Smykker er en fantastisk gaveidé

At give et smykke i gave er en rigtig god idé af flere årsager. Smykker er mindeværdige gaver, der for evigt vil minde modtageren om, hvem gavegiveren var, hvornår smykket blev modtaget m.m.

Uanset om det er en halskæde, øreringe eller andet, holder de gennem hele livet. Desuden kan smykker gå i arv fra generation til generation.

Smykker fortæller altså en historie. Sommetider taler de endda for sig selv, så du ikke behøver at sige et ord. Eksempelvis siger et hjerteformet smykke ”Jeg elsker dig”, mens et smykke med uendelighedstegnet udtrykker ”For evigt”.

Hvem er det, der skal have et smykke i gave?

Når du vil give et smykke i gave, bør du kigge nærmere på modtageren af gaven. En smykkegave skal nemlig vælges ud fra modtagerens personlighed, yndlingsfarve, stil og smag. Efter du har fået styr på alt dette, er du klar til at udvælge et fantastisk smykke, der vækker glæde og genklang hos modtageren.

Englesmykker

Smykker er en fantastisk gaveidé » englesmykker gaveide

Mange personer sætter ofte stor pris på smykker, der har noget specielt at sige. Det kan eksempelvis være et unikt, spirituelt og smukt englesmykke. Englen kan være et symbol på, at man mindes en, man har kær.

Ydermere kan sådan et smykke også være symbolet på vores skytsengel. En skytsengel kender dig bedre, end du selv gør, og vil altid prøve på at beskytte dig på bedst mulige måde.

Du kan købe englesmykker online her.

Dagmarkorset

I 1683 blev Dagmarkorset fundet i en kongelig grav i Skt. Bendts Kirke i Ringsted. Først i 1695 blev det indleveret til Det Kongelige Kunstkammer. Her mente man, at korset havde tilhørt den folkekære Dronning Dagmar, der døde i 1212.

Derfor blev korset kaldt for Dagmarkorset. Det er dog uvist, om det er sandt. I dag er et Dagmarkors en smuk og elegant smykkegave, som blandt andet bliver givet til en barnedåb og en konfirmation.

Stjernetegnssmykker

Hvert stjernetegn kendetegner noget specifikt. Det er derfor ikke ligegyldigt, om du er født i fiskens, tyrens, skorpionens eller et af de ni andre stjernetegn.

Stjernetegnet, som en person er født i, kan ifølge nogle personer, være afgørende for dit karrierevalg, dit partnervalg, hvordan du er som forældre og meget mere. Derudover er stjernetegnssmykker en rigtig god gaveidé, hvis du ønsker at forkæle modtageren med et smykke.

Gavemodtageren giver smykket den reelle symbolværdi

Smykker er til for at blive båret og bør ikke blive gemt væk i en æske. Når smykket er gemt væk i et smykkeskrin eller i en smykkeæske, er det bare en død materiel ting. Men når et smykke bæres, får det liv ved hjælp af personens forhåbninger, ønsker, drømme, glæde m.m.

Når et smykke, som eksempelvis et kors eller et hjerte, bliver brugt, er det den person, der bærer smykket, som giver det en symbolværdi. Det betyder, at hvis din mand eller din kæreste giver dig et hjertesmykke, er det dig, der giver det værdi. Det er nemlig sådan, at du giver smykket værdi ved at bære det som en anerkendelse af hans kærlighed.

Giv et særligt smykke i gave

Det er vigtigt, at smykket, du giver i gave, er særligt således, at modtageren vil elske det overalt på jorden og har lyst til at gå med det. Du er derfor nødt til at finde frem til et særligt smykke, der afspejler personens personlighed. Desuden er det en fordel at vælge et smykke baseret på, hvordan du og modtageren er forbundet.

Der findes rigtig mange anledninger, hvor et smykke vil være en kærkommen gave:

Skriv en kommentar