Gave til 5 årig

En 5-årig pige eller dreng er ved at være stor. Skolen venter lige rundt om hjørnet, og alle 5-årige har helt styr på, hvad en fødselsdag eller julen går ud på. For det lille menneske handler både fødselsdag og jul nemlig om en helt specifik ting – og det er naturligvis, at man får gaver.

Det er helt klart gaverne, som barnet ser mest frem til ved begge begivenheder. Derfor er det vigtigt at komme med den helt rigtige gave, så barnet ikke bliver skuffet. Men hvad kan du give i gave til en 5-årig? Find inspiration her på siden.

8 fantastiske gaver til det 5-årige barn

Yipeeh cykel

★★★★★

Yipeeh 16″ Cykel

En begyndercykel kan være den helt rette gave til en 5-årig. Sådan en cykel er fremragende til de små trafikanter, der gerne vil lære at cykle, og den kan tilpasses i takt med, at barnet bliver større. På cyklen er der eksempelvis støttehjul, der kan fjernes, når de ikke længere er nødvendige for barnet. Efterhånden som barnet vokser, er det ydermere muligt både at justere sadel og styr, så cyklen kan bruges af barnet i flere år. 

Sæt til at Bygge Hule

★★★★★

Spralla® Sæt til at Bygge Hule

Børn elsker at lave huler. Med dette sæt til at bygge en hule bliver den 5-årige udfordret på en helt ny måde, når han eller hun skal lave en hule. Når hulen er bygget, kan barnet lege i timevis i den, så fantasien bliver stimuleret på bedste vis. Hulen kan også bruges som et sted, hvor barnet kan slappe af eller få læst sin yndlingshistorie.

Aquabeads perler

★★★★★

Aquabeads perler

Med hjælp fra dette perlesæt kan den 5-årige skabe et hav af fine kreationer. Sættet indeholder 1500 perler, en vandsprøjte, perleplader, en perlepen og motivskabeloner. Ved brug af motivskabelonerne kan barnet lave alt lige fra enhjørninger til biler, delfiner, stjerner og meget mere. Når en kreation er færdig, skal barnet blot sprøjte lidt vand på perlerne, og så klistrer de sammen, når de er tørre. De færdige dekorationer kan blandt andet gives videre som en gave eller hænges op forskellige steder på børneværelset.

Fippla Mikroskopsæt m. Taske

★★★★★

Fippla Mikroskopsæt m. Taske

Et 5-årigt barn er typisk nysgerrig på alt muligt. Derfor vil et mikroskop med garanti bringe glæde og lykke hos barnet. Ved hjælp af mikroskopet kan barnet se nærmere på selv de mindste detaljer på et hav af forskellige ting. Mens barnet udforsker verdenen gennem et mikroskop, lærer han eller hun en masse nyt. Dette kommer barnet til gode, når det eksempelvis skal starte i skole. Der medfølger desuden en praktisk taske, så barnet nemt kan tage mikroskopet med på tur. 

Q-Ba-Maze Ultimate Stunt Kuglebane

★★★★★

Q-Ba-Maze Ultimate Stunt Kuglebane

Med en Q-Ba-Maze Ultimate Stunt kuglebane bliver det bare så meget sjovere at lege med en kuglebane. Barnet kan bruge masser af tid på at lave den perfekte kuglebane, der kan komme til at ligne forskellige slags dyr, en robot, et tårn eller geometriske former. Kuglebanen bygges ved hjælp af 156 farverige terninger, ni specielle stuntdele, otte kuglefangere og 30 metalkugler. Med disse dele får barnet den mest overdådige kuglebane, der nogensinde er blevet bygget.

Gonge balancesten

★★★★★

Gonge balancesten

Alle børn bør udfordres motorisk. Det gælder naturligvis også for det 5-årige barn. Motorikken kan blandt andet understøttes med balancesten, der lægger op til sjov og motorisk leg. River Stones balancesten fra Gonge kan bruges til leg både udendørs og indendørs. Eksempelvis kan balancestenene anvendes som en del af en bane, når der skal leges ”Jorden er giftig”. Herved får barnet trænet både balanceevne, koordinering og motoriske færdigheder. 

Gave til 5 årig » Amazing Magic Tryllehat

★★★★★

Amazing Magic Tryllehat

Magi fascinerer både børn og voksne, så hvorfor ikke give den 5-årige et tryllesæt? Med en sjov tryllehat fra Amazing Magic kan barnet lære meget mere om, hvad trylleri er for noget. At kunne trylle er en ny og spændende verden, fordi det kan være svært for andre at gennemskue, hvordan et trylletrick kan lade sig gøre. Ved hjælp af denne tryllehat kan barnet hygge sig med at lære intet mindre end 50 forskellige tricks. Hvad med at starte med at trylle en kanin op af hatten?

KidCar gokart

★★★★★

KidCar gokart

Denne klassiske og seje kvalitetsgokart er ethvert barns drøm. Den kan nemlig suse derudaf på både græs, grus og asfalt, hvilket foregår helt sikkert på de oppustelige gummihjul, der er forsynet med et kraftigt mønster. Gokarten er let at manøvrere samt nem at indstille alt efter barnets størrelse. Derudover er gokarten udstyret med en kraftig pulverlakeret rørramme, bløde kofangere foran og bagved samt stålfælge med ABEC 5 kuglelejer. 

FAQ

Kan jeg give en 5-årig en pengegave?

Du kan sagtens give en 5-årig en pengegave. Herved kan barnets forældre købe noget, som han eller hun ønsker sig. Dog er de fleste børn i den alder mest vilde med at få en ting i gave.

Må jeg give den 5-årige en gave, der ikke står på ønskelisten?

Du må gerne give barnet en gave, der ikke står på dets ønskeliste. Gør du det, bliver gaven bare en endnu større overraskelse for barnet.