Ystad Saltsjöbad

Kender du nogen, der trænger til forkælelse ud over det sædvanlige? Så er et spaophold på Ystad Saltsjöbad lige sagen!

Ystad Saltsjöbad er blandt de bedste spahoteller i Sverige og er et stort trækplaster for spagæster fra hele Europa. Især danskerne er begejstrede for de fine faciliteter og den nemme adgang; det tager nemlig ikke mere end lidt over en times kørsel fra København til Ystad Saltsjöbad spa.

Derfor skal du vælge Ystad Saltsjöbad

Smukt indrettede værelser, spa i verdensklasse og gastronomi på højt plan – til en meget retfærdig pris. Så er der vist ikke meget at rafle om, når der skal vælges forkælelsesgave til den eller dem, du holder af. Tag kæresten eller veninden under armen eller giv opholdet i bryllupsgave; uanset hvad kommer det til at vække stor begejstring.

Se også: Lækre gourmetophold i Danmark

Udover det oplagte, får du noget helt særligt hos Ystad Saltsjöbad, uanset hvilken afdeling du vælger, hvor du blandt andet er sikret havudsigt fra enten værelser, udendørs sauna eller poolen.

Ved Falkenberg Strandbad, som er et nordligere beliggende spabad ejet af Ystad Saltsjöbad, kan du desuden svømme foran en levende pejs i den nybyggede spa-oase.

Hvor ligger Ystad Saltsjobad?

Kun en times kørsel fra den danske grænse, finder du Ystad Saltsjöbad. De har dog også en afdeling længere nordpå i form af Falkenberg Strandbad, som ligger lige over 2 timers kørsel fra København.

Ystad Saltsjöbad er beliggende i det sydligste Sverige med smuk udsigt over havet og i kort afstand til den gamle by og charmerende by Ystad; og på en god dag er der udsigt til Bornholm.

Falkenberg Strandbad er beliggende på Skreastranden, hvilket giver nogle smukke og indbydende omgivelser – og garanti for havudsigt.

Giv en Ystad Saltsjöbad deal i gave

Priserne er i forvejen meget rimelige; taget i betragtning hvor meget du får for dine penge. Men det kan godt betale sig at finde et Ystad Saltsjöbad tilbud i form af en gaveboks eller deal, hvor du betaler for en samlet pakke. Se nedenstående eksempler, hvor du ikke selv behøver at have penge op af lommen, da stort set alt er inkluderet i pakken.

Tilbud – Ystad Saltsjöbad

Køb et weekendophold for 2 personer til Ystad Saltsjöbad, hvor følgende er inkluderet i prisen:

 • Overnatning i dobbeltværelse
 • 3-retters middag
 • Stor morgenbuffet
 • Fri adgang til spa-afdeling
 • Badekåbe, tøfler og håndklæder
 • Fri parkering

Samlet pris for 2 personer: fra 3.199 kr.

Tilbud – Falkenberg Strandbad

Køb et weekendophold for 2 personer til Falkenberg Strandbad, hvor følgende er inkluderet i prisen:

 • Overnatning i dobbeltværelse
 • 3-retters middag
 • Stor morgenbuffet
 • Fri adgang til spa-afdeling
 • Håndklæder, tøfler og badekåbe
 • Fri parkering

Samlet pris for 2 personer: fra 2.779 kr.

Spaophold som gaveidé

Der bliver mere og mere fokus på at komme væk fra mange års materialistisk tankegang og i stedet fokusere på de gode oplevelser, der ikke forgår med tiden, men bliver ved os som gode oplevelser og minder. Uanset, om der er tale om en bryllupsgave, en fødselsdagsgave, en konfirmationsgave, en julegave eller en ”bare fordi” gave, er et spaophold i gaveboksform en rigtig god gaveidé.

Planlæg hele turen, så weekenden er sat af, og der er styr på transport og børnepasning, eller giv gavekortet, som det er, og vær sammen om at planlægge detaljerne. Gavekortet er oplagt at give, hvor du selv deltager, og hvor du dermed også giver din tid og dit selskab som en del af gaven, men det er også helt eminent som kærlighedsgave til et par, der fortjener lidt ekstra, eller som trænger til en pause fra hverdagens stress og jag.

Især når der er tale om et par, kan det være en god idé at have planlagt detaljerne på forhånd. Sørg for, at der er taget hånd om hunde- eller børnepasning, at transporten ikke bliver et problem, og at der eventuelt er lagt lidt ekstra penge ved gaven til drikkevarer, så parret ikke selv skal sørge for noget, men blot kan nyde hinanden i et tiltrængt afbræk fra hverdagen.

Se også: Wellness i Tyskland

Giv Ystad Saltsjöbad i gave – få mest muligt ud af oplevelsen

Uanset, om I vælger den korte tur til Ystad Saltsjöbad eller den lidt længere tur til Falkenberg Strandbad, er det om at tage tidligt af sted. Selvom værelset først er klar over middag, kan I nemlig sætte bagagen i lobbyen og få udleveret håndklæder, tøfler og badekåber, så I allerede ved ankomst kan ryste hverdagens stress og jag af jer og synke ned i varmt vand og boblende fornemmelser.

Skal der lidt ekstra forkælelse til, er det oplagt at bestille en massage eller ansigtsbehandling fra stedets dygtige massører. Behandlingerne giver mulighed for total afslapning, samtidig med at de kan lindre smerter eller give et friskt pust. I kan naturligvis fortsætte afslapningen i spaen efterfølgende eller vælge en tur i fitnesscentret, hvis I er de mere aktive typer.

Er I ankommet tidligt, er det oplagt at tage til hyggelige Ystad by for at spise frokost på en lokal café, inden I tager retur til forkælelsen på hotellet. Har I valgt en hel weekend, er der også mulighed for en en shoppingdag i Malmø, der kun ligger 45 minutters kørsel fra hotellet. Den svenske krone er i både 2018 og 2019 historisk lav, hvilket vil sige, at den er væsentligt mindre værd end tidligere, og du får derfor rigtig meget for dine penge, når du shopper i Sverige.

Efter et afbræk væk fra hotellet – hvis I da ikke bare har ladet jer opløse i spaen hele dagen – serveres der 3-retters menu af gastronomisk høj kvalitet på hotellets italienske restaurant Gildas. Så I kan godt forberede jer på at blive glædeligt overraskede – og det samme er naturligvis tilfældet med den overdådige morgenbuffet, som I kan glæde jer til morgenen efter inden udtjekning.