Jubilæumsgave

Er du helt på bar bund, når det kommer til en jubilæumsgave, er du kommet til det helt rette sted, da vi har samlet 10 gode ideer til jubilæumsgaver til både mænd og kvinder, som du enten kan finde inspiration i eller købe direkte ved at klikke dig videre. Vi håber, vi rammer plet, så det bliver så let som en leg for dig at finde den perfekte jubilæumsgave

Gaverne er i forskellige prisklasser, så du kan finde en gave, der passer til dit budget og det, du har lyst til at give for. Du kan sagtens få meget for relativt få penge og flere af gaverne kan også sagtens kombineres med de klassiske blomster eller chokolade, hvis du også gerne vil give dette. 

5 ideer til jubilæumsgave til mand 

Mænd kan godt være lidt sværere at finde gaver til end kvinder. Men, det har ikke stoppet os i at finde nogle rigtig gode jubilæumsgaver, som du kan give til din mandlige kollega, far, mand eller ven. 

Suunto – Traverse Graphite Outdoor GPS Ur

Jubilæumsgave » Suunto Traverse Graphite Outdoor GPS Ur jubilaeumsgave
Er han sådan en, der godt kan lide at være aktiv? Så er det oplagt at give ham et sportsur, som han kan bruge til at forbedre sig eller holde øje med sin form og resultater. Dette ur er i rigtig god kvalitet og har mange forskellige funktioner, der gør det ekstra sjovt at komme udenfor.
Se priser / Læs mere
 

Sackit – MOVEit x Bluetooth Højtaler

Jubilæumsgave » Sackit – MOVEit Wi Fi Bluetooth Dusty Blue Hoejtaler jubilaeumsgave
Hvilken mand elsker ikke gadgets og god lyd? Det er netop, hvad han vil få med en Bluetooth højtaler fra SackIt. Den har indbygget batteri og kan derfor tages med over alt i hjemmet eller med på en tur i det fri, når han har brug for at koble fra. Det er smart og altså en rigtig god gave at give til manden, der elsker gadgets.
Se priser / Læs mere
 

Armani Code parfume og deodorant

Jubilæumsgave » Armani Code parfume og deodorant jubilaeumsgave
Mange mænd sætter pris på at dufte rigtig godt, når de møder ind på arbejde. Det kan han i den grad komme til med Armani Code parfume og deodorant, som er mange mænds favorit. Fordi det er en lidt dyrere og eksklusiv duft, egner den sig rigtig godt som en jubilæumsgave.
Se priser / Læs mere
 

Ølsmagning hos Aarhus Bryghus

Jubilæumsgave » Oelsmagning hos Aarhus Bryghus jubilaeumsgave
Kan han godt lide en god øl? Hvorfor så ikke give ham et gavekort til ølsmagning hos Aarhus Bryghus? Med et gavekort hertil har han noget at se frem til – og er du smart, giver du også dig selv et gavekort, så I kan tage ud og opleve det sammen. Det er da en jubilæumsgave, der giver god mening, og som på dagen giver en god stemning.
Se priser / Læs mere
 

Tandemspring hos Nordjysk Faldskærmsklub

Jubilæumsgave » Tandemspring hos Nordjysk Faldskaermsklub jubilaeumsgave
Når nu han har været det samme sted i rigtig mange år, er det også på tide, at der kommer lidt krydderi på. Det gør der i den grad med tandemspring hos Nordjysk Faldskærmsklub, hvor adrenalinen kan få lov at pumpe afsted alt imens, han nyder et fantastisk syn af Nordjylland fra oven.
Se priser / Læs mere
 

5 ideer til jubilæumsgave til kvinde  

Selvom det virker oplagt at give en flot buket blomster og noget lækkert chokolade, bliver det nu en tand for kedeligt. Der må gerne lidt ekstra gas på en jubilæumsgave, da hun med al sandsynlighed i forvejen bliver overdynget med blomster. Vi har herunder fundet noget rigtig gode ideer til en jubilæumsgave til kvinde. 

Brunch & Bobler hos Café Fleuri

Jubilæumsgave » Brunch Bobler hos Cafe Fleuri jubilaeumsgave
Et jubilæum må gerne fejres mere end bare den enkelte dag. Vil du derfor gerne forkæle hende yderligere og sikre, at hun virkelig får fejret sit jubilæum, er det oplagt at give hende brunch og bobler på en lækker café i Odense. Så kan hun kombinere det med sightseeing og shopping og efterfølgende.
Se priser / Læs mere
 

Pizzakursus hos Birks Køkken

Jubilæumsgave » Pizzakursus hos Birks Koekken jubilaeum
Er hun ferm i et køkken, men har hun ikke helt styr på teknikkerne til den perfekte pizza? Så kan hun få det med et pizzakursus hos Birks Køkken. Det virker måske ikke som den mest oplagte jubilæumsgave – men det er det, da hun så har noget sjovt at se frem til.
Se priser / Læs mere
 

SpaDag – Læsø Kur

Jubilæumsgave » SpaDag – Laesoe Kur jubilaeum
En jubilæumsgave, der er meget bedre end blomster, er en spadag hos Læsø Kur. For her kræver det, at hun sætter en weekend af til afslapning og forkælelse. I gavekortet er der entre til Læsø Kur, frokostsandwich, lån af badekåbe og fri adgang til forfriskninger hele dagen. Det er lige præcis, hvad hun fortjener efter mange års tro tjeneste det samme sted.
Se priser / Læs mere
 

Lyngby vase 25 x 14 cm i glas

Jubilæumsgave » Lyngby vase 25 x 14 cm i glas jubilaeum
Er der noget, vi kvinder godt kan lide, så er det at indrette vores hjem med flotte ting, der højner æstetikken. Vil du gerne give hende blomster sammen med en gave, kan du med fordel gøre det i en flot Lyngby vase. Det er en anden og meget flottere måde at gøre det på – hun fortjener jo det bedste i jubilæumsgave.
Se priser / Læs mere
 

Armani Code for Women

Jubilæumsgave » Armani Code for Women jubilaeumsgave
En god duft er aldrig helt af vejen. Giorgio Armani Code til kvinder er en af de bedste dufte, man kan få. Derfor vil hun helt sikkert blive glad, hvis du overrasker hende med denne i jubilæumsgave. Det vil hun helt sikkert ikke forvente.
Se priser / Læs mere
 

Det er efterhånden sjældent, at der bliver fejret jubilæum i dag. I hvert fald hvis det gælder jobbet, da flere og flere af os søger nye udfordringer efter få år samme sted. Det er selvfølgelig godt nok, da det udvikler os og giver os flere kompetencer. Men, det er også ret godt gået, hvis du har en kollega, mor eller veninde, som har været det samme sted i 10, 15, 20, 25 eller måske endda endnu flere år. Det kræver, at man har fundet en god arbejdsplads med gode kollegaer, som giver en god pondus – og det skal naturligvis fejres med alt, hvad den kan give. 

Men hvad giver man lige i jubilæumsgave? Jubilæumsgaver er heldigvis meget frie i forhold til, hvad du kan give, og du kan derfor i princippet give det, du har lyst til. De er typisk i den lidt dyrere ende, da man virkelig gerne vil anerkende, hvor god og sej en bedrift det er med jubilæet.

Mange muligheder for at give gode jubilæumsgaver 

Selvom en jubilæumsgave måske som det første sender dine tanker hen på en formel gave såsom lækre knive, kuglepenne eller fine øreringe, er jubilæumsgaver meget mere end det. Vi er ikke så firkantede mere i Danmark, når det kommer til gaver, og hvad man kan finde på at give. Derfor må du gerne tænke lidt anderledes og f.eks. give et tandemspring eller en spadag, hvis du synes, at vedkommende fortjener det. 

Jubilæum er noget helt særligt og derfor må der også gerne gives en særlig gave, som enten kan nydes med det samme, eller som giver vedkommende noget at se frem til. Det giver også han eller hun mulighed for at fejre sig selv og sin bedrift, uden der er en masse andre mennesker omkring. 

Find inspiration til jubilæumsgaver til alle aldre 

Da jubilæer kan komme i mange størrelser, former og aldre, har vi så vidt muligt forsøgt at finde nogle jubilæumsgaver, der kan gå til stort set alle aldersgrupper. Oplevelser er noget, alle godt kan lide, og som alle får noget ud af – unge som ældre. Men, brugsting og sportsure er bestemt også noget, som alle aldre kan få noget ud af, da det er vigtigt at være aktiv samt have et hjem, man føler sig veltilpas i. 

Så selvom du måske synes, det er lidt vovet med et tandemspring eller ikke er sikker på, om smagning på specialøl er noget, skal du blot tænke det som, at de får en rigtig god oplevelse, og at de får øjnene op for noget, som de måske ellers ikke ville. Langt de fleste mennesker har det med at overraske, og mon ikke de også gør det. 

Det vigtigste er dog, at du giver en jubilæumsgave, som du ved, vedkommende bliver glad for eller taknemmelig over at have fået, fordi du enten har givet en gave, der personligt rammer plet, eller fordi den lægger op til en sjov, hyggelig eller udfordrende dag, som vedkommende kan se frem til allerede nu. Så bliver det også lidt sjovere at give gaven. 

Vi håber, du finder rigtig god inspiration, i de gaver vi har fundet til dig, eller at du kan fristes til at købe en eller flere af gaverne til jubilaren. Det er i hvert fald nemt og ligetil, og du kan som regel også bestille det med gaveindpakning, så du heller ikke behøver tænke over det. 

Tilbage er der kun at ønske dig en rigtig god gavejagt og fejring.