 🙂

Gaver til 50 kr » image 21

★★★★★

Ib Laursen – Glaskrukke

Metalsugerør er ikke bare gode for miljøet, de bringer også lige lidt ekstra luksus til alverdens slags drinks. Her finder du en pakke med 1 x glas + 1 x sugerør i metal til 36 kr!

Gaver til 50 kr » image 22

★★★★★

Clip-On Led blinkande Hårslingor

Skal der gang i festen? En blinkende hårløkke kan få feststemningen fra 0-100 på ingen tid. Her en gave der uden tvivl får smilet frem hos modtageren og sætter gang i stemningen – den koster 19 kr mere end de 50 kr, men vi synes bestemt de er godt givet ud.

Gaver til 50 kr » image 23

★★★★★

Egtved Strømper

Strømper kan virke som en lidt tam og kedelig gave, men til 45 kr. er det her virkelig et godt køb med et par kvalitets strømper fra Egtved.

Gaver til 50 kr » image 24

★★★★★

Spring Copenhagen Keychain Emotion – Cool

En nøglering er altid en sikker gave, når man skal finde en billig gave, som alle kan bruge. Her finder du en nøglering fra Spring Copenhagen og ja, vi ved godt det er lidt over de 50 kr., men vi kunne ikke dy os da det her virkelig er en god pris.

Gaver til 50 kr » image 25

★★★★★

Lyngby – Fyrfadsstage 6cm

Smuk fyrfadsstage som giver et flot lysspil, lysestagen passer flot i stuen såvel som soveværelset og badeværelset og fås i mange forskellige farver – en sikker vinder til kun 30 kr!

Gaver til 50 kr » image 26

★★★★★

Knitpro Symfonie Udskiftelige Rundpinde

Strikning er blevet utroligt populært igen i de sidste år og nu strikker unge såvel som ældre. En god gave til de fleste, og de skal igang med en hobby eller allerede er garvede strikkere.

Gaver til 50 kr » image 27

★★★★★

L’Oréal Paris Elvive Colour Protect Conditioner 180ml

Kan bruges til mænd og kvinder, børn og voksne. God til at få håret til at skinne og gøre det nemmere at rede ud.

Gaver til 50 kr » image 28

★★★★★

Et sødt hårspænde

Super smukt hårspænde som kan bruges af både piger og kvinder. Fås i flere forskellige faver.

Gaver til 50 kr » image 29

★★★★★

Volumeprodukter til kvinder og mænd

Mange kvinder og mænd bruger produkter for mere volume til håret, og dem der ikke gør vil have glæde af at blive introduceret til et godt volumeprodukt, og her er OSIS et godt bud.

Gaver til 50 kr » image 30

★★★★★

Wet Brush hårbørste

Hårbørste i godt kvalitet til alle aldre og køn. Så længe modtageren har hår på hovedet kan man altid bruge en hårbørste.

Gaver til 50 kr » image 31

★★★★★

Yoga Chait Te

Hårbørste i godt kvalitet til alle aldre og køn. Så længe modtageren har hår på hovedet kan man altid bruge en hårbørste.

Gaver til 50 kr » image 32

★★★★★

Naturata Fairtrade Chokolade Bitter 70%

En rigtig sød gave til hvem som helst, for hvem elsker ikke chokolade? Den her chokolade er mærker med Fairtrade mærket, hvilket man bør kigge efter når man shopper chokolade.

Gaver til 50 kr » image 33

★★★★★

Mandler med mørk chokolade

Delikatessegave til lige omkring 50 kr. En lækker lille gave, som de fleste kan lide.

Gaver til 50 kr » image 34

★★★★★

Håndcreme som alle kan bruge

Delikatessegave til under 50 kroner. En lækker lille gave, som de fleste kan lide.

Indpakning og parate gaver

gave til 50 kr

Når man giver en gave, er overraskelsen en stor del af oplevelsen for den der modtager gaven. En ikke så dyr gave kan højnes med en flot indpakning. En god ide er at have gavepapir, sløjfer, kort og gaveposer i en skuffe, så kan du altid lave en flot gave når du skal noget. En anden god ide er, at bestille mere end en gave når du handler online.

I vores artikler kan du finde en masse gode gaveideer til gode priser. Og handler du fra den samme hjemmeside får du ofte rabat eller gratis levering når du bestiller mere. Herved kan du spare lidt penge og samtidigt have gaver liggende klar til enhver begivenhed.

Bliver du inviteret til noget uventet, skal du til middag eller bare lyst til at overraske din veninde, der lige er blevet færdig med eksamen eller andet, så har du altid en gave klar.