Gaver til 50 kr

∙ 2. september 2021 ∙ indeholder reklamelinks

Billige og gode gaver til 50 kr

Gaver behøver ikke være dyre for at være gode. Som vi alle ved, er det tanken der tæller, og der findes masser af ting og sager til billig pris, som er af høj værdi.
Ligger du omtanke i gaven kan den sagtens være super god selvom den er billig. Vi har her samlet en liste over en masse gode ting som du kan give i gave. Alt er til eller under 50 kr.

Se listen med lækre og fede gaver til 50 kr eller mindre.

Sjove eller smukke krus

Gaver til 50 kr » krus
Her finder du et godt udvalg af både flotte og sjove krus. Tag fx et kig på de sjove Mr. P krus.
Se priser / Læs mere

Oplukker med tæller

Gaver til 50 kr » oplukker med tæller
En sjov oplukker, som holder styr på hvor mange bajere eller cocio-flasker der bliver knappet op. Genial gave at have med til en lille fest, eller hvis du bare gerne vil tage lidt pis på din ven eller familie. Se priser / Læs mere
 

Smart LED læselampe

Gaver til 50 kr » LED læselampe til 50kr
En super smart LED-læselampe med klemme, så den nemt kan monteres til en hvilken som helst bog. Udover at være en smart læselampe, så kan den fx også bruges på campingtur, i bilen eller andre situationer, hvor der er brug for lys. Se priser / Læs mere
 

Smarte og miljøvenlige metalsugerør

Gaver til 50 kr » metalsugerør 50 kr
Metalsugerør er ikke bare gode for miljøet, de bringer også lige lidt ekstra luksus til alverdens slags drinks. Her finder du en pakke med 4 sugerør, og så kommer de naturligvis også med en rengøringsbørste. Se priser / Læs mere
 

Partyglas med blinkende LED-lys

Gaver til 50 kr » blinkende partyglas gave til 50kr
Skal der gang i festen? Et sæt blinkende partyglas kan få feststemningen fra 0-100 på ingen tid. Her kan du vælge mellem drinksglas, ølkrus eller shotsglas. En oplagt gave til festen. Se priser / Læs mere
 

Sjove sneaker sokker

Gaver til 50 kr » Sjove sneaker sokker til 50 kr
Sjove sokker der ligner sneakers. Du kan finde de her sjove strømper i masser af farver og størrelser der passer til både børn og voksne. Se priser / Læs mere
 

Smart lædernøglering

Gaver til 50 kr » nøglering
En nøglering er altid en sikker gave, når man skal finde en billig gave, som alle kan bruge. Her finder du en nøglering i læder til en overraskende lav pris.
Se priser / Læs mere

Ophængt lysestage til fyrfadslys

Gaver til 50 kr » fyrfadslys gave 50kr
Smuk fyrfassholder som giver et flot lysspil, lysestagen passer flot i stuen såvel som soveværelset og badeværelset.
Se priser / Læs mere

Strikkepinde til både unge og ældre

Gaver til 50 kr » strikkepind
Hos Rito finder du et bredt udvalg af strikkepinde, rundepinde og almindelige strikkepinde i forskellige størrelser. Strikning er blevet utroligt populært igen i de sidste år og nu strikker unge såvel som ældre. En god gave til de fleste, og de skal igang med en hobby eller allerede er garvede strikkere.
Se priser / Læs mere

Conditioner fra Urtekram

Gaver til 50 kr » conditioner urtekam gave 50 kr
Kan bruges til mænd og kvinder, børn og voksne. God til at få håret til at skinne og gøre det nemmere at rede ud.
Se priser / Læs mere

Sødt hårspænde

Gaver til 50 kr » hårspænde
Super smukt hårspænde som ligner en fjer. Fås i flere forskellige farver.
Se priser / Læs mere

Volumeprodukter til kvinder og mænd

Gaver til 50 kr » Volumespray fra OSIS
Mange kvinder og mænd bruger produkter for mere volume til håret, og dem der ikke gør vil have glæde af at blive introduceret til et godt volumeprodukt, og her er OSIS et godt bud.
Se priser / Læs mere

Hårbørste fra HH Simonsen

Gaver til 50 kr » Hårbørste fra HH Simonsen
Hårbørste i godt kvalitet til alle aldre og køn. Så længe modtageren har hår på hovedet kan man altid bruge en hårbørste.
Se priser / Læs mere

Yoga Chait Te

Gaver til 50 kr » te 1
Lækker krydret Chai Yoga Te. Te er én af de ting, som man altid glemmer at købe, og ikke har ståenede, når man har brug for det. Denne lækre te er den perfekte te at have stående, når lysten kommer.
Se priser / Læs mere

Økologisk fairtrade mørk chokolade

Gaver til 50 kr » kologisk mørk chokolade
En rigtig sød gave til hvem som helst, for hvem elsker ikke chokolade? Den her chokolade er mærker med Fairtrade mærket, hvilket man bør kigge efter når man shopper chokolade.
Se priser / Læs mere

Mandler med mørk chokolade

Gaver til 50 kr » mandler med mørk chokolade
Delikatessegave til under 50 kroner. En lækker lille gave, som de fleste kan lide.
Se priser / Læs mere

Håndcreme som alle kan bruge

Gaver til 50 kr » håndcreme 2
Super lækker håndcreme, den er økologisk og i et flot design med blødgørende aloe vera.
Se priser / Læs mere

Indpakning og parate gaver

Når man giver en gave, er overraskelsen en stor del af oplevelsen for den der modtager gaven. En ikke så dyr gave kan højnes med en flot indpakning. En god ide er at have gavepapir, sløjfer, kort og gaveposer i en skuffe, så kan du altid lave en flot gave når du skal noget. En anden god ide er, at bestille mere end en gave når du handler online. I vores artikler kan du finde en masse gode gaveideer til gode priser. Og handler du fra den samme hjemmeside får du ofte rabat eller gratis levering når du bestiller mere. Herved kan du spare lidt penge og samtidigt have gaver liggende klar til enhver begivenhed.

Bliver du inviteret til noget uventet, skal du til middag eller bare lyst til at overraske din veninde, der lige er blevet færdig med eksamen eller andet, så har du altid en gave klar.
gaver til 50 kr