Falske tatoveringer: Lav din egen tattoo som gave

Vil du gerne overraske en anden med en unik gave? Så er det værd at kigge nærmere på falske tatoveringer. Du kan finde en bred vifte af falske tatoveringer, så du kan vælge den helt rette til modtageren. Hvis du kender en, der overvejer at få lavet en eller flere tatoveringer, så er dette uden tvivl den perfekte gaveidé.

Her kan du købe falske tatoveringer

Vi anbefaler

Falske tatoveringer: Lav din egen tattoo som gave »

★★★★★

Wanapix

Wanapix er en virksomhed, der blev grundlagt tilbage i 1984 i Spanien. I starten var det blot en mindre butik i Zaragoza, hvor folk fra nærområdet havde mulighed for at få fremkaldt fotofilm. I dag er der tale om en virksomhed, der hver dag sender hundredvis af pakker til hele verden. Hos Wanapix finder du et bredt udvalg af varer heriblandt falske tatoveringer.

Falske tatoveringer: Lav din egen tattoo som gave » temashop

★★★★★

Temashop

Temashop har siden 2009 gjort det nemmere for festglade danskere at finde frem til de helt rette kostumer og diverse tilbehør.

Det er en mindre dansk virksomhed med et team, der består af festglade og engagerede medarbejdere.

Visionen for Temashop er at være danskernes foretrukne webshop inden for netop deres felt. På webshoppen finder du et stort sortiment af kostumer, oppustelige kostumer, pynt, gadgets og så videre. Leder du efter falske tatoveringer, finder du også dette på siden.

Falske tatoveringer: Lav din egen tattoo som gave » coolpriser

★★★★★

Coolpriser

Siden 2009 har Coolpriser solgt mobil- og tablettilbehør til mange glade danskere. I dag er Coolpriser førende, når det kommer til mobiltilbehør i Danmark. Dog er webshoppen blevet udvidet med mange andre produktkategorier. Du finder derfor også produkter inden for mode og parfumer, bolig og fritid, spil og så videre. Mangler du falske tatoveringer, er der ligeledes et udvalg af disse på webshoppen.

Falske tatoveringer: Lav din egen tattoo som gave » festogfarver

★★★★★

Fest & Farver

Fest & Farver er en festbutik, hvor du finder alt, hvad der er brug for til fester og temafester. De skriver selv, at de kan lave sjov og ballade til hele Danmark. I webshoppens udvalg finder du alt lige fra kostumer til parykker, masker, pynt og falske tatoveringer. Udover at der kan købes produkter fra Fest & Farver på nettet, findes der også fysiske butikker.

Design din egen tatovering og giv den som gave

falske tatoveringer

Ønsker du at forkæle en anden med en personaliseret falsk tatovering? Så er det rent faktisk en mulighed. Du kan nemlig designe din helt egen tatovering og derefter give den i gave til en, som du holder af.

Selvfølgelig kan du også købe en falsk tatovering som allerede er designet. Men det er ikke altid lige så sjovt som selv at designe en. Måske har du altid drømt om at være tatovør, hvorfor du gerne vil afprøve dine evner? I så fald vil du elske at designe din egen tatovering og derefter glæde en anden med den.

Overrask en anden med falske tatoveringer i gave

Hvornår er det overhovedet en god idé at give en eller flere falske tatoveringer i gave? Det er selvfølgelig meget forskelligt. Dog er der i hvert fald en helt særlig god grund til at vælge lige præcis denne gaveidé. Og det er netop, hvis gavemodtageren længe har drømt om at få en tatovering, men ikke er helt sikker på, om det er det rette valg.

Hvis det er tilfældet, så kan du designe en tatovering eller købe en falsk tatovering med et færdigt design og glæde modtageren med den.

Herefter kan vedkommende påføre tatoveringen det ønskede sted på kroppen, så han eller hun kan få en fornemmelse for, hvordan det er at have en tatovering. Det vil give modtageren en mulighed for nemmere at beslutte, om der snart skal bestilles en tid hos en tatovør eller ej.

Se også: Sjove personlige nøgleringe som gave

Gør festen en smule sjovere med falske tatoveringer

Skal du holde en stor fest, og vil du gerne gøre den endnu sjovere? Falske tatoveringer kan være svaret. Du kan give falske tatoveringer i gave til dine gæster, som de kan påføre på huden med det samme eller senere på aftenen.

Gaven kan du give ved dine gæsters ankomst, eller du kan placere den på alles pladser ovenpå eller ved siden af tallerkenerne. Derudover kan du vælge at lægge forskellige falske tatoveringer på et fællesbord, så gæsterne selv kan gå op til bordet og vælge, hvilken tatovering de ønsker. Det er en fordel at have en god blanding af falske tatoveringer.

Desuden kan du vælge at gå med personlige falske tatoveringer, hvis du mener, at det er det bedste valg til festen.

Relateret: Personligt vinglas til vinelskeren

Skriv en kommentar