Hadegaver

Lad os starte med at slå fast hvad hadegaver egentlig er?

  • Er det en gave man giver i had frem for kærlighed?
  • Er det en gave man hader at give? Eller er det noget helt tredje?

I vores optik er en hadegave en sjov gave.

Noget der får modtageren til at trække på smilebåndet og sige, gad vide om du hader mig, siden du giver mig sådan en gave? Det er en gave der udfordrer eller ligger op til sjov og spas. Det er en gave, som man modtageren aldrig selv ville købe. Men det er ikke nødvendigvis en gave, som modtageren ikke vil have.

Ideer til hadegaver

I listen her kan du finde en masse gode gaveideer til hadegaver. Husk, at det er modtagerens personlighed der afgør om det er en hadegave eller ej. Og om det er en sjov hadegave eller ej. God fornøjelse med at finde en sød hadegave.

Faldskærmsudspring i gave

Faldskærmsudspring i gave
Har du en ven eller familiemedlem som sidder lidt for meget på sin flade og trænger til at komme ud og afprøve sine grænser lidt? Så er et faldskærmsudspring en oplagt hadegave til ham eller hende. Klik her for at finde et gavekort til faldskærmsudspring!
Se priser / Læs mere
 

Oplevelser der udfordrer

Oplevelser der udfordrer
Hvorvidt en oplevelse udfordrer eller ej, kommer selvfølgelig an på modtageren. Her på siden finder du en masse sjove og anderledes oplevelser, og du kan med sikkerhed finde noget, der vil udfordrer din ven, veninde, kæreste osv.
Se priser / Læs mere
 

Mad og delikatesser

Mad og delikatesser
Er modtageren begyndt at blive lidt ensformig og kedelig i sin madlavning og madpræferencer, kan det være du skulle udfordre vedkommende og give dem noget til madlavningen, som kræver at de tænker nyt og anderledes. Find det her:
Se priser / Læs mere
 

Kosttilskud som hadegave

Kosttilskud som hadegave
Her er noget der virkelig kan anses som en kærlig hadegave – kosttilskud. Er det til en person der trænger til at tage sin sundhed lidt mere seriøst? Så giv ham eller hende nogle sunde kosttilskud og et vink med en vognstang i (hade)gave. Find det her:
Se priser / Læs mere
 

Bikeballs, den perfekte hadegave

Bikeballs, den perfekte hadegave
De er så grimme, pinlige og fjollede, at det næsten kun kan være en sjov hadegave, uanset hvem der modtager dem.
Se priser / Læs mere
 

Sutsko

Sutsko
Har du en forfængelig ven, som hellere ved fryse end se dum ud i store sutsko. Dril personen lidt og giv ham eller hende et par sutsko som er alt andet end pæne! Find dem her:
Se priser / Læs mere
 

Grimme strømper

Grimme strømper
En sjov hadegave der passer til de fleste. Find et par underlige strømper her:
Se priser / Læs mere
 

Kitchen Safe

Kitchen Safe
Er modtageren lidt for vild med kager og andre søde ting? Giv dem denne sjove hade-gave, og se dem kæmpe med ventetiden. Kitchen Safe kan også bruges til andet end bare kager. Er modtageren afhængig af sin playstation, kan man eksempelvis også låse deres controller i kagedåsen.
Se priser / Læs mere
 

Racing Floaters

Racing Floaters
En skidesjov hadegave, som nok vil få et smil frem på læberne af de fleste. Passer bedst til en modtager med et badekar eller pool. Udfordre din ven til et kapløb med disse sjove bæ-flydere.
Se priser / Læs mere
 

Potty Piano

Potty Piano
Vi kender alle en der bruger lidt for meget tid på toilettet. Giv dem lidt underholdning med ud på lokummet. Med Potty Piano kan de endda prøve at camouflere lyden af bomberne med den smukke lyd af potty piano.
Se priser / Læs mere
 

Gun Alarm Clock

Gun Alarm Clock
Kan modtageren aldrig komme op til tiden, eller plejer de at falde i søvn efter alarmen ringer? Det kan de godt glemme alt om med denne alarm, da det kræver at vågner helt op, for at ramme plet med den infrarøde pistol, før alarmen stopper.
Se priser / Læs mere
 

Spralla fisketøfler

Spralla fisketøfler
Giv modtageren de fedeste tøfler i verden. Disse super fede fiskesutter passer perfekt til både mænd og kvinder, og er et stensikkert valg, når det kommer til hadegaver.
Se priser / Læs mere
 

Man skal altså være lidt snu, når man køber en såkaldt hadegave. For det handler om at købe en gave som, på en og samme tid, er lidt irriterende at få, men som også viser, at man kender den person der modtager den.

Et eksempel kan være et faldskærmsudspring til én, der er lidt bange for at prøve nye og udfordrende ting. Eller en tur i teatret til ham eller hende, der aldrig går i teatret. Det kan være et par grimme sutsko til den forfængelige type. Eller en type mad eller delikatesse, som modtageren aldrig selv ville finde på at købe.

Hvad er den beddste hadegave?

Det bedste en hadegave kan gøre er, at få modtageren til at udvide sin horisont og lære lidt om sig selv. Måske kommer de ud og hopper i faldskærm og får en rigtig god oplevelse og lærer, at de slet ikke er så bange, som de selv går og tror. Eller måske får de øjnene op for, at chili slet ikke er så dårligt at komme i mad.

På den måde er en hadegave ikke nødvendigvis noget, som modtageren smider ud efter gæsterne er gået – for dét giver jo ingen mening. Der skal altså være lidt substans i en hadegave, og det er kun dig der kan give den det, for det kommer an på hvem modtageren er, hvad der er deres svage sider, og hvor de trænger til at blive lidt udfordret eller drillet.