Gave til 25 års fødselsdag

Skal du i gang med at finde en 25 års fødselsdagsgave? Så drømmer du sikkert om at finde den helt perfekte gave. Du tænker nok, at det skal være en personlig gave, der får fødselaren til at smile bredt.

Men bare rolig. Det er ikke så svært, som det umiddelbart kan virke, når det kommer til at finde en gave til en 25 års fødselsdag. Du kan nemlig bruge vores forslag her på siden, hvor vi har fundet 5 personlige gaver til ham og 5 personlige gaver til hende.  

Gave til ham 25 år


Har du en kæreste, bror, søn, fætter eller lignende, der har inviteret dig til en 25 års fødselsdag, er du nødt til at komme med en gave. Har du ingen idé om, hvad du skal købe, kan du kigge nærmere på vores 5 forslag til gode gaver til en 25 års fødselsdag. 

Gave til 25 års fødselsdag » Oelsmagning hos Oelsnedkeren

Ølsmagning hos Ølsnedkeren

Der er ikke mange unge mænd, som ikke er bare en lille smule vilde med øl. Det gør naturligvis ølsmagning til den perfekte gave. Til en ølsmagning er der nemlig chancen for at smage øl, som personen typisk ikke drikker til hverdag. Sørg eventuelt for, at det er dig, der skal med, så det bliver ekstra hyggeligt.

Gave til 25 års fødselsdag » KitchPro Pizzaovn

KitchPro Pizzaovn

Er fødselaren bare vild med pizza i lange baner, er denne lille smarte pizzaovn den ultimative gave. Den kan både bage pizzaer lavet fra bunden samt varme frosne pizzaer i en fart. Det er alle pizzaelskeres drøm at have denne maskine i køkkenet.

Gave til 25 års fødselsdag » Lightning Reaction Reloaded Reaktionsspil

Lightning Reaction Reloaded Reaktionsspil

Endelig er der kommet et spil for rigtige konkurrencemennesker. Har fødselaren en trang til altid at skulle være den hurtigste, er dette reaktionsspil lige noget for vedkommende. Med dette skøre reaktionsspil for to til fire spillere kan I hurtigt finde ud af, hvem der er den langsomste. Den sidste i rækken straffes nemlig med et stød.

Gave til 25 års fødselsdag » Vaskeguide plakat

Vaskeguide plakat

Giver du en plakat med en vaskeguide i gave, hjælper du den unge fødselar med at få vasket sit tøj på den rigtige måde. Oplever du, at eksempelvis din bror eller din fætter ofte får vasket sit tøj helt forkert, så er denne plakat uundværlig for ham.

Gave til 25 års fødselsdag » Paracon ATTACK Gaming Bundle

Paracon ATTACK Gaming Bundle

Hvis den unge mand er helt besat af gaming, er denne super lækre gamerpakke fra Paracon et sikkert hit. Pakken indeholder både mus, tastatur og headset, så det kan sagtens være den helt rigtige gave til en spillelysten 25-årig.

Gave til hende 25 år


De fleste kvinder elsker at få en gave, når de har fødselsdag. Det gælder uanset, om det er en 25 års fødselsdag eller en helt anden alder. Herunder finder du 5 gaveidéer, der er helt perfekte som en 25 års fødselsdagsgave til den unge kvinde.

Gave til 25 års fødselsdag » Spaophold paa Kurhotel Skodsborg

Spaophold på Kurhotel Skodsborg

Har du planer om, at fødselaren rigtig skal forkæles, går du aldrig galt i byen med et spaophold. Du kan måske endda være så heldig, at det er dig, der bliver inviteret med, så I får kvalitetstid sammen.

Gave til 25 års fødselsdag » Daniel Wellington QUADRO Pressed Melrose White

Daniel Wellington QUADRO – Pressed Melrose White

Vælger du at købe et ur til en 25 års fødselsdag, kan du glæde modtageren med en gave, der holder i mange år. Ligegyldigt om det er din mor, din partner, din søster eller en anden kvinde, du giver uret til, vil vedkommende tænke på dig, hver gang hun skal tjekke, hvad klokken er.

Gave til 25 års fødselsdag » Dinner in the Dark

Dinner in the Dark

Er det din kæreste, der skal have en gave til sin 25 års fødselsdag? Så bliver hun helt sikkert glad for en romantisk oplevelsesgave, der samtidigt er lidt anderledes. I og med at det både er sjovt og intimt at opleve at spise i mørke, er det en oplagt gave.

Gave til 25 års fødselsdag » Sleep Pod Sovekokon Hug Sleep

Sleep Pod Sovekokon – Hug Sleep

En sovekokon er for den unge kvinde, der har svært ved at falde i søvn eller bare trænger til en omfavnelse, når det er sovetid. Du kan give gavemodtageren en omfavnelse hver aften, selvom du ikke er til stede, med denne smarte sovekokon fra Hug Sleep.

gobelin sengetøj gave til 25 års fødselsdag

Juna Gobelin sengetøj, kold grå – 140×200 cm.

Det kan sagtens være, at fødselaren ikke lige har fået tænkt på at sætte sengetøj på ønskelisten. Har du bemærket, at hendes sengetøj trænger til en opgradering, bør du kigge nærmere på dette sengetøj med print fra Bjørn Wiinblads karakteristiske gobelinserie.

Gaveindpakningen er lige så vigtig som gaven til en 25 års fødselsdag


En smuk, elegant eller sjov indpakning, der matcher gaven, er lidt ligesom en ekstra gave. Gaveindpakningen er nemlig med til at sætte forventningerne til gaven, inden den er åbnet.

Der findes heldigvis ubegrænsede af muligheder, når det kommer til at pakke en gave ind til en 25 års fødselsdag. Du kan derfor altid finde den rette indpakning for din gave, så den bliver givet på absolut bedste vis.

En helt fin og enkel indpakning med ensfarvet gavepapir (eventuelt i gavemodtagerens favoritfarve) kan krydres med flotte bånd, små blomster, guldhjerter eller glimmer. Du kan tilmed kreere dine egne rosetter og lime disse på gavepapiret. Når du selv står for at pynte gavepapiret, får du en helt unik indpakning, der matcher gavemodtagerens smag.  

Husk at det spreder glæde, når du har gjort lidt ekstra ud af din gaveindpakning. Derfor er det typisk værd at bruge lidt ekstra tid på denne del. Du kan bare give dig i kast med at slippe din indre kreativitet løs. Mangler du gode idéer, er det en fordel at søge efter inspiration på nettet.

Skriv et personligt fødselsdagskort til en 25 års fødselsdagsgave


Den nemmeste løsning, når det kommer til fødselsdagskort, er at købe et færdigt kort med tekst, så du bare kan skrive dit navn i kortet. Dette kort vil sandsynligvis hurtigt forsvinde i mængden, hvorimod et personligt fødselsdagskort vil blive værdsat noget mere.

Har du mod på det, kan du vælge selv at lave et fødselsdagskort. I kortet kan der eventuelt være et enkelt eller flere billeder af fødselsdagsbarnet eller af jer to sammen. Brug derefter pladsen på kortet til at skrive, hvor meget du holder af personen og hvorfor. Det er en af de bedste lykønskninger, du kan give til en 25 års fødselsdag.

Skriv en kommentar