Flytte hjemmefra gaver

Flytte hjemmefra gaver er noget, man kan kan give til enhver anledning til et ungt menneske, der enten planlægger at flytte hjemmefra lige om lidt, eller som nærmer sig en alder, hvor det er ved at være tid til at overveje, om næste skridt i livet er at flytte hjemmefra.

Det gode ved flytte hjemmefra gaver er derfor, at der ikke nødvendigvis behøver at være en decideret anledning. Har du lyst til at forkæle dit barn, fordi han eller hun har hjulpet dig ekstra meget, eller vil du bare gerne give en gave for at glæde, er det oplagt med flytte hjemmefra gaver – for det er bestemt ikke billigt for det unge menneske selv at skulle investere i.

Men hvad kan man lige finde på at give i flytte hjemmefra gave? Det giver vi dig nogle rigtig gode ideer til. Vi har både fundet de store gaver frem til 18-års fødselaren, ligesom vi har fundet mindre ting frem til den unge, som måske allerede i forvejen har samlet lidt sammen.

Flytte hjemmefra pakker

Har din bror, søster, datter, søn eller barnebarn ikke rigtig noget, når det kommer til flytte-hjemmefra-ting? Så er det så absolut oplagt at give en flytte hjemmefra pakke, så det unge menneske kan flyve fra reden med det mest nødvendige ved hånden.

Aida startsæt

Flytte hjemmefra gaver » Aida startsæt flyt hjemmefra gave
Hos Coop kan man få det, de kalder for et Aida startsæt. I denne pakke er der stel til hele fire personer, hvilket er rigtig godt at starte med. I pakken er der alt lige fra flade og dybe tallerkener til vandglas og kaffekopper, som jo er meget praktisk at have, når man flytter hjemmefra – det er i hvert fald meget bedre end paptallerkener og engangskrus.
Se priser / Læs mere
 

Komplet pakke fra Erling Christensen

Flytte hjemmefra gaver » Erling Christensen komplet flyt hjemmefra pakke
Denne pakke er virkelig komplet, da den indeholder 112 dele. Her er alt lige fra tallerkener og glas til ovnfast fad og piskeris. Der er alt i den pakke, som et ungt menneske har brug for – og måske endda også lidt mere til.
Se priser / Læs mere
 

Flytte hjemmefra ideer til køkkenet

Det er altid godt at have skrabet køkkenudstyr sammen, når man flytter hjemmefra. For det er ikke til at komme udenom, at køkkenet er hjemmets hjerterum. Derfor må der endelig ikke mangle noget.

Toastmaskine

Flytte hjemmefra gaver » Toastmaskine
Ethvert ungt menneske vil sætte meget stor pris på at få en toastmaskine, da det er en nem måde at få en snack på eller lave en hurtig omgang aftensmad. Der skal ikke så meget til at gøre glæde i køkkenet, og det gør du helt sikkert ved at give sådan en.
Se priser / Læs mere
 

Kogebog

Flytte hjemmefra gaver » flytte hjemmefra kogebog
Madlavning er ikke det, der interesserer de fleste unge mennesker. Derfor kan det godt være svært at finde på noget – og så er det godt med en kogebog lige ved hånden, hvori det endda også står beskrevet, hvordan retterne laves.
Se priser / Læs mere
 

Krydderier

Flytte hjemmefra gaver » krydderier flyttehjemmefra gave
Selvom man måske ikke lige tænker over det, er krydderier ganske uundværlige i et køkken. Mad smager virkelig ikke godt uden. Men det kan være dyrt at få fyldt basislageret op, så en god og genial gave er derfor at give gode krydderier (og måske endda også i en god kvalitet?).
Se priser / Læs mere
 

Brødrister

Flytte hjemmefra gaver » brødrister flytte hjemmefra gave
Det er skønt med en brødrister i et køkken, da morgenmaden eller en snack hurtigt lige kan blive ristet. Der findes mange gode brødristere i forskellige prisklasser, så der er helt sikkert en, som det unge menneske også vil blive glad for.
Se priser / Læs mere
 

Bageforme

Flytte hjemmefra gaver » bageform flytte hjemmefra gave
Kage er altid skønt, og det smager bare det bedre, når man selv har bagt den – og så er det også billigere end den fra bageren. Bageforme i alverdens former og størrelser er derfor oplagt at give.
Se priser / Læs mere
 

Kokkeknive

Flytte hjemmefra gaver » kokkeknive flythjemmefra gave
Når der skal laves mad, er det rart at kunne hive en god og skarp kokkekniv frem. Det gør oplevelsen af at lave mad meget sjovere og mere behagelig.
Se priser / Læs mere
 

Æggeur

Flytte hjemmefra gaver » ggeur flyt hjemme fra gave
Selvom det måske synes som en lidt gammeldags gave at give, er den faktisk meget god. Som ung er det nemt at glemme kagen i ovnen eller hvor længe, lasagnen egentligt har stået i ovnen. Med æggeuret bliver det let som en leg at lave mad.
Se priser / Læs mere
 

Flytte hjemmefra gaver til badeværelset

Det er meget nemt at komme til at glemme, at der også er en del ting til badeværelset, der skal være styr på, når man flytter hjemmefra. Selvom en toiletrulle og håndsæbe kan gøre meget, er der nu alligevel nogle andre ting, som også er nødvendige.

Toiletspand

Flytte hjemmefra gaver » toiletspand flyt hjemmefra
Det er ikke så romantisk eller hyggelig en gave at give. Ikke desto mindre er den ret nødvendig på et badeværelse, når toiletruller er tomme, vatrondeller er blevet brugt og meget mere. Der findes ret mange flotte modeller i dag inden for toiletspande, så gaven kan godt gå hen og blive ret god og fin.
Se priser / Læs mere
 

Badehåndklæder

Flytte hjemmefra gaver » badehåndklæder flyt hjemmefra
Man kan aldrig gå ned på badehåndklæder. En rigtig god flytte hjemmefra gave vil derfor helt sikkert være nogle bløde badehåndklæder. Det er lige før, man ikke kan få for mange!
Se priser / Læs mere
 

Toiletbørste

Flytte hjemmefra gaver » toiletboerste flyt hjemmefra
En meget praktisk gave at give som er strengt nødvendig for at holde toilettet rent er en toiletbørste. Selvom det lyder som en kedelig gave, er der i dag lavet ret mange fine modeller, som skiller sig meget ud fra de billige fra supermarkedet. De er noget mere behagelige at bruge.
Se priser / Læs mere
 

Sæbedispenser

Flytte hjemmefra gaver » Sæbedispenser flytte hjemmefra gave
Det er så absolut en praktisk gave. Men den kan godt vise sig at blive rigtig god, da det er lidt flottere at have en pæn sæbedispenser stående fremme i stedet for en i plastik fra supermarkedet.
Se priser / Læs mere
 

Flytte hjemmefra gaver til stuen

For at et hjem føles som et rigtigt hjem er stuen nødt til at være indbydende og hyggelig. Det kræver lidt forskellige ting, som er meget rare at få som et ungt menneske, da det nemt kan løbe op i mange penge.

Lysestager

Flytte hjemmefra gaver » lysestage gave til den der flytter hjemmefra
Der er ikke noget så hyggeligt som at kunne tænde for et stearinlys eller to, når gæster er på besøg, eller det bare er vådt og trist udenfor. Der findes alverdens designs inden for lysestager og fyrfadsholdere i både den billige og dyre ende. Så der er masser at vælge imellem.
Se priser / Læs mere
 

Vaser

Flytte hjemmefra gaver » vaser flyt hjemmefra gave
Denne er måske mere tiltænkt pigen, der gerne vil flytte hjemmefra og have mulighed for at have en buket friske blomster stående her og der. Det skaber hygge og stemning i en stue, og er derfor en rigtig god gave.
Se priser / Læs mere
 

Plakater

Flytte hjemmefra gaver » plakat flyt hjemmefra
Naturplakater, plakatdyr, filmplakater. Ja, der er mange forskellige typer af plakater. Fælles for dem alle er, at de skaber en hjemlig og personlig stemning, som netop er vigtig for at føle sig hjemme i sin egen bolig.
Se priser / Læs mere
 

Plaid

Flytte hjemmefra gaver » plaid gave til flytte hjemmefra
Hvem kan ikke godt lide at hygge på sofaen med et tæppe? Derfor er det en oplagt ide at give et plaid i gave. Det er både noget piger og drenge kan bruge, når den står på film eller hygge med vennerne.
Se priser / Læs mere
 

Pyntepuder

Flytte hjemmefra gaver » pyntepude flyt hjemmefra
Til sofaen hører selvfølgelig også pyntepuder, hvis den skal være god at sidde i. De må gerne være bløde, så de også kan bruges til en lur, eller når filmen bliver lidt for langtrukken.
Se priser / Læs mere
 

Andre gode flytte hjemmefra gaver

Vil du gerne give en flytte hjemmefra gave, der ikke er af så praktisk karakter, men som alligevel er meget rar at give? Så giver vi dig her nogle lidt sjovere gaveideer.

Brætspil

Flytte hjemmefra gaver » brætspil flyt hjemmefra
Brætspil er rigtig sjove at spille sammen med venner og familie, men som ungt menneske er de ret pebret at komme i nærheden af. I hvert fald hvis det skal være de nyeste og bedste brætspil. Det er derfor en oplagt flytte hjemmefra gave.
Se priser / Læs mere
 

Højttaler

Flytte hjemmefra gaver » højtaler flyt hjemmefra
Det er bare lidt federe at kunne spille musik fra en god højttaler end fra mobilen. Lyden er bedre, bassen er god og med det bliver stemningen bare bedre. De kan fås ret billigt, uden det går alt for meget ud over kvaliteten.
Se priser / Læs mere
 

Måltidskasse

Flytte hjemmefra gaver » kokkenshverdagsmad måltidskasser flyt hjemmefra
Hvilket ungt menneske drømmer ikke om ikke at skulle ud at handle eller bruge penge på mad? Det er i hvert fald en ret god startgave med en måltidskasse, som bliver leveret hver uge i en periode. Så kan der være fokus på at indrette lejligheden og falde til. Hos KokkensHverdagsmad her kan du finde måltidskasser til 1 person – perfekt hvis de skal bo alene.
Se priser / Læs mere
 

Grill

Flytte hjemmefra gaver » grill flyt hjemmefra
Er det unge menneske heldig at få en lejlighed med altan eller udeareal, er det oplagt at give en grill. Kødet smager altid en tand bedre, når det har lagt på grillen.
Se priser / Læs mere
 

Biografbilletter

Flytte hjemmefra gaver » biograf flyt hjemmefra
Når først fuglen er fløjet fra reden og selv skal stå for økonomi, er det måske ikke biografbilletter og oplevelser, der bliver prioriteret højest i budgettet. En gave, der derfor helt sikkert bringer glæde, er nogle biografbilletter.
Se priser / Læs mere
 

Cafébesøg for 2

Flytte hjemmefra gaver » cafe for 2 flyt hjemmefra
Med et studie og et studiejob er der ikke meget at gøre med i hverdagen. Det kan derfor være meget rart at have et gavekort til et cafébesøg sammen med en ven liggende, så der også er mulighed for det.
Se priser / Læs mere
 

Flytte hjemmefra pakke fra Georg Jensen Damask

Flytte hjemmefra gaver » Georg Jensen Damask flytte hjemmefra pakke
Selveste Georg Jensen laver faktisk også flytte hjemmefra pakker til unge mennesker. Så har det unge menneske ikke noget inden for håndklæder og viskestykker, kunne denne pakke virkelig være oplagt. Der er både badehåndklæder, gæstehåndklæder, køkkenhåndklæde og viskestykker med i pakken.
 

Flytte hjemmefra gaver bringer altid glæde

Jo færre penge man skal bruge på at flytte, jo bedre. Sådan er det med al sandsynlighed, at langt de fleste unge mennesker har det. Og ja, det er også meget dyrt at flytte med alle de ting, som er nødvendige at have for at skabe et rart og hyggeligt hjem.

Derfor er det næsten lige før, at det unge menneske bliver glad, uanset hvad du giver. For så er det en post mindre i budgettet, der skal tages hensyn til. Brug gerne brug af vores liste ovenfor, da der helt sikkert gemmer sig noget, som vedkommende godt kan bruge og endnu ikke har.

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår er det lovligt at flytte hjemmefra?

I de fleste lande er det lovligt for en person at flytte hjemmefra i en alder af 18 år uden forældrenes samtykke. Men reglerne kan variere fra land til land.

Hvor gammel er unge når de flytter hjemmefra?

I mange lande er den gennemsnitlige alder for unge, der flytter hjemmefra, mellem 18 og 25 år. Men det afhænger af individuelle faktorer som økonomi, uddannelse, kultur og traditioner.

Hvad giver man i gave til housewarming?

Populære gaveideer til housewarming omfatter ting, der kan bruges til at indrette hjemmet, såsom lys, puder eller plakater. Ting til køkkenet, såsom et køkkenredskabssæt eller et sæt vinglas, kan også være passende gaver.

Hvornår giver man indflyttergave?

Gaver til en person, der flytter hjemmefra, gives typisk, når personen har sikret sig en egen bolig og er flyttet ind. Det kan også være passende at give en gave til at fejre personens første uge eller måned i deres nye hjem.