5 gode idéer til sange til en 60 års fødselsdag

Når du skal til en 60 års fødselsdag, er det din opgave at gøre alt, hvad du kan for, at fødselaren er festens midtpunkt. Der er flere måder, du kan gøre dette på. En af dem er ved at sørge for en fødselsdagssang for vedkommende.

Hvis du har tænkt dig at komme med en sang til en 60 års fødselsdag, skal du sikre dig, at den er med til at løfte stemningen. Du kan finde flere gode bud på forskellige fødselsdagssange lige her.

Relateret artikel: 5 sjove indslag til en 60-års fødselsdag

Vælg mellem flere forskellige typer af fødselsdagssange

Der er nogle fødselarer, som synes, at det er lækkert at være i fokus, mens andre synes, at det er alt for meget. Ikke desto mindre fortjener fødselaren at føle, at han eller hun er værdsat.

At sidde som fødselar og synge med på en sang til sin egen 60 års fødselsdag sammen med venner og familie er et højdepunkt for alle. Du skal bare sørge for, at sangen, der skal synges, er en melodi, som alle kender. Det får nemlig sangen til at glide langt bedre.

Skriv en personlig sang til fødselaren

Sætter du dig for, at du skal skrive en personlig sang til fødselaren, vil den helt sikkert falde i god jord hos modtageren. En personlig sang viser nemlig, at du har brugt tid på at lave en sang med unikke oplevelser, hændelser og andre sjove ting, som personen har været igennem.

Inden du går i gang, skal du finde en melodi, som du tænker, at alle kan synge med på. Børnesange er typisk gode, da de er meget enkle. Derefter skal du skrive alt det ned, som du umiddelbart gerne vil have med i sangteksten. Slutteligt skal du skrive selve teksten, så den passer til melodien.

Find en drillesang til fødselaren med humor

På nettet kan du finde mange forskellige færdigfabrikerede sange til en fødselar. Det kan eksempelvis være en drillesang.

Drillesangen kan blandt andet handle om, at det er frygteligt at være inviteret til vedkommendes fest, fordi maden altid plejer at være kedelig til hans eller hendes fødselsdag. Bag eventuelt nogle kedelige fødselsdagsboller, der deles ud under sangen.

Sang til den frække fødselar

Er fødselaren en rigtig frækkert med et glimt i øjet? Så kan sangen ”Vi vil have mænd med stil” være med til at sætte skub i festen. I denne sang synger henholdsvis kvinderne og mændene hver for sig om, hvordan de vil have det andet køn skal være.

Samler den 60-årige på pant?

Hvis fødselsdagsbarnet samler på pant, kan det være en rigtig sjov idé, at du kommer med sangen ” Skønt alle ved min pension er lille”. Den handler nemlig om at samle pant på en yderst sjov måde. Sangen går også under navnet: Slå jer på flasken.

Fødselsdagsbarnets helt egen sang

En anden sjov idé er at vælge en sang, hvor det virker som om, at fødselaren har skrevet sangen til sig selv. Der findes flere forskellige på nettet, som du bare kan printe ud i det rigtige antal. Du skal altså bare sørge for en passende sangskjuler, og så er der lagt op til gode grin under sangen.

Se også: Gode tips til at skrive en god sang til 18-års fødselsdag

En sang er prikken over i’et

Uanset om du selv vælger at skrive en personlig sang, får en professionel til at skrive den eller tager en færdiglavet sang under armen til en 60 års fødselsdag, så er det prikken over i’et til fødselsdagsfesten.

Din sang er nemlig et evigt minde, som den 60-årige til enhver tid kan kigge på. Det giver fødselaren mulighed for at genopleve sin fest igen og igen på bedste vis.

Se også: Ideer til sjove gaver

Skriv en kommentar