5 sjove ideer til underholdning til en 60-års fødselsdag

Hver fødselsdag er værd at fejre, men en 60-års fødselsdag tager toppen af kransekagen. Det er en milepæl og en speciel anledning, der fortjener at blive fejret med manér.

Da mange mennesker i 60’erne går på pension, bliver bedsteforældre eller skærer ned på arbejdet, virker det passende, at en persons 60-års fødselsdag markerer starten på vedkommendes rejse ind i et nyt liv.

Derfor er der gode grunde til at holde et brag af en fødselsdagsfest, der er fyldt med sjove indslag og underholdning. Uanset om du leder efter sjove indslag til en fødselsdagsfest for et familiemedlem, en ven, en nabo eller endda dig selv, har vi fundet vores 5 foretrukne idéer til en 60-års fødselsdag.

Idéer til underholdning til en 60-års fødselsdag

Underholdning og sjove indslag bringer en fest til live. Sørg for, at din fest tilbyder noget, som gæsterne kan nyde og tale om i de kommende år. Vælger du at holde din 60-års fødselsdag, vil der ikke være noget bedre end at holde årets fest, som alle vil huske. Det kan du blandt andet gøre ved at finde sjove indslag. Her er et par af vores yndlingsidéer:

Live band eller DJ

Først og fremmest kan du aldrig gå galt i byen med musik. Det kan enten være i form af et live band eller en DJ alt efter, hvilken type af fest du holder. Sørg for, at live bandet eller DJ’en spiller alle de foretrukne hits fra den gang, du var yngre og op til nu. Dette vil helt klart få alle dine gæster til at danse natten væk.

Festlege

Festlege er en fantastisk måde at inkludere alle aldre i en aktivitet. Der findes mange forskellige former for lege, du kan sætte i gang. Det kan være alt lige fra, at alle gæster skal gøre noget bestemt én gang i løbet af aftenen, en skattejagt, at løbe med æg på skeer eller noget helt fjerde. Det er kun din fantasi, der sætter grænserne. Det kan anbefales, at du tager et kig på diverse festlege og vælger dine favoritter.

Se også: Inspiration til sjov og nem fødseldagsmad

Hold en tale eller få andre til at holde en for dig

hold en tale 60 års

En tale behøver ikke altid at være så alvorlig. Du kan rent faktisk selv vælge at holde en tale til din 60-års fødselsdag, hvis du vil. Derudover kan du få andre til at holde en tale om dig. Det kan være en tale fyldt med sjove historier m.m.

Relateret: Sådan laver du en god tale

Lav et diasshow

Et andet sjovt indslag er, at du kan lave et diasshow fyldt med billeder og videoer fra dit liv. Du kan inkludere gæsterne til din fest, så I alle sammen kan sidde og nyde dit lange og forhåbentligt fantastiske liv. Et diasshow vil være et sjovt og mindeværdigt højdepunkt til en fremragende fødselsdagsfest.

Hyr en tryllekunster

hyr en tryllekunstner til 60 års fødselsdag

Hvis du ønsker underholdning, der både er sjovt for børn og voksne, kan det være en god idé at hyre en tryllekunstner. En professionel tryllekunstner vil være det perfekte sjove indslag til en god aften.

Vælg det perfekte tema til din 60-års fødselsdag

At vælge et tema er lige så vigtigt som selve underholdningen. Rent faktisk kan temaet fungere som en form for underholdning alt efter, hvad du finder på. Samtidigt gør et tema det nemmere for dig at planlægge den store dag. Når du har et tema i tankerne, vil alle de andre ting blive lettere at vælge.

Du kan eksempelvis vælge at holde en fødselsdagsfest med et casinoinspireret tema. Her er der ingen tvivl om, hvad underholdningen skal bestå af. Føler du dig nostalgisk, kan du genopleve 70’erne og 80’erne og lave en vaskeægte diskoaften. Med sådan en aften kan du hurtigt finde på masser af sjove indslag, der passer til temaet.

Skriv en kommentar