Diamond Paint-billede: En sød og kreativ gaveidé til børn og voksne

Skal du bruge en gaveide til en, du holder af? Hvis du selv eller gavemodtageren er et kreativt væsen, er et Diamond Paint-billede en rigtig sød gaveidé. Diamond Paint er en hobby, der er ved at vokse sig stor i Danmark. Desuden er det en helt unik gave.

Ønsker du at give et Diamond Paint-billede i gave, kan du vælge at give et billede, som modtageren selv skal sidde og nørkle med. Derudover kan du købe et billede og lave det selv, hvorefter du giver det i gave. Det er helt op til dig, hvad du synes er bedst i forhold til modtageren af gaven.

Hvad er Diamond Paint?

Denne hobby hedder Diamond Paint, da paintdelen henviser til det velkendte paint by numbers (mal efter tal). Du skal bare ikke male med farver, men i stedet sætte små diamanter fast på lærredet.

Princippet er altså det samme som, når du maler efter tal. Med et Diamond Paint-billede har du et lærred med en masse rubrikker, der indeholder en farvekode. Du skal derfor sætte de medfølgende forskelligfarvede diamanter fast på det selvklæbende lærred ud fra farvekoden.

Herunder får du 3 diamond paint gaveideer

Få dit eget foto som et Diamond Paint-billede

Diamond Paint-billede: En sød og kreativ gaveidé til børn og voksne » Screenshot 1

Har du et foto af dig og din bedstemor, et foto af din fasters søde hund, et babyfoto af dig selv, et bryllupsbillede eller lignende, kan du lave det om til et Diamond Paint-billede. Dette vil altid være den perfekte gave til en, du har kær. Du skal blot uploade og beskære billedet. Efterfølgende kan du få tilsendt et komplet sæt, der indeholder et lærred, diamanter og en pen.

Kan købes her »

Taske med sommerfugl

En taske, der bliver fremstillet ved hjælp af Diamond Paint, er et anderledes projekt for gavemodtageren. Er modtageren af gaven eksempelvis helt vild med sommerfugle, er denne taske med en sommerfugl i mange flotte farver et rigtig godt valg.

Servietboks med blomster på gren (stor model)

Det er altid rart at have en serviet ved hånden. Det er bare ikke altid, at servietboksen er særlig køn at se på. Du kan derfor give en smuk servietboks forsynet med en lyserød baggrund samt røde blomster på en gren. Den måler 23 x 12 x 8 centimeter. Ved køb af denne Diamond Paint-servietboks får du både boks, sten, pen, bakke til stenene og gelé. Du skal bare selv sørge for servietterne.

Sådan arbejder du med Diamond Paint

Et Diamond Paint-lærred er dækket af et lag med lim. Oven på denne lim sidder et tyndt stykke plastik, du fjerner lidt efter lidt efterhånden, som du arbejder med dit billede. Du skal bruge redskaber som en pen og noget voks til at sætte diamanterne fast på lærredet.

Pennens spids har et lille hul. Dette hul skal trykkes ned i voksen således, at det bliver fyldt med voks. Derefter skal pennen trykkes meget forsigtigt ned over en diamant, så den sætter sig fast. Til sidst sætter du diamanten fast på lærredet. Hele processen er altså nem og hurtig.

Diamant Paint er en helt speciel gave

Når du står med det færdige resultat foran dig, vil du straks opdage, hvad det er, der gør Diamond Paint så specielt. Du får nemlig et lærred med et billede, der glimter og giver genskær i lyset takket være alle diamanternes facetter.

Skriv en kommentar