Smykker fra Pernille Corydon er en suveræn gaveidé

Hvis du skal give en gave til en kvinde, som føler, at hun har alt, hvad hjertet kan begære, er det utrolig svært at finde den rette gave til en særlig anledning. Men bare fordi at en person har alt, betyder det ikke, at vedkommende ikke skal værdsættes i form af en dejlig gave til eksempelvis en rund fødselsdag.

Mange vælger at give en oplevelsesgave, når det er svært at finde en passende gave til en kvinde, der har alt. En sådan gave varer bare ikke for evigt. Men det gør smykker fra Pernille Corydon.

Disse smykker er ligeledes en suveræn gaveidé til alle andre kvinder, der fortjener lidt opmærksomhed. Det kan sagtens være til en speciel anledning, men det kan også bare være fordi, at du gerne vil forkæle en dejlig kvinde.

Lær Pernille Corydon at kende

Inden du kaster dig over udvalget af smykker fra Pernille Corydons hånd, kan du få lidt mere at vide om hende i dette afsnit. Pernille Corydon er født i 1979 på Fyn. Hun trådte sine barnsben i Kerteminde, men i dag holder hun til i Haderslev, hvorfra hun driver sin smykkevirksomhed.

Pernille har altid vist stor interesse for håndværk, og gennem tiden har hun udviklet et fantastisk talent inden for denne verden. I 2007 fik hun lyst til at begynde at designe smykker. Dette har ført til, at hun i dag har sine smykker i mere end 600 butikker, der er fordelt i over 20 lande.

Smykker fra Pernille Corydon er lækkert dansk design til fingerspidserne

Ved at investere i smykker fra Pernille Corydon får du vaskeægte dansk design, der er finpudset helt ned til mindste detalje. Alle smykkerne er skandinavisk inspireret. Derudover er de elegante og har det helt rette stilrene udseende.

Det er muligt at få mange forskellige smykker fra dette danske brand. Der findes flere forskellige kollektioner, hvor den mest kendte serie af smykker er Daylight-smykkerne, Copenhagen & Brooklyn.

Det er også værd at kigge på smykkedesignerens andre kollektioner såsom:

  • Notes of Nature – Denne kollektion samler alle efterårets indtryk.
  • Ocean Scenes – Denne kollektion er inspireret af vandet omkring Danmark.
  • Summer Daydreams – Denne kollektion emmer af sommer, varme og ture til stranden.
  • Beyond the Horizon – Denne kollektion er lavet med de naturskabte islandske sten Druzy, der er helt fantastiske i deres udtryk.

Uanset om du skal have fat i halskæder, ringe, armbånd, øreringe, ankelkæder eller lækre hårsmykker, kan du nemt finde det hele, når det kommer til smykker fra Pernille Corydon.

Smukke smykker til overkommelige priser

Når du begynder at kigge på smykker fra Pernille Corydon, finder du hurtigt ud af, at de faktisk sælges til overkommelige priser. På trods af dette er der på ingen måde gået på kompromis med smykkernes kvalitet. Årsagen til smykkernes overkommelige pris skal findes i, at de er fremstillet af enten ægte sølv eller forgyldt sølv. Du finder disse typer af smykker fra Pernille Corydon:

  • Sølv – sterling 925 med en ikke-behandlet overflade.
  • Forgyldt sterlingsølv – sterling 925 forgyldt med 18 karat guld.
  • Rosa forgyldt sterlingsølv – sterling 925 med et fint lag af en kobber/guldblanding.
  • Rhodineret sterlingsølv – sterling 925 med lakering på smykket, så det opnår en klar overflade.

Smykkerne overholder desuden de danske lovkrav omkring afgivelsen af nikkel, cadmium, bly og kviksølv. Du kan derfor trygt vælge at købe smykker fra Pernille Corydon.

Tilfør enhver smykkesamling noget nyt

Smykker fra Pernille Corydon er det perfekte valg, når du gerne vil give et eller flere smykker i gave. De har nemlig et moderne, enkelt og let design. De er tidløse i deres udtryk, hvorfor de fungerer godt som et supplement til enhver smykkesamling. Det gør alt sammen, at smykkerne er utrolig nemme at kombinere med alle mulige andre smykkemærker.

Skriv en kommentar