Gaver til kæresten (hende) – do´s and dont´s

👍Do – Noget der relaterer til jeres forhold

Noget der relaterer til jeres forhold

Her kan du lade fantasien og kreativiteten få frit spil og glemme alle do´s and dont´s nedenfor. I denne kategori er alt tilladt, så længe det viser noget om jer og jeres forhold. Er der en særlig restaurant i altid tager hen på, en rejse i længe har snakket om eller noget musik i ofte har hørt sammen? Giv

hende en gave, der viser at du værdsætter og tænker på det I har sammen.

👎Don´t – Gavekort

Gavekort

Gavekort er for kedeligt, og giver udtryk for at du ikke har haft tid eller endnu være – lyst – til at finde en rigtig gave til hende. Måske fordi du ikke kender hende godt nok til at finde noget hun ville kunne lide… gavekort er ikke godt til kæresten! Det er for upersonligt og for nemt. Stor bue uden om det.

👍Do – Smykker

Smykker til hende

Ja, ja, ja og ja. Et flot smykke til din kæreste er en rigtig god ide. Eventuelt lur lidt på de smykker hun går med til daglig. Er det sølv eller guld? Øreringe der hænger, eller er det stifte? Og gå så på jagt efter et smukt smykke. Smykker er romantiske og værdifulde. De holder i mange mange år, og er den perfekte kærestegave. Eventuelt kan du få noget ingraveret i et armbånd eller ring – det opper lige det hele!

👎Don´t – Bodylotion

Bodylotion gaveide til hende

“Er min hud for tør” vil hun tænke… Eller også er det bare ikke det mærke hun kan lide og bruger. Pas på med bodylotion, den er kedelig og sender de forkerte signaler.

👍Do – Sko

Gaver til kæresten (hende) - do´s and dont´s » Sko som gaveide til hende

Kvinder elsker sko! Men vær sikker på du har hendes rigtige størrelse. Et par flotte stiletter, lækre vinterstøvler eller gode sommersandaler– giv hende et par sko og hun vil helt sikkert blive glad.

👎Don´t – Tøj

Gaver til kæresten (hende) - do´s and dont´s » Tøj som gaveide til hende

Har du lagt mærke til hvor længe hun er om at købe tøj når hun shopper? Hun har svært ved at bestemme sig, og imellem de 30 bluser hun prøver, er der måske én hun vil have. Chancen for at du finder noget der passer perfekt er ret lille. Så selvom tanken er sød og du tænker hun vil se skide godt ud i den lille frække hvide kjole, er det langt fra sikkert hun syntes det. Så det anbefaler vi ikke.

👍Do – Tasker

Gaver til kæresten (hende) - do´s and dont´s » Tasker som gaveide til hende

Well, en god kvalitets-taske i tidløst design – Så har du en sikker vinder. Gå efter de kendte brands og modehuse hvis du køber en taske til hende. Og selvfølgelig noget der passer til hendes stil.

👎Don´t – Kropspleje

Gaver til kæresten (hende) - do´s and dont´s » Kropspleje som gaveide til hende

Forkerte signaler og kedeligt. Kropspleje vil de fleste kvinder selv gerne stå for, og chancen for hun tænker, du syntes hun lugter, hvis du giver hende en deodorant, eller har får mange hår, hvis du giver en skrabere, er bare for stor. Så den lader vi ligge. Der er jo masser af do´s at gå efter. Så ingen grund til at gå galt i byen med en gave der indeholder plejeprodukter.

👍Do – Koncertbilletter

Gaver til kæresten (hende) - do´s and dont´s » Koncertbilletter som gaveide til hende

Til en musiker eller band hun elsker? JA! Især godt hvis I kan tage til koncerten sammen. Google hendes yndlingsmusik og find deres tourkalender. Kommer de ikke til Danmark og spiller, kan du overveje at kombinere det med en weekendtur til en anden by, hvis de eksempelvis spiller et sted i Skandinavien eller Europa.

👎Don´t – Festivalbillet

gave-til-hende-kærsten-do-and-dont

Med mindre hun har snakket om at tage til Roskilde hele vinteren og alle hendes veninder skal afsted, er det en dårlig ide med festivalbilletter. Det kan komme til at føles som et pres, og måske har hun slet ikke lyst til at tage på festival.

[toc]

Skriv en kommentar