Gaveideer til hende

Er der noget bedre end når én man holder af, bryder ud i et kæmpe smil og lysende øjne, når de åbner ens gave?

Det er bare fedt at give gode gaver. En fantastisk måde, at vise værdsættelse af dem man holder af. Og en fantastisk måde at gøre dem man elsker glade. Men det ikke altid, at den perfekte gaveide popper op. Måske har din kæreste, veninde, mor eller hvem det nu drejer sig om, nærmest alt? Måske synes du generelt, at det er svært at finde gaver? Eller også er det super vigtigt for dig at komme op med noget genialt, men ideerne er der bare ikke?

Prøv at tjekke denne liste ud med massere af gode gaveideer til hende. Her har vi samlet alt det bedste, delt dem op i kategorier og samtidigt inkluderet noget for alle.

Indhold vis

Oplevelsesgaver til hende

Har du ikke lyst til at give hende en ting, kan du i stedet vælge en oplevelsesgave. En oplevelsesgave er et rigtig godt valg, og det er en gave, som de fleste vil blive meget glade for. Udover at hun får mulighed for at opleve noget nyt, så kan hun også skabe nye minder med dig eller en anden. Derfor vil det helt sikkert være et hit at give en oplevelse i gave.

lav dit eget smykke

★★★★★

Lav dit eget smykke hos SMYKBAR

At lave sit eget smykke er en hyggelig oplevelse, som mange kvinder vil elske. Hun får mulighed for at finde sine kreative evner frem. Efterfølgende kan hun få glæde af sit eget smykke.

flødebollekursus

★★★★★

Flødebollekursus hos Social Foodies

Hvis hun er vild med søde sager og flødeboller generelt, er et flødebollekursus en sikker vinder. Når kurset er færdigt, kan hun selv begynde at lave flødeboller.

brunch

★★★★★

Luksusbrunch på ISSEI Copenhagen

Med en luksusbrunch kan hun starte dagen med et lækkert måltid. Du kan eventuelt købe gaven, så I kan tage sammen ud og spise en brunch.

Oplev en dansk vingård hos Nordlund

★★★★★

Oplev en dansk vingård hos Nordlund

Leder du efter en anderledes oplevelse? Her er der tale om en 1,5 times oplevelse på en dansk og økologisk vingård med rundvisning i vinmarkerne, vinkælderen og så videre.

Det hjemsøgte København med Ghosttour

★★★★★

Det hjemsøgte København med Ghosttour

Hvis hun er vild med uhygge og spøgelser, så giv hende en 1,5 times byvandring i indre København, hvor hun kan høre spændende spøgelseshistorier. Der bliver fortalt både nutidige og ældre historier.

Mal din egen keramik hos KREAVÆRK

★★★★★

Mal din egen keramik hos KREAVÆRK

Denne oplevelse vil give hende maling på fingrene, da hun skal male på keramik. Hun får mulighed for at finde sin kreative side frem og have en rigtig hyggelig dag.

Wallmans Dinnerparty i København

★★★★★

Wallmans Dinnerparty i København

Ønsker du at give din kæreste, en god veninde eller din mor en rigtig god oplevelse? Wallmans Dinnerparty i København er en oplevelse, som hun sent vil glemme.

Personlige gaver til hende

Personlige gaver er nogle af de bedste gaver, da de er unikke og ekstra betydningsfulde. En personlig gave kan gives til de fleste begivenheder, og du kan være sikker på, at sådan en gave vil sætte et smil på modtagerens læber. Giver du en personlig gave til hende, vil hun få en mindeværdig gave, som hun kan gemme for evigt. Derfor er det værd at overveje at købe en personlig gave til hende næste gang, du leder efter en god gave.

Gaveideer til hende » parmassage

★★★★★

Wellness og Spa oplevelse

Overrask hende med en ordenlig omgang selvforkælelse, som hun fortjener. Det kan være et gavekort til en specifik massage eller et åbent gavekort. Oplevelsesgaver er utroligt populære lige nu.

Gaveideer til hende » Giv hende en blomsterbuket

★★★★★

Giv hende en blomsterbuket

Blomsterbuketter og dekorationer er en tidløs og altid populær gaveidé til mødre, kærester, bedstemødre og alle andre kvindelige modtagere. Blomster kan bruger i så godt som alle anledninger. Skal det være ekstra specielt kan du også tilføje chokolade eller vin. De tilbyder sågar levering samme dag.

nuran bogstav vedhæng gave til hende

★★★★★

NURAN BOGSTAV vedhæng – 14 karat – VALGFRIT BOGSTAV

Denne smukke og elegante halskæde med et bogstavvedhæng er en god gaveidé til en kvinde, der elsker smykker. Du kan eksempelvis vælge hendes eget forbogstav eller hendes barns forbogstav.

Fotocollage – 12 billeder i farver

★★★★★

Fotocollage – 12 billeder i farver

Lav en fotocollageplakat med en masse skønne minder. Billederne behøver ikke længere at samle støv på computeren eller mobiltelefonen. Dette er den perfekte gave til blandt andet bedsteforældre eller din partner.

Gaveideer til hende » flot ur til hende

★★★★★

Et flot og moderne ur

Et ur er stort set altid et godt gavevalg. Her finder du en god guide til at finde det rigtige ur til fødselaren, så hun får noget hun kan matche til sin stil.

Gaver til hende (hus og have)

Gaver til hus og have er perfekte til boligejeren. Du kan ikke gå galt i byen med denne type gave, da alle boligejere har brug for smarte, stilrene og praktiske ting til hus og have. Disse gaver kan gives til en person, der har haft sin egen bolig i mange år. Men de er ydermere gode som indflyttergave eller til en, der netop er flyttet hjemmefra og har brug for nye ting til boligen eller haven.

Foderhus, Nordborg

★★★★★

Foderhus, Nordborg

Dette foderhus vil se godt ud i enhver have takket være det naturlige og rustikke look. Foderhuset vil tiltrække fuglene, så gavemodtageren kan nyde dem fra sit vindue.

Gaveideer til hende » kay bojesen til hende

★★★★★

Kay Bojesen figurer til hjemmet

Kay Bojesen er en danskerfarvorit, og en oplagt gave til hende der har alt. Find en af figurerne, som du synes passer godt til hendes person. En stensikker gave.

Gaveideer til hende » dual køkkenvægt gave til hende

★★★★★

Køkkenvægt med dual funktion

Genial køkkenvægt med dual vægt funktion. Vægten kan veje helt op til 10kg, og kan veje to ting på én gang. Har flere forskellige smarte funktioner, som fx “tilføj og vej”.

Gaveideer til hende » Pizzasæt lavasten pizzaspade til hende

★★★★★

Pizzasæt med lavasten og pizzaspade

Med dette pizzasæt bliver det nemt at lave perfekte pizza’er derhjemme. Sættet kommer med både lavasten og en bagespade. Hvis hun ikke allerede har en pizzasten, så er dette et must-have i køkkenet!

Gaveideer til hende » japansk tekande til hende

★★★★★

Smuk japansk te-kande

En te kande i fantastisk kvalitet. Kanden er lavet i støbejern. Satake fremstiller fantastiske japanske produkter til de nordiske køkkener. Hvis hun kan lide en afslappende kop te derhjemme, så er dette en fantastisk gave.

Gaveideer til hende » termometer til hende

★★★★★

Termometer til madlavning

Dette termometer fra Thermapen er et af de absolut bedste køkken-termometere. Termometeret giver helt præcise målinger på under 3 sekunder. Er hun vild med at lave mad, så er dette en super tilføjelse til redskaberne.

Gaveideer til hende » Yoghurt maker til hende

★★★★★

Smart yoghurt maker

Er hun tosset med Yoghurt? Med denne geniale yoghurt maker kan hun selv lave sin yoghurt – præcis med de smage, som hun ønsker.

Gaveideer til hende » Spring copenhagen peberkværn til hende

★★★★★

Spring Copenhagen peberkværn

Spring Copenhagen har vundet sig vej til danskernes hjerte. Disse håndlavede figurer er ikke “bare” til pynt, men er også flotte og sjove at se på.

Gaveideer til hende » Granit mortel til hende

★★★★★

Flot granit morter

Denne flotte morter fra Dorre Birkedal er lavet i lækker granit. En morter er velnok et af de ældste køkkenredskaber i verden, og et redskab enhver bør eje.

iRobot Roomba i7 robotstøvsuger

★★★★★

iRobot Roomba i7 robotstøvsuger

Leder du efter en praktisk gave? Så kan du købe en robotstøvsuger. Du kan give støvsugeren til en travl mor eller til din bedstemor, der har svært ved at gøre rent.

EDGY Lysestage i sort

★★★★★

EDGY Lysestage i sort

Her finder du sorte lysestager i et eksklusivt design i en høj kvalitet. Lysestagerne er flotte til borddekoration og vil gøre sig godt i ethvert hjem.

KitchPro Mandolinjern

★★★★★

KitchPro Mandolinjern

Med et mandolinjern er det nemt at dele og skære både frugt, grøntsager, ost og andet mad. Dette er en fin gave til en person, der godt kan lide at stå i køkkenet.

OBH Nordica Easy Fry PrecisionPlus airfryer

★★★★★

OBH Nordica Easy Fry PrecisionPlus airfryer

Til madentusiasten bør du tage et kig nærmere på en airfryer. Derudover er en airfryer ligeledes et godt bud til en person, der ønsker, at madlavningen skal gå hurtigt.

ting til køkkenet

★★★★★

Ting til køkkenet

Er hun vild med at lave mad? Elsker hun køkkenmaskiner og redskaber der gør madlavningen nemmere – Så er ting til køkkenet et godt bud på gode gaveideer til hende?

sød pude

★★★★★

Smukke ting til hjemmet

Er hun til nips og pyntegenstande. Kommer du ofte hjem og ser, at sofapuderne er blevet skiftet ud eller stearinlysene skiftet farve?

blomster til haven

★★★★★

Planter og blomster

Skal det være en mere uformel gave, der viser værdsættelse og varme – forær hende en plante eller levende blomst.

blomster til haven

★★★★★

BoBedre Magsin Abonnement

Er det din mor, mormor eller faster du leder efter gave til, og har du lagt mærke til at hun elsker design? Så overrask hende med et abonnement hvor hun får sit yndlingsblad lige til døren. Det kan også være din kæreste eller veninde der nyder at smide sig i sofaen med et god blad.

Gaver til mødre

Alle mødre har brug for at blive forkælet en gang imellem. Det kan være, at du er på jagt efter en gave til mors dag, eller måske vil du bare gerne vise din egen mor, at du sætter pris på alt, hvad hun gør for dig. Det er både hårdt og vidunderligt på samme tid at være mor. Så hvis du gerne vil forkæle din mor eller en anden mor med en lækker gave, bør du vælge en eller flere af nedenstående idéer til gaver.

Mom ring

★★★★★

Mom ring – Sky/forgyldt

Enhver mor vil elske at få denne smukke ring. På ringen står der ordet ”Mom”, så hver gang hun kigger på den, vil hun blive mindet om alle glæderne ved at være mor.

Moren plakat

★★★★★

Moren plakat

Vil du gerne give en sjov gave, er denne plakat et rigtig godt bud. Plakaten er fyldt med alle de ting, som de fleste mødre højst sandsynligt har sagt flere gange.

Torris Regnovertræk til Cykelsæde

★★★★★

Torris Regnovertræk til Cykelsæde

Cykler moren til og fra vuggestue eller børnehave med sit barn, vil hun sætte pris på at få et regnovertræk til barnestolen. Med regnovertrækket slipper hun nemlig for en våd barnestol på cyklen.

DENVER FRAMEO

★★★★★

DENVER FRAMEO

En digital fotoramme er det perfekte valg til en mor. Herved kan hun sidde og kigge på søde, sjove og hyggelige billeder af sine børn til alle tider.

Moby 2-i-1 bæresele - Grå

★★★★★

Moby 2-i-1 bæresele – Grå

Har moren netop fået en lille ny? Hun vil uden tvivl elske at få en bæresele, så hun kan have hænderne frie, mens guldklumpen stadigvæk er helt tæt på.

giv hende en bog i gave

★★★★★

Bøger til den bogglade

Er hun den intellektuelle type der elsker at fordybe sig i en god bog eller blive klogere på verden? Så skal hun da ha en god bog eller et bog-gavekort.

Wellnessgaver til hende

Wellnessgaver er nok nogle af de bedste gaver til kvinder. Langt de fleste kvinder er vilde med alt, hvad der har med wellness og selvforkælelse at gøre. Ikke nok med at det er rart at komme ud i byen for at få velvære, er det også skønt at kunne forkæle sig selv derhjemme. Med de rette ting i hjemmet er det nemt at have en afslappende spadag eller lignende. Herunder finder du gaveidéer til hende, der elsker wellness og gerne selv vil kunne gøre det i hjemmet. 

økologisk honning

★★★★★

Lækre og sunde helseprodukter

Er hun bekymret for miljøet og klimaforandringer? Foretrækker hun økologisk mad og produkter – så er det her du skal kigge for at ramme plet.

Bestway Miami AirJet

★★★★★

Bestway Miami AirJet

Efter en lang uge findes der intet bedre end at slappe af med at synke ned i varmt og boblende vand. Glæd en travl kvinde med denne fantastiske udendørsspa.

Beurer fodspa - FB35

★★★★★

Beurer fodspa – FB35

Et fodbad er altid skønt. I stedet for at putte fødderne i en balje med vand er et fodbad med aromaterapi og massagefunktioner endnu mere lækkert. 

Beurer MG100

★★★★★

Beurer MG100

Hvis du ved, at hun ikke har en massagepistol derhjemme, så er det oplagt at købe denne gave til hende. En massagepistol er perfekt til massage, ømme muskler, knuder m.m. 

Ecooking Peel Maske

★★★★★

Ecooking Peel Maske

Denne effektive peelingmaske fra Ecooking er perfekt til selvforkælelse på dage, hvor gavemodtageren har brug for at komme helt ned i gear. Er hun vild med ansigtspleje, så vælg en peelingmaske.

Beurer Lysterapilampe

★★★★★

Beurer Lysterapilampe Med LED Lys TL 20

Kender du en med symptomer på vinterdepression? I så fald er en lysterapilampe noget, som hun vil elske. Denne mini-lysterapilampe har en god størrelse, så den kan endda tages med på farten.

sportstøj til piger

★★★★★

Sportstøj

Den sportsglæde type eller yogaintusiasten? Se her.

Gaver til hende der har alt

Det hænder for os alle sammen, at der pludseligt skal købes en gave til en kvinde, der har alt. I denne situation kan det være noget af en opgave at finde på en gave, som vil glæde kvinden. Det er uanset, om du skal give en gave til din kæreste, søster, mor eller en anden kvinde, der fortjener en anerkendelse ved en særlig anledning. Men fortvivl ikke. Herunder finder du flere gode gaveidéer til kvinden, der har alt. Lad dig inspirere af vores forslag.

Spralla Tøjfolderen

★★★★★

Spralla Tøjfolderen

Ved hjælp af denne tøjfolder bliver det til en leg at lægge både skjorter og trøjer sammen. Det foregår både nemt og hurtigt, hvorfor det er en velegnet gave til alle kvinder.

GLÆDE – ægte bronze

★★★★★

GLÆDE – ægte bronze

Du kan give en elegant og smuk figur til kvinden, der har alt. Bobler kvinden som regel af glæde er denne figur i bronze med navnet ”Glæde” den rette gave. 

HAVEFIGUR - PINDSVIN - STÅENDE

★★★★★

HAVEFIGUR – PINDSVIN – STÅENDE

Alle kvinder har altid plads til en lille pynteting i haven. Hvad med at lade et pindsvin pryde haven? Figuren måler 29 x 29 x 37,5 cm. (b x l x h).

Things I Love About You

★★★★★

Things I Love About You Udfyld-selv-bog

I denne bog kan du skrive alt det, som du elsker allermest ved gavemodtageren. Det er en personlig og romantisk gave, som en mor, kæreste eller bedstemor vil holde af.

DO MORE OF WHAT MAKES YOU HAPPY

★★★★★

Do more of what makes you happy – skilt

Husk kvinden på, hvad der er vigtigst i livet med dette skilt, hvor der står: DO MORE OF WHAT MAKES YOU HAPPY. Skiltet måler 45 x 20,5 cm. (h x b).

Gaveideer til hende » bæredygtigt bambustøj til den miljøbevidste

★★★★★

Økologisk bambustøj til den miljøbevidste

Her finder du et godt udvalg af stømper, undertøj og andet bæredygtigt tøj til den miljøbevidste kvinde. Bambustøj er superblødt, åndbart og lugthæmmende.

Vi opdatere hele tiden listen med nye gaveideer til hende.

Det skal du gøre for at ramme de rigtige ønsker til hende

Men inden du læser listen igennem, foreslår jeg dig, at du lige tager en kort stund, hvor du forestiller dig hende, du skal finde en gave til. Luk øjnene og se hende for dig. Hvad holder hun af? Hvad gør hende glad? Hvad elsker hun at lave? Og hvad er hun ikke så vild med? Bare lige brug et øjeblik på at forestille dig hende.

Herved bliver det meget nemmere at finde det rigtige – ikke bare en fed ting – men det helt rigtige til hende, noget der passer til den hun er. Herved er du sikret, at når hun åbner din gave, så bliver hun ovenud lykkelig, for hun kan mærke at du kender hende, og respekterer den hun er. Det er dét en god gave kan. En dårlig valgt gave kan på den anden side, komme til at signalere, at man ønsker, hun var noget andet end det hun er.

Hvis nu hun faktisk hader at stå i køkkenet, så er det måske ikke den kategori du skal gå efter. Eller hvis hun synes, designer-varer er fjollede og dyre, så er det nok heller ikke det der skal ligge i pakken. Elsker hun derimod at opleve nyt og blive udfordret – ja så ved du jo hvad du skal gå efter.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken gave er den bedste til hende?

Det afhænger af, hvem du skal købe en gave til. Du bør altså prøve at tænke over, hvad personen har brug for og højst sandsynligt vil blive glad for. Der er stor forskel på, hvem du skal købe en gave til. Derfor findes der ikke en specifik gave, der er den rette for alle.

Hvor meget skal en gave til hende koste?

Her på siden finder du gaver til hende i mange forskellige prisklasser. Du bør købe en gave, der passer til dit gavebudget. Der er altså ikke en bestemt pris, som en gave til hende bør koste, så det er op til dig at beslutte.