5 sjove og underholdende aktiviteter til en 11-års fødselsdag

Til en 11-års fødselsdag er børnene efterhånden blevet så store, at det ikke nødvendigvis er både pigerne og drengene i klassen, der inviteres. Det er typisk en drenge- eller pigefødselsdag, der skal afholdes. Det gør, at de aktiviteter, som er på programmet, ikke behøver at være noget, der interesserer begge køn.

Men ovenstående gør det ikke altid nemmere at arrangere en børnefødselsdag. Børnene er nemlig nu blevet så store, at de også gerne stiller spørgsmålstegn ved aktiviteterne, hvis de ikke synes om dem.

Se også: Gode gaver til 11 årige

11-årige har typisk en klar idé om, hvad de ikke vil, hvorimod det kan være lidt mere uklart, hvad de vil. Det er derfor en god idé at undersøge, hvilke muligheder der ligger inden for jeres budget, før du snakker om fødselsdagen med fødselsdagsbarnet.

5 sjove og underholdende aktiviteter til en 11-års fødselsdag » Sjove og underholdende aktiviteter til en 11 aars foedselsdag

Seje fødselsdage med en sjov aktivitet

Børn i 11-års alderen ønsker sig typisk en sej fødselsdag med et tema. Har du ikke den store fantasi, når det kommer til temaer, er der altid inspiration at hente på nettet. Her kan du nemlig finde et overordnet tema, som du kan bygge videre på.

Men ethvert tema har ydermere brug for en sjov aktivitet. På nettet kan du finde steder, hvor det hele står skrevet ned, så selv den mindste detalje er med.

Det gør det naturligvis meget nemmere for dig at kopiere idéen fra start til slut. For at gøre planlægningen lettere for dig finder du her 5 sjove og underholdende aktiviteter til en 11-års fødselsdag.

Escape rooms er i høj kurs

escape room 11 års fødselsdag

Der er i de seneste år dukket flere og flere steder op med escape rooms. Dette er en aktivitet, der er i høj kurs blandt 11-årige, men det er de færreste steder, der er lavet til børn. Du behøver dog heller ikke at fragte alle børnene hen til et sted, hvor de skal prøve at slippe ud af et rum.

Du kan lave dit eget escape room og opdele børnene i grupper således, at de alle får muligheden for at løse opgaverne for at komme ud af rummet igen. Har du ikke mod på selv at lave et escape room fra bunden, kan du købe det på nettet.

En mobilskattejagt er populær

skattejagt til 11 års

Børn i 11-års alderen er typisk meget glade for deres mobil. En mobilskattejagt er en kombination af den traditionelle skattejagt og onlinespil, hvilket børnene typisk elsker.

Du kan enten lave skattejagten ved hjælp af QR-koder eller købe en mobilskattejagt, der er klar til brug, så du blot skal arrangere alle detaljerne. Husk at gemme skatten inden du skyder denne populære aktivitet i gang.

Aktiviteter med en tossebrille

Hvis du aldrig har hørt om en tossebrille, så er det på tide, når du skal holde en 11-års fødselsdag. Når du tager tossebriller på, kommer du til at se dobbelt og mister fuldstændigt dybdeforståelsen. Det betyder, at din balance virkelig bliver sat på en prøve.

Tossebriller kan lejes, så de kan bruges til flere små aktiviteter til fødselsdagen. Du kan blandt andet sætte gang i disse aktiviteter: Stafetløb, forhindringsløb, straffesparkskonkurrence, tossefodbold, tossehockey, fang bolden m.m.

Aften med karaoke, limbo, diskotek m.m.

Uanset om der er drenge, piger eller begge køn til fødselsdagen kan en aften med diskotek og karaoke være en spændende fødselsdag. Børnene er nemlig blevet større og synes, at en fødselsdag, der rummer et strejf af fest, er fantastisk.

Skal der være lidt ekstra aktiviteter, kan du også planlægge en limbokonkurrence eller en dansekonkurrence. Det skal nok sætte gang i fødselsdagen.

Relateret: Gode gaver til børn

Fødselsdag for det stille barn

Har du et stille barn, der bare har brug for en rolig fødselsdag, bør du planlægge aktiviteter ud fra barnets interesser. Skal fødselsdagen holdes for en flok drenge, er det måske en god idé med en LAN-fest hjemme hos jer, hvor en overnatning er inkluderet.

For en piges vedkommende kan det være aktiviteter såsom en dag fyldt med film, sminke eller anden form for hygge.

Skriv en kommentar