Gaveideer til hende

10 gaveideer til hende

Er der noget bedre end når én man holder af, bryder ud i et kæmpe smil og lysende øjne, når de åbner ens gave?

Det med at finde de rigtige gaver til hende er ikke altid lige nemt

Det er bare fedt at give gode gaver. En fantastisk måde, at vise værdsættelse af dem man holder af. Og en fantastisk måde at gøre dem man elsker glade. Men det ikke altid, at den perfekte gaveide popper op. Måske har din kæreste, veninde, mor eller hvem det nu drejer sig om, nærmest alt? Måske synes du generelt, at det er svært at finde gaver? Eller også er det super vigtigt for dig at komme op med noget genialt, men ideerne er der bare ikke?

Prøv at tjekke denne liste ud med 10 gaveideer til hende. Her har vi samlet alt det bedste, og samtidigt inkluderet noget for alle.

Det skal du gøre for at ramme de rigtige ønsker til hende

Men inden du læser listen igennem, foreslår jeg dig, at du lige tager en kort stund, hvor du forestiller dig hende, du skal finde en gave til. Luk øjnene og se hende for dig. Hvad holder hun af? Hvad gør hende glad? Hvad elsker hun at lave? Og hvad er hun ikke så vild med? Bare lige brug et øjeblik på at forestille dig hende. Herved bliver det meget nemmere at finde det rigtige – ikke bare en fed ting – men det helt rigtige til hende, noget der passer til den hun er. Herved er du sikret, at når hun åbner din gave, så bliver hun ovenud lykkelig, for hun kan mærke at du kender hende, og respekterer den hun er. Det er dét en god gave kan. En dårlig valgt gave kan på den anden side, komme til at signalere, at man ønsker, hun var noget andet end det hun er.

Hvis nu hun faktisk hader at stå i køkkenet, så er det måske ikke den kategori du skal gå efter. Eller hvis hun synes, designervarer er fjollede og dyre, så er det nok heller ikke det der skal ligge i pakken. Elsker hun derimod at opleve nyt og blive udfordret – ja så ved du jo hvad du skal gå efter.

Her kommer listen med gaveønsker til hende

God fornøjelse med gavejagten.

  1. Oplevelser – Til kvinden der elsker at blive udfordret og prøve nye ting. Hende der jubler hvis du foreslår at i tager i Tivoli, på et roadtrip, klatring, bowling, vandretur, en ny restaurant. Så skal du kigge nærmere her
  2. Ting til køkkenet – Er hun vild med at lave mad? Elsker hun køkkenmaskiner og redskaber der gør madlavningen nemmere?
  3. Smukke ting til hjemmet – er hun til nips og pyntegenstande. Kommer du ofte hjem og ser, at sofapuderne er blevet skiftet ud eller stearinlysene skiftet farve?
  4. Helseprodukter – er hun bekymret for miljøet og klimaforandringer? Foretrækker hun økologisk mad og produkter – så er det her du skal kigge for at ramme plet
  5. Blomster – skal det være en mere uformel gave, der viser værdsættelse og varme – send en smuk buket blomster
  6. Sportstøj – Den sportsglæde type eller yogaintusiasten? Se her
  7. Abonnement til ugeblade – Er det din mormor eller faster du leder efter gave til, og har du lagt mærke til at hun altid har ugebladet søndag liggende fremme? Så overrask hende med et abonnement hvor hun får sit yndlingsblad lige til døren. Det kan også være din kæreste eller veninde der nyder at smide sig i sofaen med et godt dameblad.
  8. Bøger – Er hun den intellektuelle type der elsker at fordybe sig i en god bog eller blive klogere på verden? Så skal hun da ha en god bog eller et bog-gavekort
  9. Royal Copenhagen – Har hun en svaghed for muselmalet porcelæn, så er der ingen vej uden om
  10. Abonnement til Spotify – den musik glade type? Så skal hun da ha et abonnement til Spotify (hvis det ikke er muligt, så ændrer vi kategorien til musik, og finder en affiliate der forhandler musik)

Vi opdatere hele tiden listen med nye gaveideer

gaveideer-til-hende
gaveideer-til-hende
close

DEN BEDSTE GAVEIDE I 2019

Skriv din mail herunder og jeg sender dig årets bedste gaveide til dig med det samme.