Giv en flot og dekorativ dørmåtte i gave til boligejeren

Ønsker du at berige en anden med en gave, der kan bruges i hjemmet og byde gæsterne velkommen på bedste vis? Så kan du give en flot og dekorativ dørmåtte i gave. Det er muligt at finde dørmåtter i alle mulige afskygninger, så der er en variant for enhver smag. Herved kan du vælge en dørmåtte, der passer perfekt til gavemodtagerens boligindretning.

Her finder du flotte, dekorative og sjove dørmåtter

Vi anbefaler

Giv en flot og dekorativ dørmåtte i gave til boligejeren »

★★★★★

Wanapix

Wanapix så dagens lys helt tilbage i 1984. Det hele startede med en lille butik, hvor folk fra området kunne få fremkaldt deres fotofilm. Wanapix har undergået en stor forvandling siden starten. I dag laver de hver dag hundredvis af forsendelser til hele verden, da deres varekatalog indeholder tusindvis af forskellige produkter.

Giv en flot og dekorativ dørmåtte i gave til boligejeren » trendyliving

★★★★★

TrendyLiving

TrendyLiving er en webshop, der blev grundlagt i 2009 af Anja Poulsen og Jacob Friis-Christensen. Webshoppen blev til virkelighed, fordi Anja altid har haft et hjerte, der banker for smukt design og en dekorativ indretning. Alle varer er nøje udvalgt og er hovedsageligt fra Danmark. Webshoppen går meget op i at skåne miljøet mest muligt ved eksempelvis at genbruge emballage.

Giv en flot og dekorativ dørmåtte i gave til boligejeren » kilands

★★★★★

Kilands

Kilands har eksisteret siden 1971. Det er et familieforetagende, der lige fra starten af har været i familien. I dag er det tredje generation, der kører shoppen. For Kilands er det vigtigt at være opmærksom på bæredygtighed på flere forskellige måder. De tager blandt andet ansvar for at minimere miljøpåvirkningen fra virksomheden ved at tage hensyn til lovkrav, logistik, affald, materialer og rester fra produktionen.

Giv en flot og dekorativ dørmåtte i gave til boligejeren » Lafinesse
Print

★★★★★

Lafinesse

Lafinesse har et slogan, som lyder: Home of signs and storytelling. De tilbyder, at du kan få lavet forskellige produkter med personlige citater. De sælger både metalskilte, emaljeskilte, køleskabsmagneter, tæpper, puder, knopper og greb til døre og skuffer, knager, dørmåtter og en masse andet brugskunst til boligen.

Giv en flot og dekorativ dørmåtte i gave til boligejeren »

★★★★★

Luxoliving

Luxoliving slog dørene op til deres fysiske butik i Herning i maj 2007. Efter blot et halvt år var deres webshop også klar til at modtage ordrer fra kunder. Ejerne af shoppen er Rasmus og Louise Henriksen. Deres mål er at give deres kunder det bredeste udvalg af produkter inden for boligindretning.

Hvor kan jeg købe dørmåtter?

Du kan købe en dørmåtte rigtig mange forskellige steder. Eksempelvis kan du købe en dørmåtte i en fysisk butik. Derudover findes der en lang række af webshops, som forhandler en bred vifte af dørmåtter.

Vælger du for eksempel en af de udvalgte webshops her på siden, får du et stort og alsidigt sortiment af dørmåtter. Du finder både æstetiske, praktiske og sjove dørmåtter. Herved er der med stor sandsynlighed en variant, som du ønsker at give i gave til en, du holder af.

sjov dørmåtte med dyr

Det bør du overveje inden køb af en dørmåtte i gave

Det kan være svært at vælge en dørmåtte, da der findes så mange forskellige flotte og dekorative varianter. Du bør derfor overveje flere faktorer, inden du vælger at købe en dørmåtte i gave.

  • Hvilket materiale skal dørmåtten være lavet af? Der er forskel på materialet også, når det kommer til udendørs og indendørs dørmåtter.
  • Hvilket design er det mest perfekte? Skal dørmåtten have et mønster, en tekst eller måske et billede?
  • Hvilken farve passer bedst ind i indretningsstilen? Du kan finde dørmåtter i et utal af farver, så der er altid en måtte, der passer til dine eller gavemodtagerens præferencer.

Se også: De bedste indflyttergaver

Vælg en dørmåtte, der afspejler stilen i boligen

Hvis du gerne vil sikre, at du vælger den helt rigtige dørmåtte, bør du have gavemodtagerens indretningsstil in mente. Er der tale om en nordisk og minimalistisk stil, kan det være en god idé at overveje en dørmåtte i naturligt materiale. Det kan for eksempel være en dørmåtte i flet, da dette materiale er med til at skabe et enkelt og naturligt udtryk.

Er boligen indrettet med vægt på det grafiske, er en dørmåtte med et moderne print et godt valg. Det vigtigste er, at du vælger en måtte, der komplementerer boligens stil. En ensfarvet dørmåtte giver en klassisk og rolig udstråling.

Vælger du derimod en måtte i en frisk farve, kan den være med til at sætte lidt kulør på hjemmet. Sådan en model kan desuden være med til at skabe kontraster til det farvevalg, der allerede er i boligen.

Se også: Gaver til rejsegilde

Skriv en kommentar