Gave til chefen

Du tilbringer størstedelen af din dag på dit arbejde. Og hvis du kan lide dine kollegaer, vil du selvfølgelig gerne give dem en gave som en tak for alle de gode tider på kontoret eller til særlige begivenheder. En anden person, du sikkert tænker på at give en gave til, er din chef.

Selvom det ikke er alle, der er vilde med deres chef, gør en god chef en stor forskel i forhold til, hvordan du har det på arbejdet. Skal din chef fejres på grund af jubilæum, fødselsdag eller som tak for at være en god chef, finder du her flere gode gaveidéer.

5 gaveidéer til den mandlige chef


Herunder finder du flere gode valgmuligheder, hvis du skal give en gave til din mandlige chef. I stedet for blot at give chokolade med et kort kan dig og dine kollegaer vælge at være en smule mere kreative.

Sjov plakat til chefen

Gave til chefen » Chefen plakat gave til chef
Ønsker du at give din chef en sjov gave, fordi du ved, at det er noget, han vil elske? Så er denne Chefen-plakat et oplagt valg. Plakaten viser, at du godt ved, at din chef har humor, og det er noget, han kan hænge op på sit kontor.
Se priser / Læs mere
 

Whiskysmagning på Copenhagen Distillery

Gave til chefen » Whiskysmagning paa Copenhagen Distillery gave til chefen
Hvis du ved, at din chef elsker Whisky, vil en Whiskysmagning være den perfekte gave. Her kan han tage med en ven, kone eller lignende på tur og slappe af, når han ikke er på arbejde.
Se priser / Læs mere
 

Pure Evoke H3 DAB+ Radio

Gave til chefen » Pure Evoke H3 DAB Radio gave til chef
Har din chef ikke allerede en radio på sit kontor, hvorfor så ikke give ham en? Pure Evoke H3 DAB+ er en lækker radio i høj kvalitet, hvor du kan være sikker på, at lyden er god.
Se priser / Læs mere
 

Manpower skulptur

Gave til chefen » man power skulptur gave til chefen
Et godt bud på en gave til din chef er en skulptur, som han kan have på kontoret. Denne skulptur symboliserer vilje og styrke og er især god til en chef, der har ydet en ekstra stor indsats for sine medarbejdere.
Se priser / Læs mere
 

Flot Vægur

Gave til chefen » lush vaegur til chefen
Har din chef svært ved at komme til møder til tiden, eller går han aldrig hjem, når han har fri? Hvorfor så ikke give ham et flot og stilrent vægur, så I altid kan minde ham om tiden. Måske kommer han aldrig for sent til et møde igen?
Se priser / Læs mere
 

5 gaveidéer til den kvindelige chef


Det er altid nemmere at give gaver til kvinder end til mænd. Men det betyder ikke, at det er den nemmeste opgave at give en gave til din kvindelige chef. Med disse fem gaveidéer kan du finde noget for enhver smag.

Hoptimist i eg

Gave til chefen » Hoptimist i eg chefen
Skab glæde på din chefs kontor med en sød og flot Hoptimist i egetræ. Denne lille og glade Hoptimist kan placeres overalt på kontoret, da den ikke fylder meget. Hvis denne variant ikke er den bedste, findes de også i mange andre.
Se priser / Læs mere
 

Flødebollekursus hos Kathrine Andersen Chokolade

Gave til chefen » floedebollekursus gave til chefen
Elsker din chef søde sager eller at udfordre sig selv, når det kommer til madlavning? Så giv hende et flødebollekursus, så hun kan lære at lave smagfulde flødeboller helt fra bunden. Måske er I så heldige, at hun tager nogle med kontoret.
Se priser / Læs mere
 

Abe fra Kay Bojesen

Gave til chefen » KAY BOJESEN ABE til chefen
Aben fra Kay Bojesen er en vaskeægte klassiker, når det kommer til indretning. Aben vil pynte på din chefs kontor og helt sikkert også give hende et smil på læben, når hun kigger på den.
Se priser / Læs mere
 

Vase fra House Doctor

Gave til chefen » House Doctor Vase til chefen
Mange vælger at give blomster til deres chef, hvis der skal gives en gave. Det kan du sagtens vælge at gøre. Udover at købe blomster kan du placere dem i en smuk vase fra House Doctor, som hun kan beholde på kontoret eller tage med hjem.
Se priser / Læs mere
 

Hvid kimono fra Georg Jensen

Gave til chefen » KIMONO til chefen
Alle chefer trænger også til forkælelse engang imellem. Med denne lækre kimono fra Georg Jensen kan hun slå fødderne op derhjemme i weekenden og nyde en dejlig spadag eller lignende.
 

Sådan vælger du den bedste gave til din chef


Om du skal vælge den ene eller den anden gave til din chef kommer an på, om det er en mand eller kvinde, hvor gammel han/hun er, anledningen m.m. Der er nemlig flere faktorer, der spiller ind, der kan hjælpe dig ved valg af den bedste gave.

Hvis du er bekendt med en hobby, som chefen har, er det bestemt en fordel. Desuden er det værd at nævne, at du også kan overveje, om chefen er gift, har børn eller lignende.

Er dette tilfældet, er en oplevelsesgave aldrig et dårligt valg, da han/hun herved har mulighed for at lave noget sammen med sin ægtefælle eller sine børn.

Hvilken type af gave skal jeg købe til min chef?


Atfinde ud af hvad du skal købe til din chef er den hårdeste del. Hvis du er i tvivl, kan du altid give et gavekort til en butik, en restaurant eller lignende. De fleste vil heller ikke sige nej tak til en flaske rødvin, blomster, chokolade eller lignende.

Vælger du at gå med det helt klassiske, skal du naturligvis sikre dig, at din chef er glad for denne type alkohol, elsker chokolade m.m.

De bedste gaver er helt klart nogle, der taler til din chefs interesser og personlighed. Hvis du ved, at de er helt vilde med musik, er en radio eksempelvis en god idé. Snakker din chef ikke om andet end selvforkælelse, vil en lækker kimono bestemt falde i god jord.

Af andre muligheder kan du vælge en ting til deres kontor såsom en figur eller en skulptur. Der er ingen grund til at give din chef en alt for personlig gave såsom et smykke, tøj eller parfume medmindre, at I har et tæt forhold og eventuelt er venner udenfor arbejdspladsen. Selvfølgelig kan gaven sagtens være personlig, men det er vigtigt, at den stadig er professionel.

Vælger du at give en sjov gave, såsom en plakat med sjove chefcitater, er det essentielt, at du ved, at det er noget, din chef vil synes er sjovt. Det skal være fordi, at du ved, at din chef har denne type af humor og vil elske at have eksempelvis sådan en plakat hængende på væggen på sit kontor eller i sit eget hjem.

Hvis du ikke har råd til at give din chef en god gave, er det desuden bedre ikke at give noget end at købe noget billigt eller dumt. Er dit budget lille, men vil du stadig gerne give en gave, så kan du vælge at gå med en fællesgave.

Overvej at give en fællesgave fra hele kontoret først


Til fødselsdage og andre særlige begivenheder kan du overveje at give en fællesgave i stedet for en gave, der kun er fra dig.

Sådan en gave fjerner presset fra dig, hvis du er på et stramt budget. Desuden er det ikke alle, der kender deres chef godt nok til at udvælge det helt rigtige.

Hvis en anden allerede koordinerer en fællesgave, er det altid det bedste at deltage i denne pulje. På den måde er der et fast beløb for, hvad alle vil give, og I har samtidigt alle sammen givet præcis det samme. Hvis din chef får en gave fra alle i afdelingen, og du ikke er en del af den, vil det sætte dig i et dårligt lys.

Er ingen i gang med at arrangere en gave til chefen, kan du selv vælge at sende en mail rundt til de forskellige personer i afdelingen og høre, hvem der ønsker at være med. Nævn at det selvfølgelig er valgfrit, så du ikke presser nogen til at give en gave, der egentligt ikke har lyst til det.

Vær diskret, hvis du køber en gave til din chef alene


Hvis du giver en gave til din chef helt alene, er det en fordel at være diskret med dette medmindre, at det er noget, som I har aftalt på kontoret. Det er altid mest almindeligt at give en fællesgave, men måske har du lyst til at give en gave, der kun er fra dig.

Ønsker du dette, bør du altid gøre det på en måde, så det ikke bliver til noget stort foran dine kollegaer.

Den eneste rimelige undtagelse kan være, hvis du og din chef er venner uden for arbejdet, og du ønsker at gøre noget ekstra specielt til at anerkende den personlige side af forholdet. Hvis dette er tilfældet, så giv gaven til din chef uden for arbejdspladsen i stedet for på kontoret.