Bagekursus

Et bagekursus er den perfekte gave til din bageglade mor, svigermor, søster eller veninde – selvom det naturligvis er lige så egnet til manden, der har mod på at slå et godt brød op.

Du kan købe forskellige bagekurser, afhængigt af modtagers præferencer, og du får en god gennemgang af de 3 forskellige bagekurser, du kan købe som gaveboks, herunder.

3 Gode bagekurser

Bagekursus hos Timm Vladimirs Køkken i Valby eller Aarhus

Bagekursus » Bagekursus hos Timm Vladimirs Koekken
Timm Vladimir blev kendt for sine kulinariske evner efter medvirken i den danske udgave af MasterChef, og siden har han startet Timm Vladirmirs Køkken i henholdsvis Valby og Aarhus, hvor han udbyder mad- og bagekurser samt teambuildingarrrangementer og øvrige events for både private og erhverv.
Ved at vælge et bagekursus hos Timm Vladirmirs Køkken er du sikret, at modtager får en god oplevelse og et godt udbytte i form af en række forskellige bageteknikker og opskrifter, der nemt kan inkorporeres i hverdagen. Derudover får kursusdeltageren bagværk med hjem, så familien derhjemme kan imponeres.
Se priser / Læs mere
 

Bagekursus hos Meyers Madhus i København N

Bagekursus » Bagekursus hos Meyers Madhus
Meyers Madhus har i mere end 15 år stået bag mad- og bagekurser til private og erhverv, og du er med et gavekort til et bagekursus hos Meyers Madhus derfor sikret, at modtager får en oplevelse ud over det sædvanlige – og naturligvis også nogle rigtig gode bageteknikker. Fokus på dette bagekursus er fortrinsvis surdej, som kan være lidt tricky at lære at kende, men som har virkelig mange fordele, når først man kan det.
Udover at nyde bagværket og en let anretning samt drikkevarer, når bagningen er overstået, får den heldige modtager af bagekurset både surdej og dej til næste morgens morgenbrød med hjem, så familien får glæde af de netop lærte kundskaber allerede samme weekend.
Se priser / Læs mere
 

Surdejskursus hos Simpel Surdej Studio i Viborg

Bagekursus » Surdejskursus hos Simpel Surdej Studio
Kender du én, der også vil lære surdejens univers at kende? Så er dette surdejsbagekursus det helt oplagte valg. De to engagerede surdejsbagere, der står bag kurset, formår nemlig at lære fra sig af alle surdejens hemmeligheder og finurligheder – og dét, der måske syntes svært, bliver pludselig overskueligt og simpelt at bringe hjem i eget køkken.
Efter end bagning, er der let anretning og drikkevarer som supplement til det lækre bagværk, og modtageren af gavekortet må naturligvis tage smagsprøver med hjem til de nærmeste, ligesom der også er både surdej og hævekurv til at tage med hjem, så surdejsbagningen kan fortsætte i vante rammer – til glæde for hele familien.
Se priser / Læs mere
 

Gavekortet til kvinden der har alt

Ved du ikke, hvad du skal finde på at købe i gave til din mor eller din søster? Så drop at finde på noget materielt, der alligevel kommer til at hobe sig op i skabet – og giv i stedet en oplevelse i form af et bagekursus, som I kan tage sammen. Udover nogle hyggelige timer i hinandens selskab, får I begge ny viden med hjem, og måske kan bagning eller surdej blive jeres nye fælles interesse.

Om ikke andet vil familien ikke være kede af, at I kan finde ud af bage en god omgang boller til morgenmaden.

At give en oplevelse i gave er både godt for miljøet, da det ikke kræver fabriksfremstilling, men det er også godt for relationen. Oplevelser bliver nemlig til minder, og det er de gaver, der bliver snakket om og husket tilbage på mange år ud i fremtiden.

Endnu en fordel er, at I kan være flere om at give gaven – og efterfølgende glæde jer til at skulle afsted sammen.

Hvor afholdes der bagekursus?

Der afholdes stort set bagekurser over hele landet, men ligesom med mange andre oplevelser, centrerer de sig især om de danske storbyer. Især de mere populære og anerkendte bagekurser, hvor du er sikret en god oplevelse og nogle brugbare teknikker.

Der er altså rig mulighed for at finde et bagekursus inden for overkommelig rækkevidde, uanset om du kommer fra Sjælland, Fyn eller Jylland.

Det er typisk madhuse og restauranter, der står bag bagekurserne; ligesom der typisk tilbydes andre madkurser eller arrangementer for private og firmaer.

Hvem kan komme på bagekursus?

Alle, der er interesseret i at forbedre deres bagekundskaber, er velkomne på et bagekursus. Det betyder altså ikke noget, om du i forvejen bager både boller og rugbrød til familien, men bare gerne vil lære nogle nye bageteknikker, eller om du ikke har stiftet det store kendskab med hverken gær eller surdej før, men bare gerne vil i gang.

De fleste bagekurser – i hvert fald dem på siden her – formår at tilpasse undervisningen til de enkelte deltagere, så alle får noget ud af kurser og lærer noget nyt; uanset udgangspunktet. Kurserne kan altså bruges af både nybegyndere og øvede, som kan deltage på samme kursus.