Personlige vinglas: Giv et glas med navn i gave

Personlige vinglas er en gave, der kan give gavemodtageren livslange minder. Glasset vil altid kunne blive forbundet til mindet om, hvornår det blev givet. Det er en fordel, hvis det har været en særlig anledning for personen.

Efterfølgende kan det personlige vinglas følge dets ejer og være en del af vedkommendes liv, hvor der bliver skabt minder i hyggelige eller festlige sammenhænge. Kender du en, der elsker vin, og som har fortjent en ganske særlig gave, så tag et personligt vinglas med i dine overvejelser.

Her kan du købe personlige vinglas

Vi anbefaler

Personlige vinglas: Giv et glas med navn i gave »

★★★★★

Wanapix – Krus med navn, print og billeder

I 1984 fik Jesús og Eva idéen til at åbne en lille forretning i byen Zaragoza i Spanien. De ønskede, at folk, der boede i nærheden, kunne komme til dem for at få fremkaldt deres fotofilm. I dag ser Wanapix helt anderledes ud. Det er nemlig en stor virksomhed, der sender pakker til hele verden med varer fra deres store produktsortiment.

Personlige vinglas: Giv et glas med navn i gave » familiegaver

★★★★★

Familiegaver

Den 1. august 2020 fik Familiegaver.dk nye ejere. Dog er det fortsat en familiedrevet virksomhed. Virksomheden både udvikler, designer og producerer produkter med tekst og billeder.

Du kan derfor finde meget personlige gaver, som kan udtrykke følelser og fastholde minder. Derudover kan de personlige produkter sætte et præg på indretningen af et hjem, da de er unikke og anderledes.

Personlige vinglas: Giv et glas med navn i gave » landhuset logo

★★★★★

Landhuset

Landhuset.dk er en familiedrevet virksomhed, der har eksisteret i mere end 30 år. Denne store erfaring har gjort virksomheden til en af Danmarks største leverandører inden for individuelle tryk på en masse forskellige produkter heriblandt vinglas. Der er mulighed for at få præget eller indgraveret tekst efter eget ønske i guld eller sølv.

name2you logo

★★★★★

Name2you

Name2you er et graveringsfirma, der lægger vægt på en lang række af ting. Eksempelvis er alle deres produkter nøje udvalgt i forhold til at overholde alle EU’s regler. Derudover er produkterne fremstillet i 100 % BPA-fri plastik og helt uden skadelige kemikalier. Graveringen foregår ved hjælp af en computerstyret lasergraveringsmaskine. Det er denne maskine, der forvandler stilfulde gaveartikler til unikke produkter.

Personlige vinglas er en god gave til rødvin- eller hvidvinselskeren

personligt vinglas med navn

Er du på jagt efter en unik og meget personlig gave? Så kan du nærmest ikke komme udenom et personligt vinglas. De fleste mennesker er glade for at hygge sig med et lækkert glas rødvin eller hvidvin i ny og næ. Hvorfor ikke give dem et helt særligt glas, som rødvin- eller hvidvinselskeren kan drikke af, når der skal nydes vin?

Du kan typisk selv vælge, hvilken tekst der skal stå på glasset. Det kan være med en guld- eller en sølvskrift, og nogle steder kan du endda selv vælge skrifttypen.

Overrask brudeparret med en gave til bryllupsbordet

Skal din søn eller datter giftes, kan du overraske brudeparret med en gave inden brylluppet. Brudeparret vil med garanti elske, hvis alle deres gæster får hver deres personlige vinglas til brylluppet.

Personlige vinglas er unikke og specielle, når de har fået indgraveret hver gæsts navn. De kan for eksempel bruges som bordkort på bryllupsbordet til brylluppet. Efterfølgende kan hver gæst tage deres eget glas med hjem og derved have et evigt minde om din datters eller søns bryllup.

Hvis du skal have flere glas med forskellige navne på, kan det være en fordel at finde en forhandler, der kan give dig et godt tilbud på at få indgraveret navne på mange glas.

Flere personlige gaveideer: Underbukser med navn og print

Det bør du overveje inden køb af personlige vinglas i gave

Inden du hopper ud i at købe et eller flere personlige vinglas, er der nogle overvejelser, du bør gøre dig. Du bør blandt andet sikre, at vinglasset kan tåle at komme i opvaskemaskinen. De fleste mennesker er nemlig vant til bare at putte sit vinglas i opvaskemaskinen, når de har drukket et dejligt glas vin. Ydermere er der mange, som ikke ønsker at bruge tid på at vaske et glas op i hånden.

Endvidere er det alfa og omega, at du kigger efter personlige vinglas i en høj kvalitet. Et kvalitetsglas bliver som regel påskønnet meget mere end et vinglas, der ikke er i en særlig god kvalitet. Hvis glasset ikke er i en god kvalitet, er der desuden en risiko for, at det hurtigt bliver grimt at se på eller, at det går alt for nemt i stykker.

Skriv en kommentar