Gaveønsker inspiration

“Hvad skal jeg ønske mig?” er et spørgsmål, som man stiller sig selv i forbindelse med fødselsdage, jul, studentergilder og andre festlige lejligheder. For det kan være svært at finde ud af, hvad man skal ønske sig, hvis man egentligt ikke synes, man har brug for noget. Der er bare lige det, at penge måske også bliver lige kedeligt nok at give som gaveønske

Er det også sådan, du har det? Så skal du ikke gemme dig væk under dynen eller rive dig selv i håret, da vi har fundet på nogle gode gaveønsker til både piger og drenge, mænd og kvinder til forskellige lejligheder. Vi har både tænkt på julen og fødselsdage, men også tænkt på dig, der måske snart skal konfirmeres eller giftes og som kræver en lidt længere ønskeliste end normalt. 

Så læs gerne med og bliv inspireret af gaveideerne, da det kan være, at du støder på noget, som du tænker, lige kunne være noget for dig. Vi har i hvert fald forsøgt at finde på nogle opfindsomme, seje og romantiske gaveønsker, som vi er ret sikre på, at du vil kunne bruge, og som måske endda også vil inspirere dig til at komme på andre gaveønsker

Hvad skal jeg ønske mig til jul? 

Julen er en dejlig tid, og her er der som regel mulighed for at ønske sig lidt mere, end hvad man kan til fødselsdag. Men, har du glemt, hvad du ønsker dig? Eller kan du ikke rigtig komme på noget, fordi det ikke er så længe siden sidst, du fik gaver? Så bare rolig – vi har samlet nogle helt fantastiske ideer til gaveønsker til jul – se de fulde lister med julegaver her, julegaver til hende, julegaver til ham og julegaver til børn.

Gaveønsker til ham til jul  

ballonflyvning ønskeliste

Ballonflyvning

Hvad mere sejt er der end at kunne opleve Danmark fra luften? Og så endda i en flot luftballon? Det er måske en af de lidt dyrere julegaver, men så giver du familien mulighed for at gå sammen om en gave, som du virkelig godt kunne tænke dig. Der er mulighed for ballonflyvning flere steder i landet – så det er måske endda også en oplagt mulighed for at ønske sig et weekendophold? Om ikke andet er ballonflyvning i hvert fald noget, du helt sikkert vil kunne huske i mange år frem! 

sportsudstyr gaveønsker ham

Sportsudstyr

Dyrker du motion på ugentlig basis, eller går du til en eller flere slags sport, er det oplagt at ønske dig noget helt nyt udstyr. Det bliver altid slidt, ligesom der også altid kommer nye ting til. Har du derfor brug for et ekstra sæt løbebukser eller nogle nye sportssko, er det oplagt at ønske sig i julen. Til jul kan du nemlig også godt tillade dig at ønske dig noget, der er lidt dyrere, end hvad du normalt ville ønske dig – så er der et sæt særlige løbesko, du gerne vil have, er det bare at tilføje det til listen.

konsolspil gaveønkser

Konsolspil

Har du en Playstation? Eller måske en Xbox? Så er det oplagt at se på, om ikke der er udkommet nogle nye spil, som du virkelig gerne vil have.  Det er altid fedt med nogle nye spil, så det ikke altid er NHL eller Far Cry, der bliver fundet frem. Måske du også finder ud af, at det er på tide med et nyt joystick?

Gaveønsker til hende til jul   

nyt tøj gaveønske til jul

Nyt tøj

Det er altid dejligt med nyt tøj. Særligt hvis det er lidt dyrere, end hvad man selv gerne vil give for det. Har du derfor udkig på en flot jakke eller et par lækre jeans med en fed bluse til, er det bare med at tilføje det til ønskelisten. Hold ikke igen da man altid kan bruge noget nyt tøj, som kan skiftes ud med noget af det gamle og slidte i skabet. 

makeup gaveonske

Makeup

Makeup er fantastisk, da det kan forvandle dig fra en træt zombie om morgenen til en lækker sild, der er klar til at tage dagen med storm. Men skal det være god makeup, koster det hurtigt en del penge. Derfor giver det mere end god mening at ønske sig alt lige fra foundation, primer, mascara og pudder til jul. Så behøver du heller ikke gå efter det billigste mærke. 

cremer gaveonsker

Cremer

Du må endelig ikke gå ned på cremer, da din hud takker dig for det. Er du ved at løbe tør, kan du med fordel ønske dig en god ansigtscreme, håndcreme, bodylotion og måske endda også en serum, hvis du også kan lide at bruge det. Det giver så dejlig og blød en hud. Der findes så mange gode mærker inden for cremer, så find gerne din favorit og tilføj det straks til ønskelisten. 

Hvad skal jeg ønske mig til fødselsdag?

Har din tante allerede for tredje gang spurgt dig, hvad du ønsker dig til fødselsdag? Og er du lige så blank, som sidste gang hun spurgte? Bare rolig. Vi har fundet på nogle rigtig gode fødselsdagsønsker, som du med garanti tænker er gode. For det er bestemt ikke nemt at komme på nogle gode gaveønsker, når man virkelig ikke ved, hvad man ønsker sig – se de fulde lister med gaver til ham og gaver til hende her.

Gaveønsker til ham til fødselsdag 

gavekort onsker

Gavekort

Til fødselsdage er gavekort altid en sikker vinder. For ved at ønske dig et gavekort til bestemte butikker, behøver du ikke tage stilling til, hvad du helt specifikt ønsker dig – det kan du altid tage stilling til på et senere tidspunkt. Gavekort er desuden også gode at have, hvis du sparer op til en bestemt, men dyrere ting i en specifik butik. 

gavekort onsker

Oplevelser

Oplevelsesgaver er altid gode at ønske sig til fødselsdag. Det kan jo være alt lige fra en tur i en Ferrari til et flødebollekursus. Der er mange muligheder, hvilket netop er, hvad der gør det så fint at ønske sig oplevelser til fødselsdag. Er du smart, ønsker du dig oplevelser for to, så du kan få bedstevennen eller kæresten med. Så er det ren win-win.

hovedtelefoner gaveonsker

Høretelefoner

Høretelefoner må man endelig ikke gå ned på – og man kan også sagtens have flere. Hørebøffer er f.eks. oplagte til og fra arbejde eller skole, mens earplugs er at foretrække, når den står på en løbetur eller en lang gåtur med hunden. Se om ikke du kan finde et sæt, som du virkelig godt kan lide, og som passer med din tøjstil. 

Gaveønsker til hende til fødselsdag 

restaurant gaveønske

Gavekort til restaurantbesøg

Det er så lækkert at tage på restaurant, men man gør det generelt bare alt for sjældent, fordi det hurtigt koster mange penge. For at komme afsted er det derfor oplagt at ønske sig gavekort til en specifik restaurant eller en kæde, som du virkelig gerne vil prøve at spise hos, eller som du ved, virkelig serverer noget lækkert mad hver eneste gang. 

treatyourself gaveønske

Treat yourself produkter

Hvad bedre er der end at invitere veninden med hjem til ansigtsmaske, hårkur, neglelak og hvad der ellers er af treat yourself muligheder? Det er så lækkert bare at slappe af med nogle ansigtsmasker og bare mærke, hvordan huden, håret og neglene nærmest jubler. Ønsk dig derfor gerne nogle produkter til sådanne dage, da det er noget, du virkelig vil kunne se frem til. 

smykker hvad skal jeg ønske mig

Smykker

Øreringe, fingerringe og halskæder kan man aldrig få nok af. Kunne du derfor godt bruge nogle flere smykker til din fine garderobe, eller har du for mange øreringe, hvor den ene halvdel er blevet væk? Så er det bare med at ønske dig nogle nye, så du kan style et flot outfit til hverdag og til fest. Der er så mange fine smykker at vælge imellem i dag, så mon ikke du finder nogle favoritter at ønske dig? 

Hvad skal jeg ønske mig til konfirmation?

Konfirmation er en helt fantastisk og uforglemmelig dag. Kriller det derfor så meget i maven, at du har svært ved at koncentrere dig om gaveønskerne, skal vi nok hjælpe dig lidt på vej. Til en konfirmation er det helt okay at ønske sig nogle lidt anderledes gaver, fordi det er så stor en begivenhed i ens liv. Vi har derfor forsøgt at finde på nogle anderledes og gode gaveønsker, som du kan ønske dig til konfirmationen. 

Gaveønsker til konfirmation til drenge 

kamera gaveønske

Kamera

Et meget traditionelt gaveønske til konfirmation er et kamera. Det er også et godt gaveønske, da det giver dig mulighed for at tage nogle gode billeder på ferier med familien, eller når du er på tur med vennerne. Det er en oplagt mulighed for at finde ud af, om det er noget, du har interesse for – og så er det bare sjovt at tage nogle billeder, som kan gemmes som minder. 

sportsbil gaveønske

En tur i sportsbil 

Hvor fedt ville det ikke være at få lov til at få en tur i en Ferrari? Det er et helt fantastisk gaveønske til konfirmation, hvis ikke du er sikker på, hvad du skal ønske dig. Så har du også noget at se frem til efter den store dag. Der er også mulighed for at ønske sig gavekort til andre typer af sportsbiler, hvis du foretrækker noget andet end en Ferrari. 

miniferie gaveønske

En miniferie 

Til konfirmation må man gerne ønske sig noget meget anderledes. Har du derfor lyst til en miniferie et eller andet sted i Danmark eller udlandet sammen med din familie, er det oplagt at ønske dig i gave. Det er meget bedre med én større gave i stedet for mange små, som du måske ikke alligevel kommer til at bruge. 

Gaveønsker til konfirmation til piger 

smykker hvad skal jeg ønske mig

Smykker 

Konfirmation er en god anledning til at få de smykker, du virkelig godt kunne tænke dig. Har du derfor haft kig på et bestemt ur eller nogle helt vildt flotte øreringe, er det oplagt at ønske dig til konfirmation. Smykker kan man som pige ikke få nok af, da man altid kan bruge dem både nu, og når man bliver ældre. 

briograf gaveønske

Gavekort til biografen 

Oplevelser er gode at ønske sig til konfirmation, da det giver mulighed for kvalitetstid sammen med din bedsteveninde, søster eller bror. Det er altid hyggeligt at gå i biografen, men det koster hurtigt mange penge. Det kan du komme udenom med et gavekort til biografen, som ofte både inkluderer billetter, popcorn og sodavand. Så står den på ren hygge. 

polaroidkamera gaveønske

Polaroidkamera 

Polaroidkamera har fået en renæssance og er at finde overalt i fotobutikkerne. De er også meget sjove og anderledes end spejlrefleks, da de printer billedet ud med det samme. Ønsk dig det til konfirmation og tag nogle gode billeder på Blå Mandag, som du efterfølgende kan hænge op på din væg som vægdekoration. 

Gaveønsker til teenagere

Har du ramt en alder, hvor det ikke længere er sjovt med legetøj eller spil, men hvor det også er kedeligt at ønske sig flytte hjemmefra ting? Det er ikke nemt at være teenager, og det er det heller ikke, når den står på fødselsdag eller jul. For hvad skal man lige ønske sig? Vi prøver at komme med nogle gode teenage gaveideer til både ham og hende herunder. 

ur gaveønske

Et lækkert ur 

Ure er bestemt ikke gået af mode. Det er et smart accessorie, som kan løfte ens outfit til et lidt højere niveau. Derudover er det selvfølgelig også rart at kunne tjekke, hvad klokken er, uden at hive telefonen op ad lommen. Der findes mange smarte og lækre ure til både piger og drenge!

nye sko gaveønske

Nye sko 

Hvem kan ikke altid bruge et par nye sko? Det gælder uanset, om du hælder mest til mærkevare, eller om du bare gerne vil have, de skal være i en bestemt farve. Det er altid et godt gaveønske, da de nuværende alligevel bliver slidt op på et tidspunkt – og så har du lidt flere sko at vælge mellem til hverdag. 

Gaveønsker til bryllup

Et bryllup er en fantastisk begivenhed og måske endda den største i ens liv. Men med så mange gæster til festen kan det være svært at finde på gaveønsker til dem alle sammen. Så hvad skal du så ønske dig? Jo, det giver vi dig nogle fremragende bryllups gaveideer til herunder. 

ophold gaveønske bryllup

Gavekort til weekendophold 

Som nygifte og ovenpå et stort bryllup er det rart at kunne tage væk en weekend for bare at slappe af. Der findes mange fantastiske weekendophold, som byder på spabade, gourmetmad og generel velvære og afslapning. Jo flere af sådanne gaver jo bedre, da I dermed har noget at se frem til sammen som par. 

madkursus gaveønske til bryllup

Sjove og lærerige madkurser 

Man stopper aldrig med at lære, og kan I godt lide at spise god mad i weekenderne, er det oplagt at ønske sig gavekort til madkurser til brylluppet. Det ryster jer også bedre sammen som mand og kone og giver jer noget at være fælles om. Det kan være et flødebollekursus, såvel som et kursus i, hvordan man laver vildmarksgourmet. 

interiør gaveønske til bryllup

Interiør til hjemmet 

Der er altid lige et eller andet, man lige mangler til boligens indretning. Så hvorfor ikke ønske jer det i bryllupsgave? Det kan være et bestemt billede, der skal hænge på væggen, ligesom det kan være et flot plaid eller nogle nye og flotte sofapuder fra et bestemt brand. Gå boligen igennem og se, om ikke der er noget, I godt kunne tænke jer at skifte ud, eller om der en bar plet på væggen, som godt kunne trænge til en hylde eller en flot plakat. 

Gaveønsker til barnedåb

Selvom det måske burde ligge lige til højrebenet, hvad man skal ønske sig på egne og på barnets vegne til en barnedåb, er det ikke så let endda. For vil du gerne ønske dig noget andet end de obligatoriske ønsker som et sparebøsse, babytøj, bøger og legetøj, kan det være en udfordring. Men, vi har fundet på nogle gode og lidt anderledes ting, som du måske vil blive fristet af at ønske dig til barnedåben. 

legetelt gaveønsker til barnedåb

Legetelt 

Selvom barnet måske ikke er så gammelt, at det kan lege af sig selv, er det oplagt at ønske dig, da barnet har vokset sig stort, før du ved af det. Det er altid godt at være på forkant, da det også er begrænset, hvor længe du kan bruge diverse babyting. Et legetelt vil i hvert fald helt sikkert falde i god jord, når barnet bliver gammelt nok til at bruge det. 

toilettaske gaveønske til barnedåb

Toilettaske til babyer 

Det er måske et meget anderledes ønske, men ikke desto mindre er det meget relevant, da babyen kræver et væld af plejeprodukter til hverdag. I stedet for at have det liggende i poser, kan du pakke det ned i en toilettaske til babyer, når I skal I byen eller barnet skal passes. Det er smart og meget praktisk – og så kan den bruges i en del år. 

Gaveønsker til studentergilde 

Det er fantastisk, når skolen endelig er slut, og det er tid til et nyt kapitel. Det skal selvfølgelig fejres med et brag af en fest – og til sådan en fest hører der sig selvfølgelig også en masse gode gaver. Men hvad skal du lige ønske dig til et studentergilde? Det giver vi vores bud på her – se den fulde liste med studentergaver her.

flytte hjemmefra ting gaveønsker til studenter

Flytte hjemmefra ting 

Det er ikke den mest spændende ting i verden, men det er gaver, du har brug for i den kommende fremtid. Jo mere, du kan samle sammen, inden du flytter hjemmefra, jo billigere bliver det også for dig. Desuden kan du sagtens tillade dig at ønske dig glas fra et bestemt brand eller ovnfaste fade med et bestemt look. Så bliver det også lidt sjovere at få sådan nogle gaver. 

deo parfume gaveønske

Parfume og deodoranter 

Når du bliver student, går der dig nogle hårde og lange dage i møde, da der skal festes til den lyse morgen. Så hvorfor ikke ønske dig nogle gode deodoranter og parfumer, som du lige kan have med og hive op ad tasken, når du ikke længere dufter så godt? Det er lige før, det er et perfekt ønske til studentergilde. 

rejseudstyr gaveønske

Rejseudstyr 

Vil du gerne ud at rejse, når du er færdig med gymnasiet? Så er det oplagt at ønske dig en rejsekuffert, en backpackertaske, toilettaske, og hvad der nu ellers er af rejseudstyr, som er meget praktisk at have. Selvom du måske ikke endnu ved, hvor i verden du gerne vil rejse hen, kan du ved at ønske dig det være klar til at tage afsted, hvornår det end skal være. 

Skriv løbende dine gaveønsker ned, så du kan huske dem 

Et rigtig godt råd til hele tiden at have gode gaveønsker lige ved hånden, er ved at skrive dem ned, efterhånden som du kommer på dem.

Hav eventuelt en kladde klar på telefonen, som du kan hive frem, når du på gåturen kommer i tanke om, at du ønsker dig en gul regnjakke, eller at du på vandreferien tænker, at du godt kunne bruge nogle gode og nye vandrestøvler. 

Gaveønsker popper altid op, når man mindst venter det. Så få dem skrevet ned i en fart, så du ikke er usikker på, hvad du egentligt ønsker dig til fødselsdag, jul, studentergilde, og hvad der ellers er af festlige lejligheder. 

Brug tid på at finde på nogle gode gaveønsker 

Det er bestemt ikke altid nemt at finde på nogle gode gaveønsker. Specielt ikke hvis du har et år, hvor der udover jul og fødselsdag også er en konfirmation, et bryllup eller et studentergilde. Det gør det bestemt ikke nemt at holde gavelisten opdateret med fantastiske ønsker. 

Brug derfor gerne god tid på at læse vores liste med gaveønsker igennem for at se, om der ikke er noget, du godt kan bruge, eller om det giver dig inspiration til et helt specifikt gaveønske. Vi har gjort vores bedste for at finde på gode og traditionelle ønsker, såvel som nogle lidt anderledes gaveønsker, som måske kan give dig lyst til at ønske dig noget andet, end hvad du lige plejer. 

Det vigtigste er blot, at du ønsker dig nogle gaver, som du ved, du bliver glad for. Der er nemlig ingen grund til at ønske sig noget, som man ikke får brugt, eller som man har ønsket sig bare for at ønske sig noget – så er det bedre at ønske sig penge eller gavekort. Men vi er nu sikre på, at du nok skal finde på noget med hjælp fra vores liste, så du kan gøre tante glad eller få ro fra bedstemor.