Metalfigurer som gaveidé – anderledes og unik

Er du på udkig efter en gave, som ingen andre finder på? Så bør du overveje at købe en flot eller sjov metalfigur. Metalfigurer er en anderledes og unik gaveidé, så du kan være sikker på, at gavemodtageren ikke får to af de samme gaver. Mangler du inspiration til, hvilke metalfigurer du kan vælge mellem, finder du flere gode bud her.

6 unikke metalfigurer

Herunder har vi fundet frem til 6 metalfigurer som passer perfekt som gave ved forskellige anledninger.

FÆLLES DRØMME – ægte bronze

FÆLLES DRØMME – ægte bronze - metalfigurer som gaveide

Fælles Drømme er den perfekte metalfigur, hvis du skal glæde din partner med en romantisk gave. Men det er også en glimrende gave, hvis du skal til en forlovelsesfest eller en bryllupsfest. Det kan være alt lige fra et kobberbryllup til et nygift par. Figuren er fremstillet af bronze, hvorefter den er blevet patineret. Det betyder, at hver skulptur har sit helt eget udtryk. Figuren måler: 23 x 7 cm. (h x b).

METALFIGUR – TOILETRULLEHOLDER – MAND MED AVIS

METALFIGUR – TOILETRULLEHOLDER – MAND MED AVIS

En metalfigur kan også sagtens have en funktion. Her er der tale om en toiletrulleholder med en figur. Det er en både sjov og humoristisk gave, som vil give alle et smil på læben, når de sidder på toilettet. Mangler du en indflyttergave, er denne figur en alletiders idé. Derudover kan du gøre figuren personlig med en graveringsplade. Figuren måler 36 x 13 x 12,5 cm. (h x b x l).

UGLEN – VISDOM OG INDSIGT – ægte bronze

UGLEN – VISDOM OG INDSIGT – ægte bronze

Uglen er et dyr, der symboliserer visdom. Derfor er denne figur perfekt til en, der netop har afsluttet en uddannelse. Bedsteforældre plejer også at være vise personer med stor indsigt og erfaring med mange ting. Leder du efter en god gave til dine bedsteforældre, kan denne ugle ligeledes være et oplagt valg. Metalfiguren er udført af den tyske kunstner Kerstin Stark og støbt i ægte bronze, hvilket giver den en smuk glød. Figuren måler 15 x 4,5 x 4 cm. (h x b x d).

METALFIGUR – GOLFSPILLER VINHOLDER

METALFIGUR – GOLFSPILLER VINHOLDER

Kender du en golfspiller, der er vild med vin? I så fald har du fundet den ultimative gave lige her. Denne metalfigur er nemlig en golfspiller, der er udformet som en vinholder. Det kan ydermere være en udmærket gave, som du og dine golfvenner spiller om på golfbanen. Ønsker du at gøre figuren 100 % personlig, kan du få graveret en tekst på en graveringsplade. Figuren måler 35 x 12,5 cm. (h x d).

LIFE IS GOOD – ægte bronze

LIFE IS GOOD – ægte bronze

Har du en person i dit liv, der altid ser glasset som halvt fyldt? Er personens mindset nærmest altid positivt? Så har du fundet den helt rigtige metalfigur til vedkommende. Denne metalfigur bliver kaldt for Life is Good og hylder livet og tilværelsen. Kort sagt er det en figur, der er for alle livsnydere, som godt kunne bruge noget pænt i deres hjem. Samtidigt er gaven en form for anerkendelse af personens lyse sind. Figuren måler 23 cm. i højden.

METALFIGUR – TROMMESLAGER

METALFIGUR – TROMMESLAGER

Det kan være svært at købe en gave til en musikinteresseret eller en trommeslager. En trommeslager har nok allerede alle de ting, som vedkommende har brug for, når han eller hun skal have gang i trommestikkerne. Men her er der en speciel og anderledes personlig gave, som du kan glæde en trommeslager med. Musikfiguren er udført i metal, og du kan med en graveringsplade gøre figuren endnu mere personlig. Figuren måler 14 x 12 x 16 cm. (h x b x l).

En metalfigur er en anderledes og personlig gaveidé

Har du ikke tidligere overvejet at give en metalfigur i gave, er det værd at kigge nærmere på denne gaveidé. Der findes mange flotte og sjove metalfigurer, så du kan vælge den perfekte til gavemodtageren.

I og med at der findes så mange forskellige, kan du altid købe en figur, der passer til både personen og anledningen. For eksempel er en romantisk figur oplagt til et bryllup, valentinsdag eller en forlovelse, mens en dyrefigur er velegnet til dyreelskeren.

FAQ

Hvorfor give en metalfigur i gave?

Det er en god idé at give en metalfigur i gave, da det er en unik og anderledes gave. Der vil med garanti ikke være andre, som har fundet på denne gave. Derudover kan du finde metalfigurer med en specifik betydning eller med en graveringsplade, så det bliver en mere personlig gave.

Hvornår kan jeg give en metalfigur i gave?

Du kan give metalfigurer som gave til et utal af begivenheder. Det kan blandt andet være alt lige fra en bryllupsfest til en fødselsdag, et jubilæum, en studenterfest, en forlovelsesfest, en indflytterfest eller til jul.

Skriv en kommentar