Slyngevugge: Den perfekte gaveidé til vordende forældre!

Livet er langt – lykken er kort”. Sådan sang Kim Larsen det tilbage i 1983. I dag – knap 40 år efter – er det stadig den samme gamle sang. Specielt forældre ved, hvad sangen handler om. Lykken ved at blive gravide sammen, forventningsglæden og de mange drømme om et kærligt og harmonisk familieliv med en lille ny, som bare ligger og smiler op til mor og far. Ens egen lille guldklump!

Grammofon pladen har desværre også en B side. Og denne spilles, når det hele ikke bare lige kører som planlagt. Baby græder og besudler sig selv fra nakke til tå. Mor og far har svært ved at få nok søvn, så de skændes hele tiden og har intet overskud til at opretholde den gode indsats på jobbet. Der er mindre overskud til venner og familie og det hele blev bare ikke ligesådan, som man havde forestillet sig det. Men der er håb forude! Danske Moonboon har produceret en slyngevugge, der kan hjælpe med at gøre A siden af grammofon pladen til virkelighed og mindste B sidens grælle tag på dagligdagen.

Fakta om slyngevuggen fra Moonboon

Hvordan kan en slyngevugge gøre alt det, spørger du sikkert dig selv. Jo, en slyngevugge kan i sig selv ikke meget andet end at omsvøbe en baby. Men en slyngevugge fra Moonboon kan meget, meget mere. Slyngevuggen er for det første fremstillet i økologisk bomuld. Designet er helt og særdeles i top, mens slyngevuggen passer til ophæng i loft eller via karm beslag. Designet er svagt skræntende for at afhjælpe refluks og kolik. Hvis du ønsker, kan du tilvælge en vuggemotor, som får vuggen til at vippe i den hastighed, du ønsker. Det er muligt at sætte en timer, så du selv kan bestemme hvornår slyngevuggen skal stoppe.

Slyngevuggen fra Moonboon er sikkerhedstestet fra ende til anden og både mekanik og fjeder lever op til de meget strenge krav, EU har fremsat. Skulle slyngevuggen blive hindret i at vugge naturligt, stopper den automatisk. Og bedst af alt: Selve vuggemotoren er produceret i bionedbrydelig plast, hvilket fuldender denne slyngevugge fra Moonboon som det eneste komplet økologiske produkt indenfor genren. Madrassen er fremstillet af kapok, som både er allergivenligt og antibakterielt. Derudover er det både varme- og vandafvisende, så den lille baby hverken får det for varmt eller ligger og sveder. Produktserien fra Moonboon vil i 2020 have tilføjet både babydyner og babypuder i kapok. Kapok er et materiale, som kan bruges året rundt. Læs mere om kapok her.

26 timer i døgnet

Tilbage til spørgsmålet om, hvordan denne slyngevugge kan gøre dagligdagen bedre og nemmere for danske forældre: Med en slyngevugge fra Moonboon kan både mor og far få mere tid til hinanden eller blot til at tage den med ro. Alle forældre har oplevet, at det kan være svært at få nok søvn – og at det i det hele taget er svært at få en hverdag til at hænge ordentligt sammen. Alt dette primært grundet mangel på overskud. Når slyngevuggen luller din baby i søvn, kan du så fokusere på noget andet eller på dig selv. Nogle forældre vil vælge at få en lille lur, mens andre vil tilbringe lidt mere tid på hobbyer eller venner.

Livet er ikke det værste man har…”, sang Poul Kjøller – og han havde ret! Kaffen er klar og Danmark har i 2019 endnu en gang sat sit præg på en global baby-industri med disse nye produkter fra Moonboon. En slyngevugge er den perfekte gaveidé til vordende eller nybagte forældre, der har brug for et par ekstra timer i døgnet!

Moonboon producerer endnu ikke slyngevugger til voksne, selvom vi godt kunne tænke os at prøve en.

Skriv en kommentar