Krus med navn og billede: Perfekt personlig gave

Alle har brug for et krus på et eller andet tidspunkt i løbet af dagen. Mange har brug for et krus fyldt med kaffe om morgenen for at kunne vågne stille og roligt.

I løbet af dagen kan det være en nødvendighed at indtage kaffe eller te i et krus på arbejdet for at komme gennem en stressende arbejdsdag. Og så er der også lige eftermiddags- eller aftenkaffen, der skal nydes i fulde drag. På grund af dette kan et krus sagtens være en rigtig god gaveide til en, som du holder af.

Find din næste gave her:

Vi anbefaler

Krus med navn og billede: Perfekt personlig gave »

★★★★★

Wanapix – Krus med navn, print og billeder

Der har været fart på Wanapix stort set siden 1984, hvor Jesús og Eva åbnede deres lille shop i byen Zaragoza i Spanien. Butikken åbnede med det formål, at den lokale befolkning kunne komme for at få fremkaldt deres fotofilm. Men inden længe begyndte butikken at udvikle sig. I dag har Wanapix tusindvis af varer på hylderne, som kunder i hele verden kan nyde godt af.

Krus med navn og billede: Perfekt personlig gave » Unika Keramik

★★★★★

Unika Keramik

Unika Keramik er 100% håndlavet dansk keramik. Unika Keramik holder til i Thy, hvor alle produkter også bliver formet og fremstillet i hånden af ejeren Mille Dissing.

Hos Unika finder du en masse flotte og sjove krus, som egner sig perfekt til en gave. Er modtageren vild med ægte dansk håndværk? Så er en håndlavet kop eller krus måske lige netop dét, du leder efter.

Krus med navn og billede: Perfekt personlig gave » sinnerup

★★★★★

Sinnerup

Sinnerup er en 100 % danskejet familievirksomhed, der lægger vægt på livsstil, kvalitet og design. Det var Poul Sinnerup, der startede den allerførste butik i Holstebro i 1971. Lige siden dengang har firmaets koncept været det samme: At være en inspiration for alle deres kunder, når det kommer til livsstil og boligindretning.

Krus med navn og billede: Perfekt personlig gave » notredame

★★★★★

Notre Dame

Åbningen af butikken Notre Dame skete den 1. november 1978. Facaden er stadig den dag i dag prydet af det samme logo, som blev designet af Kim Poulsen i 1978. Ved Notre Dames 35-års fødselsdag blev deres webshop lanceret. Deres stribede porcelænskrus var den første vare, som blev lagt på webshoppen. Hos Notre Dame finder du produkter, der følger tidens trends, mens de på samme tid har en sikker og klassisk stil.

Krus med navn og billede: Perfekt personlig gave » hjem

★★★★★

Hjem.dk

Siden 2005 har Hjem.dk været en danskejet virksomhed. I starten forhandlede firmaet alt lige fra isenkram til hvidevarer, haveudstyr og dyrefoder. Men i 2013 blev det besluttet, at der skulle ryddes ud i sortimentet for at få mere sjæl, men også dybde i produktvalget. I 2015 kom der helt styr på, at virksomhedens fokus nu skulle være på interiør, isenkram og livsstilsprodukter.

Keramikhuset-vejers.dk var også på vores liste over anbefalede shops, men de er desværre lukket ned.

Skønne krus er en god gave til både børn og voksne

Du kan aldrig gå galt i byen med at give skønne krus i gave til både børn og voksne. Krus er nemlig en vigtig del af alles hverdag. Nogle drikker kaffe og te af krus, mens andre foretrækker at drikke varm kakao, mælk, juice eller vand af deres favoritkrus.

Der findes en bred vifte af krus, som hver især har deres helt eget unikke design. Eksempelvis kan du købe solide krus i emalje med Pippi Langstrømpe eller Emil fra Lønneberg i gave til en barnedåb.

Du kan også forkæle en person med lækre krus fra Royal Copenhagen til en rund fødselsdag. Disse krus er ydermere perfekt som bryllupsgave til brudeparret. Der findes så mange forskellige krus, at du altid kan finde det helt rigtige og give det i gave til en glad gavemodtager.

Hvilket krus skal jeg vælge at give i gave?

Er du i gang med at finde på en gave til en, du holder af? Og ønsker vedkommende sig et krus, men har han eller hun ikke udspecificeret, hvilket krus det skal være? I så fald kan det være en svær beslutning at vælge, hvilket krus du skal give i gave. Det skal jo helst være et krus, som vedkommende bliver så glad for, at det nærmest aldrig får en tur i opvaskemaskinen.

For at finde frem til det mest optimale krus skal du først og fremmest overveje, om kruset skal være med eller uden en hank. Dernæst skal du beslutte, hvilken størrelse kruset skal have. Endnu en ting, du bør tage med i dine overvejelser, er, hvilket materiale kruset skal være fremstillet af.

Når du har besluttet dig for, hvilke af ovenstående faktorer der er vigtige, kan du gå i gang med at tænke over, hvilket design og hvilken farve kruset skal have.

Kig nærmere på udvalget af lækre krus

Inden du beslutter dig for, hvilke krus du skal give i gave, så bør du kigge på det store udvalg, der findes på vores anbefalede webshops. Derved kan du finde frem til lige præcis det eller de krus, som skal hjem til en heldig gavemodtager.

Skriv en kommentar